19 yaşında evlenmek erken mi sizce?

fabrikada çalışıyor. müsait olamamışlar ablası gelmiyomuş gelemiyomuş. babam. ona kızım çok küçük. demiş. yetişkin kızım yok. bilmiyor
arkadaşım sen oku
ilkokula en baştan başla sırasıyla devam et
daha cümle kuramıyorsun evlenme peşindesin.

23 yaşında kocaman kızım ya, hala annemin yaptığı yemeği yiyorum, yıkadığı donu giyiyorum, paşa paşa da okuluma gidiyorum. Sınav sonuçlarım hakkında brifing falan veriyorum. Neden meyve yemediğim hakkında azar yiyorum, odamı toplamam konusunda uyarı alıyorum. Yok yok bende var bir şey.

Ben 29 yaşında olduğum halde annem bugün akşam ağzıma zorla portakal tikti bugünlerde pek meyve yemiyorsun diye yalnız değilsin yani.

tahsil herşey değildir ama. gerizekalı olduğumu düşünmüyorum
Aha yüzyılın yalanı! Tahsil çok şey canım, adam gibi yapılan tahsil çok şey inan bana.
3. dünya ülkelerinin asla gelişmemesi için uydurulmuş yalanı gözümüzde ne kadar normalleştirdiysek artık, okuyunca nolacak, okumak her şey mi gibi cümleleri dilimizden düşürmez olduk.

Ben 29 yaşında olduğum halde annem bugün akşam ağzıma zorla portakal tikti bugünlerde pek meyve yemiyorsun diye yalnız değilsin yani.
Kadıncağız aç kalıyorum diye toplu yemek pişiriyor, şu meşhur dondurma kaplarına dolduruyor falan. Hadi şu halimle evlensem ne halt edeceğim. Bak yemek yapamaz değilim ama çok yoğunum yani, çok yönlü biri de değilim birini tam yapsam öteki aksar. O yüzden evli olsam ya evim düzenli olurdu ya da okuyor isem derslerim iyi olurdu evimi b.k götürürdü.
Ve işin ilginç yanı hiç yaşımın adamı değilim, 17 yaş naifliğine sahibim, hiç yetişkin değilim, sorumluluk almam, hiç borcum olmadı, ne bileyim ya öyle işte.

Olamaz mi tabii ki olur ama ne derece sağlıklı olur bilemiyorum. Şahsen 23 yaşındayım hala anneme simaririm beni sevsin diye
Okulum bitti evlensem evlenirdim ama bir evin yükünü alacak olgunlukta hissetmiyorum kendimi. Evlilik sadece yemek bulaşık değil. Ben koca nazi cekemem şimdi valla

Sen daha kendini bile ifade edemiyorsun. İki cümlenden biri devrik. Nerede hiç yüzyüze gelmediğin bir adamla evliliği düşünmek? Adam manyak mı, psikopat mı, kadın satıcısı mı belli değil.

nisanda babangil yemeğe gelsin. bi tanışalım demişti. ablası

Niye baban iç güveysi mi alacak adamı? Erkek gelir tanışır önce. Demek ki usül adap bilmeyen tipler.
Sen evliliği unut geleceğine sahip çık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…