19 yaşında evlenmek

BowDown

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
61
8
13
Merhabalar
19 yaşında evlenmek çok mu erken sizce siz benim büyüğümsünüz sizin fikirlerinizi almak istedim ne gibi zorluklar yaşarım üniversite okurken evlenirsem. Eşim olacak kişi üniversite okumuyor geliri var başka şehirde değiliz ama ben çekiniyorum ne gibi zorluklar yaşarım bi gelirimde olmıycak ondan istemek zorunda kalıcam okuyor olduğum için

Ne acelen var ya peşinden atlı mı kovalıyor ??
Önce okulunu bitir, sonra evlilik düşün.

ben 19 yaşında evlendim. ve tavsiyemdir; sakın evlenme bu kadar erken... Ben ikinci bir şans verilse 19 değil 29 değil 39 yaşında evlenirdim hatta belki hiç...

19 yaşında evlenmek mi? Yaşıtlarınız kendisini gelistirirken yaşının tadını çıkarirken siz evlenecek misiniZ? Sizi seviyiorsa bekler zaten. Çok erken bence

Bencede once okulunu bitirmelisin .okula git, okuldan gel ev isi, yemek yap ne ara ders caliscaksn bide arkadaslarin sosyallesirken bi anda eve gdip yemek yapmam lazm dutumu bi zaman sonra zoruna gder bence.

Gelir, para konuları değil sorun. Bir sürü evhanımı var hepsi eşinden para alıyor, neticede hayat müşterek.
Mesele sizin hazır olup olmamanız. Evlilik ciddi sorumluluk. Üniversite hayatınızı bu sorumlulukla geçirmek istiyor musunuz? Arkadaşlarla beraber yaşamaya benzemez. Beklenti yükselecek. Sınav döneminde eşiniz anlayışlı davranacak mı?

Daha erken ama evlenmek yerine iliskinin ismi olsun stiyorsan soz yada
nisan yapabilirsin evliligide ne zaman aklinda soru isareti kalmadi o zaman dusun

Üniversite son sınıf öğrencisiyim 22 yaşındayım. Bana güvenebilirsin ki 19 yaşında evlenmek çok ama çok erken.. Bende 19 yaşımda çıktığım çocukla evlenme hayalleri kuruyordum ama iyiki bir cahilliğe kapılıp evlenmemişim, şu an o seçim bana o kadar saçma ve yanlış geliyorki. Henüz doğruyu yanlışı tam ayırt edibilecek yaşta değilsin. Biraz daha büyü düşüncelerin ve duygularınının değişip olgunlaştığını sende göreceksin. Bu ilişkiye üniversite bitene kadar zaman ver. Üniversiten bittikten ve sen iş hayatına atıldıktan sonra hala o adamla evlenmek istiyorsan; evlen. Ama şuan değil..

Bu yaslar lay lay lom yaslari. Evliligin E sini bile anlamamisken cok zorluk cekecegin kesin. O yuzden once sen bir Okulun O sunu , derslerin D sini anla. Evlilige daha vaktin cok... Evlendikten sonra geriye donus olmaz.

Büyük ihtimalle hayatını bile bilemahfetmektir 19 yaşında evlenmek.

Acele etmeyin daha yaşınız çok gençOkul bittikten sonra evlenmenizi öneririm
Ben 21 yaşında evlendim.Ama genelde o zaman öyleydi.12 yıl önce
Keşkelerim çok fazla

Evlilik için en ideal yaş 25 ve sonrası.. Hele ki okurken çok büyük bir sorumluluk. Gerek yok yani bence.
Sonra hamile miyim değil miyim tereddütleri
Çocuk olursa bir de ona ek ilgi + bakım
Ayy düşünürken bile yoruldum..

Evlenmek ayni soyismi tasiyip, ayni evde yasamak degil sadece...Daha ögrencisiniz, kendi ayaklariniz üstünde duramiyorsunuz, ilk önce bi okuyun, meslek sahibi olun ki dimdik durabilesiniz... Suan tek sevgili derdi var, sonra para,yemek,ev isi,dersler,kaynana,görümce,elti,kendi aileniz, hamile kalmak falan filan... Evliligi basit görmeyin...aceleniniz ney, bekleyin daha bence...

değil evlenmek,,, evlenmeyi düşünmek için bile erken.. üni. yıllarının hala ailenin yanında olmanın tadını çıkar.. eşimle 17 yaşında tanıştık, 27 de evlendik.. ayrıldık barıştık vs vs.. okul iş staj askerlik y.lisans para biriktirme bizim için ön koşullardı.. inan hiçbir kaybımız olmadı..

ACELE ETME EVLENMEKTE..DAHA ÇOOOK ZAMANIN VAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…