19 yaşında evlenmek

18 imde evlenmiş biri olarak evliliğim iyi gitmesine rağmen evlenme diyenlerdenim,

küçük yaşta sorumluluğun altına girmek zor zanaat

çünkü bu yaşlarda insanların fikirleri seneden seneye değişiyor daha olgunlaşma sürecinde oluyorsun.

24 yaşındayım şuanda şimdiki aklımla evlenmek isterdim hatta bir kaç sene daha beklerdim.

aynı yaştayız. ben okulumu bitirip bi meslek sahibi olma hayalleri kuruyorum sen evlilik. çok erken canım acele etme

Çok pişman olursun canim.
Cook.
Sen ev işi temizlik çocukla ugrasirken arkadaslarin giyinip süslenip gezecek.
Düşünsene...

Evlendikten sonra ya okulu bitiremezseniz? Emin olun şimdi evlenseniz arkadaşlıklarınız bile acayipleşecek. Ben 24 yaşındayım; bir tane çok sevdiğim evli bir arkadaşım var. Arkadaşlarla bir araya geldiğimizde çok acayip bir durum oluyor inanın. Kocasını arıyor, "Çiçekleri sulamayı unutma, dolapta yemek var" filan diyor. Hele ki 19 yaşında, belki bir erkek arkadaşınızla oturup muhabbet bile edemeyeceksiniz.

okumuyor olsaydın neyse fakat bence ılk olarak okulunu bıtırmelısın :)

kesinlikle çok erken canım..evlilik sorumluluk demek.sen bu yaşta bukadar sorumluluk almak yerine gençliğin tadını çıkar..

Bir ünversite öğrencisinin vizyonuna yakışmamaktır 19 yaşında evlenmek.
Aşağıdaki güzel örnekler araya kaynamasın diye bir daha alıntı yaptım. Onları bir daha bir daha oku bence.

ben 19 yaşında evlendim. ve tavsiyemdir; sakın evlenme bu kadar erken... Ben ikinci bir şans verilse 19 değil 29 değil 39 yaşında evlenirdim hatta belki hiç...

Acele etmeyin daha yaşınız çok gençOkul bittikten sonra evlenmenizi öneririm
Ben 21 yaşında evlendim.Ama genelde o zaman öyleydi.12 yıl önce
Keşkelerim çok fazla

hem ev hem okul yorar seni üstelik üni nin keyfni çıkartamazsın millet ders çıkışı otururken sen eve gitmek zorunda kalacaksın

Bir ünversite öğrencisinin vizyonuna yakışmamaktır 19 yaşında evlenmek.
Aşağıdaki güzel örnekler araya kaynamasın diye bir daha alıntı yaptım. Onları bir daha bir daha oku bence.
Üniversiteye hazırlanıyorum şuan seneye üniversite olucam allahın izniyle

Su zamana kadar erken yasta evlenip, "ohh iyi ki evlenmisim!" Diyen hic gormedim. Bir universite ogrencisi olup, evliligi dusunmeniz beni sasirtti acikcasi. Daha hayatta ayaklariniz yere basmazken, bu neyin acelesi?

Erken evlenen yok mu? Var.. Ama onlarda genelde okullu olmuyorlar.. Okulunu bitirmeni oneririm. Seni seviyorsa zaten o da seni bekler..

Yaş olarak değilde yani hazırmısın bu olgunluğa o önemli

Ben de 20-21 yaşındayım, sevdiceğimle aynı evi paylaşıyoruz. İkimizde okuyoruz. Bir evin sorumluluğu insanların abarttığı kadar değil. Bir silip süpürüyorsun, bir yemek, bir çamaşır bitti işte. Bunları ailemin evinde de yapıyordum. Çok istiyorsan evlenebilirsin tabii, ama hayatın rayına oturması zaman alır. Sonuçta okuyorsun. Evlenmek yerine sevgililik dönemi yaşasanız hem daha keyifli hem de daha tanıyarak olur. Senin bileceğin iş.

19 da evlendim 22 de anne oldum.ilk yillar cok zorlandim cok pisman oldum.hep boylesi dahaa hayirli olmus diye teselli edildim.bence kuru bir lafti "boylesi daha hayirli " lafi.taki 24 yasinda menopoza girene kadar.simdi diyorm ki iyi ki erken evlenmisim de bir tane de olsa cocugum oldu.keske ust uste yapsaydm da evladm kardessz kalmasaydi diyorum.hayatin insana ne getirecegi belli degil.su an 27 yasindayim.iyi ki simdi evlenmemisim..her durumun avantaji da dezavantaji da var.YETER KI HAYIRLISI OLSUN diye dua etmek.

Valla zor ben sana diim..23 yaşında evlendim hala alışamadım okuluda bıraktım evlenince devam ederim diye edemedim çocuğumda yok ama evlilik değişik bişey hiç bişey yapmadan bile kafan dolu sorumluluklar falan..Ders çalışamazsın ev işi,yemek,ütü,hasta, misafir,düğün bitmez bi türlü ..Sevgilin beklesin bence sende meslek sahibi bi kadın olarak evlen yarım bırakma okulunu...

Bilmiyorum bazen kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen evlenibilecek olgunlukta biri gibi. Sorsanız ne yemek yapmayı bilirim ne temizlik yapmayı nede ev geçindirmeyi.

Evliliğin neyini düşünüyorsunuz ki o zaman ?
Siz kendinize bile yetemiyormuşsunuz ki yeni bir aile kurma hevesindesiniz.
Mesleğinizi elinize alın ve kendinizi tam anlamıyla ne zaman hazır hissederseniz o zaman bu adımı atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…