- 13 Temmuz 2015
- 1.043
- 643
- 123
- Konu Sahibi NehirMehir
-
tahsil her şey değildir diyor ya akla gelhadi itiraf et dalga geçiyosun demi bizimle
işte 15 tatilde geleceklermişş sözde çocuk dedi.
Abovv daha paragraf kuramadı ya, taksit taksit devrik ve yüklemi olmayan cümlelerle ne demek istediğini çözmeye çalışıyoruz burada. Yattara bile daha anlaşılır konuşuyor valla.arkadaşım sen oku
ilkokula en baştan başla sırasıyla devam et
daha cümle kuramıyorsun evlenme peşindesin.
ben de 19 yaşımdaydım evlendiğimde ama erken evet şimdiki aklım olsa en az 27 de evlenirdim19 yaşında evlenmek erken mi sizce?
yani tabiki herşey değil ama çooook önemli bi yer işgal ediyor.tahsil her şey değildir diyor ya akla gel
abartmaya şu kıza geç kalmışşsın yorumları yapmayın ciddi sanıyor bence
ben erken evlenmenin tek sebebini (isteğe bağlı olandan bahsediyorum) free cinsellik olarak görüyorum başka neden evlenirki bi insan bu kadar erken yaşta
hahahaKonu fake bence .bizim dememizle mi evlenmicek bu kizz bide 19 yaşında en asi zamanlari
o zaman sende abartma bence alıyor olabilirsin akıl yaşın müsait. Akli dengei yerinde olan kimse iki buçuk yıldır yüzünü görmediği adamla evlenmeye kalkmaz on beş sayfadır evlenme diyoruz hala pişkin pişkin savunuyorsun adamı üstüne de gülüyorsun elilik yemek yap evde otur değildir sen bir kere olsun görmediğin adaama nasıl dokunacaksın nasıl yatacaksın öpeceksin bu adam sapık mı değil mi haberin yok , adam ev geçindirebilecek sorumlulukta mı haberin yok bu adam kadın döver mi söver mi bilmiyorsun ailesi evlenince seni sıkar mı sıkmaz mı bilmiyorsun ablası arıyor densiz densiz konuşuyor takmıyorsun üstüne gelip tahsil her şey değildir diyorsun bu laflardan sonra bence gerçek alğılayabilirsinabartma
Arkadaşım fake bu ciddiyetsiz yada daha cokk cocukkko zaman sende abartma bence alıyor olabilirsin akıl yaşın müsait. Akli dengei yerinde olan kimse iki buçuk yıldır yüzünü görmediği adamla evlenmeye kalkmaz on beş sayfadır evlenme diyoruz hala pişkin pişkin savunuyorsun adamı üstüne de gülüyorsun elilik yemek yap evde otur değildir sen bir kere olsun görmediğin adaama nasıl dokunacaksın nasıl yatacaksın öpeceksin bu adam sapık mı değil mi haberin yok , adam ev geçindirebilecek sorumlulukta mı haberin yok bu adam kadın döver mi söver mi bilmiyorsun ailesi evlenince seni sıkar mı sıkmaz mı bilmiyorsun ablası arıyor densiz densiz konuşuyor takmıyorsun üstüne gelip tahsil her şey değildir diyorsun bu laflardan sonra bence gerçek alğılayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?