- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Merhabalar
19 yaşında evlenmek çok mu erken sizce siz benim büyüğümsünüz sizin fikirlerinizi almak istedim ne gibi zorluklar yaşarım üniversite okurken evlenirsem. Eşim olacak kişi üniversite okumuyor geliri var başka şehirde değiliz ama ben çekiniyorum ne gibi zorluklar yaşarım bi gelirimde olmıycak ondan istemek zorunda kalıcam okuyor olduğum için
Merhabalar
19 yaşında evlenmek çok mu erken sizce siz benim büyüğümsünüz sizin fikirlerinizi almak istedim ne gibi zorluklar yaşarım üniversite okurken evlenirsem. Eşim olacak kişi üniversite okumuyor geliri var başka şehirde değiliz ama ben çekiniyorum ne gibi zorluklar yaşarım bi gelirimde olmıycak ondan istemek zorunda kalıcam okuyor olduğum için
ben 19 yaşında evlendim. ve tavsiyemdir; sakın evlenme bu kadar erken... Ben ikinci bir şans verilse 19 değil 29 değil 39 yaşında evlenirdim hatta belki hiç...
Üniversite son sınıf öğrencisiyim 22 yaşındayım. Bana güvenebilirsin ki 19 yaşında evlenmek çok ama çok erken.. Bende 19 yaşımda çıktığım çocukla evlenme hayalleri kuruyordum ama iyiki bir cahilliğe kapılıp evlenmemişim, şu an o seçim bana o kadar saçma ve yanlış geliyorki. Henüz doğruyu yanlışı tam ayırt edibilecek yaşta değilsin. Biraz daha büyü düşüncelerin ve duygularınının değişip olgunlaştığını sende göreceksin. Bu ilişkiye üniversite bitene kadar zaman ver. Üniversiten bittikten ve sen iş hayatına atıldıktan sonra hala o adamla evlenmek istiyorsan; evlen. Ama şuan değil..
Acele etmeyin daha yaşınız çok gençOkul bittikten sonra evlenmenizi öneririm
Ben 21 yaşında evlendim.Ama genelde o zaman öyleydi.12 yıl önce
Keşkelerim çok fazla
18 imde evlenmiş biri olarak evliliğim iyi gitmesine rağmen evlenme diyenlerdenim,
küçük yaşta sorumluluğun altına girmek zor zanaat
çünkü bu yaşlarda insanların fikirleri seneden seneye değişiyor daha olgunlaşma sürecinde oluyorsun.
24 yaşındayım şuanda şimdiki aklımla evlenmek isterdim hatta bir kaç sene daha beklerdim.
Üniversiteye hazırlanıyorum şuan seneye üniversite olucam allahın izniyleBir ünversite öğrencisinin vizyonuna yakışmamaktır 19 yaşında evlenmek.
Aşağıdaki güzel örnekler araya kaynamasın diye bir daha alıntı yaptım. Onları bir daha bir daha oku bence.
Bilmiyorum bazen kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen evlenibilecek olgunlukta biri gibi. Sorsanız ne yemek yapmayı bilirim ne temizlik yapmayı nede ev geçindirmeyi.Yaş olarak değilde yani hazırmısın bu olgunluğa o önemli
Bence zamanı varmış gibi görünüyor.Bilmiyorum bazen kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen evlenibilecek olgunlukta biri gibi. Sorsanız ne yemek yapmayı bilirim ne temizlik yapmayı nede ev geçindirmeyi.
Valla zor ben sana diim..23 yaşında evlendim hala alışamadım okuluda bıraktım evlenince devam ederim diye edemedim çocuğumda yok ama evlilik değişik bişey hiç bişey yapmadan bile kafan dolu sorumluluklar falan..Ders çalışamazsın ev işi,yemek,ütü,hasta, misafir,düğün bitmez bi türlü ..Sevgilin beklesin bence sende meslek sahibi bi kadın olarak evlen yarım bırakma okulunu...Merhabalar
Bilmiyorum bazen kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen evlenibilecek olgunlukta biri gibi. Sorsanız ne yemek yapmayı bilirim ne temizlik yapmayı nede ev geçindirmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?