19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

Ben zaten yasadiklarına kızmadım hiçbirzaman ama hamile kalması.. ayrıca ben kızmam ama eşim hiç gelemez boyle şeylere kızımın erkek arkadaşı olduğunu bile duysa öfkeden kudururdu

Bana bu konu fake gibi geliyor yani böyle bir olay yasasaniz ilk akliniza kadinlar kulübü mi gelir , kiziniz ortada yok siz forumda mesaj yaziyorsunuz.Esiniz demiyor mu napiyosun bilgisayar basinda vs diye cok sacma geldi bana kusura bakmayin ama.

Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum,siz anne olarak kızınızı yalnız bırakmayın yok mu anneanne dede, biraz uzakta yakın bir akraba teyze falan. oraya gönderin kızınızı ve en kısa zamanda kimden hamile kaldıgını öğrenmeye çalısın

Ben zaten yasadiklarına kızmadım hiçbirzaman ama hamile kalması.. ayrıca ben kızmam ama eşim hiç gelemez boyle şeylere kızımın erkek arkadaşı olduğunu bile duysa öfkeden kudururdu

Kiziniz cok mu saf babasina anlatiyor bunu?

Biliyorum aldırması en doğrusu ama doğurursada ben bakarım bebeğe ama olcaklar beni çok korkutuyor kocam maddi destegi kesti kızımdan ben yardımcı olacağîm kızıma
Birde aklıma sürekli neden bebeğin babasınîn ismini vermediği geliyor acaba sevgilisi bebegi istemedimi? Kizîm ne düşündü aklî nerdeydi bu zamana kadr? Beni neden aramadı? Aklım çok karîşık

2,5 aylık hamile kızınız gidip ilk babasına mı anlattı olayı çok tuhaf gerçekten.
Hani desem karnı belli oluyor da söylemek zorunda kaldı.Ya da fark edildi oda değil.
Sizde bir anne olarak kızınıza sahip çıkmıyorsunuz böyle önemli bur olayda.Nedir ne haldedir diye arayıp sormuyorsunuz da KK'ya konu açmak geliyor aklınıza.

Beni neden aramadı derken? Kızınız yanınızda kalmıyor muydu?
Bana anne baba olarak sizde de suç var gibi geliyor. Dua edin de kizinizin bi sevgilisi olsun. Ya tek gecelik yaşadığı bi şeyden hamile kaldıysa?

Son düzenleyen: Moderatör:
just sana yazıcaktım aldırın demeyin diye kk da üstüne atlayanlar olabilir bir kız gidip ilk önce babasına ben hamileyim nasıl der onuda anlamadım şimdi :44:

yani..insanın başı ağrıyınca bile aklına internette gezmek gelmiyor

bana da saçma geldi yani böyle bi durumda burdan medet ummak fln ....

Bu olaylar olunca siteye üye olmaya karar verdim siteyi uzunzamandır okuyucu olarak takip ediyorum zaten ve ayrıca ne siz benim kızımı taniyorsunuz nede kızımın absürt davranışlarını biliyorsunuz. Ek olarak inanmıyorsanız okumak zorunda değilsiniz yorum yapmak zorundada değilsiniz

hayatta neler oluyor fake demıycem konuya
ama şunuda bılsın herkes ' yalan söyleme gercek olur'

Özellikle tekrar söylüyorum kızımı tanisaydınız böyle konuşmazdınız aklından ne geçiyordu bunları yaparken inanin bende bilmiyorum belkide sadece bizi üzmek.. kizimla daha bu sabah konuştum ama bana bişey anlatmiyor yoksa ben yardım etmezmiyim yavruma?

çok ılımlı gibi görunsenizde, kızınızın seviştiğinden değil sevgilisinden bile haberiniz yok. Belli ki zaten paylaşımınız az. Bir de bu konular aile içinde çözülür siz tüm mahalleye duyurmuşsunuz. Kızınızın nerede oldugundan haberiniz yokken onun yanında olmanızın da manası yok.

Ay ne bileyim, konuya da inanmadım pek.

Konunun gerçekliğini sahteliğini bilemem ama ben o babayı anlarım.

19 yaşındaki kızlar maşallah her haltı biliyorlar ama korunmayı bilmiyorlar.

2,5 ay olmuş yumurta kapıya dayandı anne ben hamileyim!!!

Allah evladın da hayırlısını versin gerçekten, yazık size.

Eğer çocuğun babası evlenmeye razıysa hemen evlensin başka türlü affetmez kocanız..

Yok terkedildiyse eğer bu yaşta bu şartlarda doğurması ne kadar doğru bilemedim.

Allah böyle genç kızlarımıza azıcık mantık versin aşkın yanında. Amin

anlatış tarzınızdan fake fake !! diye bagırıyor konunuz , kavga çıkmışta komşular yetişmişte bla bla bla,,, dövdü kızınızı bir allahın kulu polisi aramadımı kızınızın cesaretine de hayran kalmamak elde değil vay be

Bende sordum ama söylemedi kızım git babasıyla konus dedim ama bilmiyorum ne yaptı

Kızım git babasıyla mı konuş! dediniz..Tepkiniz Allah canını alsın senin gibi evladın, defol git senin gibi bir evladım yok artık.. Kimden peydahladın ..
falan olmamalımıydı? En azından benim annem öyle yapardı..

Ben istemedim tabiki tüm mahalle duysun konuya inanıp inanmamanız elbet size kalmış

Kizin uzakta yasiyor sanirim dogru mu anlamisim? Ben uzuldum gercekten ama kizina destek olmana sevindim bir anne olarak acaba sizi evlilige ikna etmeye mi calisiyor boyle mecbur birakarak bence bir an once yanina gidin ve kolundan tutup zorla kan testine goturun belki 2.5 aylik degildir ve aldirma sansiniz vardir size oyun ediyordur evlilige mecbur kilmak icin olamaz mi?

just sana yazıcaktım aldırın demeyin diye kk da üstüne atlayanlar olabilir bir kız gidip ilk önce babasına ben hamileyim nasıl der onuda anlamadım şimdi :44:

Atlarlarsa atlasinlar sonucta o bebegi onlar buyutmeyecek degil mi? Gunah vicdan yok bebek rizkiyla gelir bunlar hep palavra ortada 19 yasinda korunmayi bilmeyen bi kizin elinde sosyal acidan buruk bicimde yetisecek bir bebek var egitim hayatini tamamlamasi gereken bir kiz var gercekci dusunmek lazim. Ben bosanma surecinde hamile oldugumu ogrensem yine aldirirdim bu kadar da acik soyluyorum dogurucam diye kahramanliga luzum yok babasiz buyumek cok aci olur o bebek icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…