19 yaşında evlenmek

Önceliğiniz okulunuz olmalı, sizi seven adam zaten bekler.
Evlilik için aceleye gerek yok.

Sakin ol genç, hem okuyup hem evlenmeye karşı değilim de yaşın 19, yapamazsın
İstesen de o sorumluluk bi zaman sonra omuzlarını çökertir, takıl ya boşver, gez, toz.

Daha dur kardeşim, aradan seneler geçince şu yaşında yaptığın saçmalıkları keşfedeceksin acele etme.
Acele etme ki evlilik kararın da onlardan biri olmasın.

önce ekonomik bağımsızlığını kazan sonra evlen....
dünyanın binbir türlü hali var
ikincisi ailen müsade ediyor mu bu duruma?
yaşın çok genç bu günlerin kolay kolay geri gelmez

Bekarken hem okuyup hem calistim birsuru sorumluluk derken yasitlarima gore erken olgunlastm diye dusunuyorum.ve unv bitti evlendk sevdicegmle .ki benm okulumn bitmesini bekledi o da unv mezunu memurdu.sonra baska sehrdeydk ne akraba ne kaynana vs derdi var.2yil oldu ve cocuk icnde benm kpssydi dershaneydi isti vs derken bekledi.bekarken daha cok sorumlulklarm varms meger.herseyi esimle yaparz arkdslarmlada gundzde aksmda cikarm sonuc cok mutluyum iyiki evlenmsm cok sukur.amaaaaa daha okulunu bitir.esin senden dusuk seviyede olacak.ve sansinn kotu gttigni de dusun esin bambaska biri oluverirse..seviyorsa bekler nevar yani..gezin tozun flort hayati yasayin sonra dusunursnz evliligi

21 yasinda evlendim suan 25 im simdiki aklim olsa 28,de evlenirdimm anama babama doyamadan geldm gurbetlere aklin varsa wevlenme gencligini tuketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…