Kızınızın yakın arkadaşları kim tanıyormusunuz iletişim kurmaya çalışın onlarla
Evet galiba evlenmeyi düşünüyo ama bende tam anlamadım kızım bebeğin babasının kim olduğunu söylemiyor.
Yaani hiç değilse arkadaşlarına bir sorun en iyi cevpları onlar verir
Kesinlil ile bu kadar büyük olay sonrası internetden destek almak yerine yakın gördüklerimden destek alırım. Giderim yurduna sakince konuşurum o an konuşmak istemiyor mu bak ben burdayım yine çözeriz derim.
Eğer konu sahibi kızın arkadaşlarını da tanıyamıyor ise çok serbest bırakılmış demektir.
Aynen yurt görevlilerini bile arayabilir ya kızım kaçta gelip kaçta gidiyor takıldığı çocuğu tanıyor musunuz falan filan bi dolu yapacağı iş var buraya zaman kalmaz
benim annem olsa çocuğun soy kütüğünü çıkarır valla ne yalan söyleyeyim :26:
Babasına ben değil kendisi söyledi zaten anlayamıyorum zaten kızımla konuştum parada yollarım ve sahip çıkarım ve tekrar söylüyorum bana nerde olduğunuda ne yapacağınıda söylemiyor kızına sahip çık demesi kolay telefonlarıma dahi çıkmıyor bende olaylar yatışsın diye bekliyordum ama bilmeden konuşmak kolay tabii..
Kızım git babasıyla mı konuş! dediniz..Tepkiniz Allah canını alsın senin gibi evladın, defol git senin gibi bir evladım yok artık.. Kimden peydahladın ..
falan olmamalımıydı? En azından benim annem öyle yapardı..
Arkadaslar dünyam basima yıkıldı 19 yaşında üniverste okuyan kızım hamile oldugunu söyledi hemde 2 ,5 aylik neyapacagımı bilmiyorum kocam kızımı dövmeye kaltı zor araya girdim komşular felan yetişti sonrada kovdu bir daha gelirse bu eve öldūrūrum onu diyo, kimden peydahladiysa ona gitsin dedi banada onunla konuşursan senide öldürürüm onuda diyo, allahim ölücem kızlar ne yapicagimı bilmiyorum kizimi öyle beş parasız birakamam onada yardim etmem lazim kocam barut fıçısı gibi çok sinirli. kızımla konuşdum oda anne yaptim bi hata ne olur affet dedi
Kızlar dūnyam altüst oldu kızım nerde bilmiyorum, kocam evde sinir küpü ele güne rezil etti bizi benim öyle bir kızım yok diye ileniyo. Ne olur yardim edin .siz olsanız ne yapardınız?
Evet galiba evlenmeyi düşünüyo ama bende tam anlamadım kızım bebeğin babasının kim olduğunu söylemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?