19 yaşında evlenmek erken mi sizce?

işte 15 tatilde geleceklermişş sözde çocuk dedi.

Adamın yüzünü bile görmemişsin delirdin mi sen ? Bir kere seni görmeye gelmemiş, direk istemeye mi geliyor?

Erken evet.17 yasimda evlendim.iyi insanlar ciks bile karsina o sorumlulugu almak kolay degil.

işte 15 tatilde geleceklermişş sözde çocuk dedi.

Ya benim asıl merak ettiğim bu konuyu açtıktan sonra fikrin değişti mi? Biz ciddi ciddi tavsiye veriyoruz ama gerçekten ne düşündüğümüzü umursuyor musun yoksa canın ne isterse onu mu yapacaksın?

Adamın yüzünü bile görmemişsin delirdin mi sen ? Bir kere seni görmeye gelmemiş, direk istemeye mi geliyor?
yazın beni arabayla alıcaktı işte. bende yolda öyle bıraktım onu. evet öyleymişş. pek güvenmiyorum

Ya benim asıl merak ettiğim bu konuyu açtıktan sonra fikrin değişti mi? Biz ciddi ciddi tavsiye veriyoruz ama gerçekten ne düşündüğümüzü umursuyor musun yoksa canın ne isterse onu mu yapacaksın?
umursuyorum . ama bazı kalp kıran arkadaşlar var. o kadar zeki olmayabilirim cümle kuramayabilirim buda benim hatam ne yapıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…