Sizin boyle tepki vereceginizi bile bile gelip size soylediyse demek ki gercekten cok zor durumda. Ya hamile olmasina falan sasirmiyirum. Cinsellik de yasamis olabilir 19 yasinda universite ogrencisi tabi ki sevgilisiyle istedigini yapsin. Ama sonuclari goze alcak. Gelip anne babaya aglamak ben hamileyim diye tuhaf. Kimsenin bu sekilde ailesini uzmeye hakki yok diye dusunuyorum. Ben de sevgilimle biseyler yasamistim o yasta. Boyle bisey olsa arkadaslarima giderdim heralde. :/
Ben zaten yasadiklarına kızmadım hiçbirzaman ama hamile kalması.. ayrıca ben kızmam ama eşim hiç gelemez boyle şeylere kızımın erkek arkadaşı olduğunu bile duysa öfkeden kudururdu
ya çok ciddiyim aldırılabilecek raddedeyse aldırın şimdi günahı sevabı bi kenara bırakın vicdanı falan
kız 19 yaşında ve üniversitede. bir eğitimi var tamamlaması gereken değil mi?
bu yaşta eğitim hayatı sırasında bebek, evlilik bunlar mümkün mü sizce?
mantıklı düşünmek lazım
üzücü bir yol olsa da bundan başka çıkarı yok
geri kalanlar biraz toz pembe hayal olur
bebeğin babasıyla evlenmesi falan çok uçuk pembe
Biliyorum aldırması en doğrusu ama doğurursada ben bakarım bebeğe ama olcaklar beni çok korkutuyor kocam maddi destegi kesti kızımdan ben yardımcı olacağîm kızıma
Birde aklıma sürekli neden bebeğin babasınîn ismini vermediği geliyor acaba sevgilisi bebegi istemedimi? Kizîm ne düşündü aklî nerdeydi bu zamana kadr? Beni neden aramadı? Aklım çok karîşık
Bana bu konu fake gibi geliyor yani böyle bir olay yasasaniz ilk akliniza kadinlar kulübü mi gelir , kiziniz ortada yok siz forumda mesaj yaziyorsunuz.Esiniz demiyor mu napiyosun bilgisayar basinda vs diye cok sacma geldi bana kusura bakmayin ama.
Bana bu konu fake gibi geliyor yani böyle bir olay yasasaniz ilk akliniza kadinlar kulübü mi gelir , kiziniz ortada yok siz forumda mesaj yaziyorsunuz.Esiniz demiyor mu napiyosun bilgisayar basinda vs diye cok sacma geldi bana kusura bakmayin ama.
Vallahi çok anlamsız geldi konunuz .
2 gün önce siteye üye oldunuz ve bugün birden bu olay mı patlak verdi?
Inandırıcı değilsiniz.
Zaten hiçbir kız çoçuğuda anneden önce babaya pat diye " hamileyim " diyemez.
2,5 aylık hamile kızınız gidip ilk babasına mı anlattı olayı çok tuhaf gerçekten.
Hani desem karnı belli oluyor da söylemek zorunda kaldı.Ya da fark edildi oda değil.
Sizde bir anne olarak kızınıza sahip çıkmıyorsunuz böyle önemli bur olayda.Nedir ne haldedir diye arayıp sormuyorsunuz da KK'ya konu açmak geliyor aklınıza.
Bende sordum ama söylemedi kızım git babasıyla konus dedim ama bilmiyorum ne yaptı
çok ılımlı gibi görunsenizde, kızınızın seviştiğinden değil sevgilisinden bile haberiniz yok. Belli ki zaten paylaşımınız az. Bir de bu konular aile içinde çözülür siz tüm mahalleye duyurmuşsunuz. Kızınızın nerede oldugundan haberiniz yokken onun yanında olmanızın da manası yok.
Ay ne bileyim, konuya da inanmadım pek.
Biliyorum aldırması en doğrusu ama doğurursada ben bakarım bebeğe ama olcaklar beni çok korkutuyor kocam maddi destegi kesti kızımdan ben yardımcı olacağîm kızıma
Birde aklıma sürekli neden bebeğin babasınîn ismini vermediği geliyor acaba sevgilisi bebegi istemedimi? Kizîm ne düşündü aklî nerdeydi bu zamana kadr? Beni neden aramadı? Aklım çok karîşık
just sana yazıcaktım aldırın demeyin diye kk da üstüne atlayanlar olabilirbir kız gidip ilk önce babasına ben hamileyim nasıl der onuda anlamadım şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?