19 yaşında evlenmek erken mi sizce?

Ben bi aşkın peşine kapıldım koca kaçıyormuş gibi gittim 19 yaşında evlendim. çok pişmanım evlendigime degil yanlış anlama sadece erken olduna. çünki daha yaşanacak bekarken çok şey varmış ben yaşayamadım. o yüzden biraz beklemeni tavsiye ederim.

arkadaşım sen oku
ilkokula en baştan başla sırasıyla devam et
daha cümle kuramıyorsun evlenme peşindesin.
Abovv daha paragraf kuramadı ya, taksit taksit devrik ve yüklemi olmayan cümlelerle ne demek istediğini çözmeye çalışıyoruz burada. Yattara bile daha anlaşılır konuşuyor valla.

Bence evlilik yaşı kişiye gore değişir. Mesela lise mezunudur bir işi vardır kendine gore ev işlerinden de anliyodur iyi de anlaştığı biri vardir.Ya da ne biliyim üni olmayacaktır çalışmayı da dusunmuyodur. O kişi için erken değil bence.Hem uniyi hem evliligi goturenler de var nisanlilik suresini uzatmak istemeyip.Ben 24 yasimdayim benim için 24 erken. Yanı kişinin durumuna gore değişir.

Konu fake bence .bizim dememizle mi evlenmicek bu kizz bide 19 yaşında en asi zamanlari

o zaman sende abartma bence alıyor olabilirsin akıl yaşın müsait. Akli dengei yerinde olan kimse iki buçuk yıldır yüzünü görmediği adamla evlenmeye kalkmaz on beş sayfadır evlenme diyoruz hala pişkin pişkin savunuyorsun adamı üstüne de gülüyorsun elilik yemek yap evde otur değildir sen bir kere olsun görmediğin adaama nasıl dokunacaksın nasıl yatacaksın öpeceksin bu adam sapık mı değil mi haberin yok , adam ev geçindirebilecek sorumlulukta mı haberin yok bu adam kadın döver mi söver mi bilmiyorsun ailesi evlenince seni sıkar mı sıkmaz mı bilmiyorsun ablası arıyor densiz densiz konuşuyor takmıyorsun üstüne gelip tahsil her şey değildir diyorsun bu laflardan sonra bence gerçek alğılayabilirsin

Arkadaşım fake bu ciddiyetsiz yada daha cokk cocukkk

En ideal evlenme yaşı 19, maazallah 20 yi gecersen koca bulamazsin, secenegin azalir, emekliler gelir istemeye. evlenir evlenmez de cocuk dogur, genc anne olmak gibisi var mi... tahsil de hicbir sey zaten, onemli olan zekalı olmak. Zekalı insan vaktini egitim gibi bos islere harcamaz hı hı evet.

Ben olsam evlenmezdim daha 19 yasindayken erken yaşta evlenenlerin başı göğe mi etmiş erken yaşta dert sahibi olmuş insan dolu çok nadir insanlar disinda

Ben nedense senin bir tek yaşının doğru olduğuna inandım (ama erkek akıl yaşı bu)
Cinsiyetine inanmadım nedense..
Yada telefonda görüştüğü birine umut bağlayan bir kız olduğuna.
Neden böyle düşündüğümü sorarsan ki sormasanda söyliyim..
Gayet güzel internete hakimsin belliki..
Heleki bu zamanda bir kız, görmediği biriyle hayatta bir şey düşünmez..
Bunun facebook u var inst var.. Varoğlu var..ki bunlardada fake çıkma ihtimali var.. Cam da bile gördüğüne güvenilirmiki telefonda konuştuğuna güvensin bir kız..
Sen 2000 lerin başındaki cep telefonu modasında kalmışsın.. Ki onlarda bile birbiriyle görüşme olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…