- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.360
- 1.123
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Açık lise mi kaçıncı donemdesin ve kredin kaç. 87 ve üzeri ise ygs başvuru yaparsın.sınıf yok bunda
dışardan okuyorum şuan. üniversite okumak çok istiyorum.
işte 15 tatilde geleceklermişş sözde çocuk dedi.Sen daha kendini bile ifade edemiyorsun. İki cümlenden biri devrik. Nerede hiç yüzyüze gelmediğin bir adamla evliliği düşünmek? Adam manyak mı, psikopat mı, kadın satıcısı mı belli değil.
Niye baban iç güveysi mi alacak adamı? Erkek gelir tanışır önce. Demek ki usül adap bilmeyen tipler.
Sen evliliği unut geleceğine sahip çık bence.
10 12 dönem . 100 kredi.Açık lise mi kaçıncı donemdesin ve kredin kaç. 87 ve üzeri ise ygs başvuru yaparsın.
işte 15 tatilde geleceklermişş sözde çocuk dedi.
yazın beni arabayla alıcaktı işte. bende yolda öyle bıraktım onu. evet öyleymişş. pek güvenmiyorumAdamın yüzünü bile görmemişsin delirdin mi sen ?Bir kere seni görmeye gelmemiş, direk istemeye mi geliyor?
doğru söylüyorsunsanalda olsa kalp kırmamaya çalışın. o daha önemli
umursuyorum . ama bazı kalp kıran arkadaşlar var. o kadar zeki olmayabilirim cümle kuramayabilirim buda benim hatam ne yapıyım.Ya benim asıl merak ettiğim bu konuyu açtıktan sonra fikrin değişti mi? Biz ciddi ciddi tavsiye veriyoruz ama gerçekten ne düşündüğümüzü umursuyor musun yoksa canın ne isterse onu mu yapacaksın?
YGS başvur gir sınava .derslerine sıkı çalış mezun ol.192 krediyi tamamla ek sınav vs var zaten.10 12 dönem . 100 kredi.
napacan erken evliliği bi sure daha elinle idare et bence
ahahha :)Kız görmeden sevmiş o derece yani..
mezun olduğumda başvurucam. liseden. erkenden mezun olmak istiyorumYGS başvur gir sınava .derslerine sıkı çalış mezun ol.192 krediyi tamamla ek sınav vs var zaten.
Şimdide başvuru yaparsın ek sınavla mezun olursun.mezun olduğumda başvurucam. liseden. erkenden mezun olmak istiyorum
aklın beş karış havada olasa iki yıldır görmediğin adamla evlenmek sana mantıklı gelmezaklım beş karış havada olsa böyle olmam ki? sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?