Haklısınız ama sadece onun kararı değil yani bende istiyorum onunla evlenmek hep o yanımda olsun gibi falan ama daha gencim belki benim göremediğim şeyleri siz görürsünüzde yazarsınız diye açtım konuyu kompleks meselesine gelince öyle bi insan olduğunu düşünmüyorum ama evlenince farklı yönleri çıkar ortaya belki bilemem tabi o üniversite okumuyor ama iyi bi işi var yani bilmiyorum sanırım evlenmiycem belki nişan söz falan olabilir
Merhabalar
19 yaşında evlenmek çok mu erken sizce siz benim büyüğümsünüz sizin fikirlerinizi almak istedim ne gibi zorluklar yaşarım üniversite okurken evlenirsem. Eşim olacak kişi üniversite okumuyor geliri var başka şehirde değiliz ama ben çekiniyorum ne gibi zorluklar yaşarım bi gelirimde olmıycak ondan istemek zorunda kalıcam okuyor olduğum için
koşa kosa evleniyorsunuz ya onun yerine cinsel duygularinizi bastirin bence bir süre.çünku alelacele evlenenler bu yönden bi an once birlesmek icin evleniyor .sanki evlenmek bi basari yaMerhabalar
19 yaşında evlenmek çok mu erken sizce siz benim büyüğümsünüz sizin fikirlerinizi almak istedim ne gibi zorluklar yaşarım üniversite okurken evlenirsem. Eşim olacak kişi üniversite okumuyor geliri var başka şehirde değiliz ama ben çekiniyorum ne gibi zorluklar yaşarım bi gelirimde olmıycak ondan istemek zorunda kalıcam okuyor olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?