- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi NehirMehir
-
arkadaşım sen okufabrikada çalışıyor. müsait olamamışlar ablası gelmiyomuş gelemiyomuş. babam. ona kızım çok küçük. demiş. yetişkin kızım yok. bilmiyor
aklım beş karış havada olsa böyle olmam ki? sizce?
tahsil herşey değildir ama. gerizekalı olduğumu düşünmüyorumarkadaşım sen oku
ilkokula en baştan başla sırasıyla devam et
daha cümle kuramıyorsun evlenme peşindesin.
Ee okul ne zaman bitiyor?okuyorum
inşallah erkendenEe okul ne zaman bitiyor?
inşallah erkenden
hadi itiraf et dalga geçiyosun demi bizimletahsil herşey değildir ama. gerizekalı olduğumu düşünmüyorum
Ben 29 yaşında olduğum halde annem bugün akşam ağzıma zorla portakal tikti bugünlerde pek meyve yemiyorsun diye yalnız değilsin yani.23 yaşında kocaman kızım ya, hala annemin yaptığı yemeği yiyorum, yıkadığı donu giyiyorum, paşa paşa da okuluma gidiyorum. Sınav sonuçlarım hakkında brifing falan veriyorum. Neden meyve yemediğim hakkında azar yiyorum, odamı toplamam konusunda uyarı alıyorum. Yok yok bende var bir şey.
sanalda olsa kalp kırmamaya çalışın. o daha önemlihadi itiraf et dalga geçiyosun demi bizimle
Aha yüzyılın yalanı! Tahsil çok şey canım, adam gibi yapılan tahsil çok şey inan bana.tahsil herşey değildir ama. gerizekalı olduğumu düşünmüyorum
dışardan okuyorum şuan. üniversite okumak çok istiyorum.Kaçıncı sınıftasın?
Okukun bitsin acelen ne ..
Kadıncağız aç kalıyorum diye toplu yemek pişiriyor, şu meşhur dondurma kaplarına dolduruyor falan. Hadi şu halimle evlensem ne halt edeceğim. Bak yemek yapamaz değilim ama çok yoğunum yani, çok yönlü biri de değilim birini tam yapsam öteki aksar. O yüzden evli olsam ya evim düzenli olurdu ya da okuyor isem derslerim iyi olurdu evimi b.k götürürdü.Ben 29 yaşında olduğum halde annem bugün akşam ağzıma zorla portakal tikti bugünlerde pek meyve yemiyorsun diye yalnız değilsin yani.
sınıf yok bundadışardan okuyorum şuan. üniversite okumak çok istiyorum.
o çıkardı 1 sene sonra. ekimde gelicez dedi gelemediler. şimdi 15 tatil çıktı buraya filan gel diyordu bende gitmem tabi. arabayla beni alıcaktı yazın arada yolda bıraktım . babamıda bayramda öyle aramıştı numarasını vermiştim babamın. bilmyorum ciddi gibi geliyor sadece geliyor.
nisanda babangil yemeğe gelsin. bi tanışalım demişti. ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?