- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Size birden hamileyim dedi siz gittiniz babaya soylediniz devami yok . Ne konustunuz ne oldu yani. Benle bisey konusmuyo demissinizde hamileyim diyen insan oturup konusuruz yani o cesareti bulur. Bide kiziniz arkadasimda kaliyorum demis ama haberiniz yok hangi arkadasinda kaldigindan. Dunyadan bi habersiniz. Samimi olan evinde kalabilecek arkadaslarini arayin tek tek. Gidip cocugun babasiyla konuscakti napti bilmiyorum demissiniz. Ozaman ayni sehirdeler demekki uniden degil sevgilisi. Universiteyi ayri sehirde mi okuyo bu arada?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ınsanına göre degısıyor işte durum.. baba suçu kızda degıl kendınde arasın. böyle bır durumda '' asarım keserım, gelmesın' dıyen adamın suçu bellı zatenolamaz ki benim babam olsa da esip gürlerdi evden kovardı ama 10 dk sonra geri çağırırdı
bence kızın bu hallere düşmesine sebep de bu baskı zaten
çocuğa yapılan baskı aileden itmek uzaklaştırmak sebep oluyor bunlara
çocuğu aileden uzaklaştırırsanız her şeye bulaşır
Gerçekten sağolun hepiniz yaa gerçekten siz benim yıllardır kızîmdan ne çektoğimi bilmez etmezsiniz ve evet bana yazıklar olsun bu konuyu buraya yazdığım için yazıklar olsun halbuki biraz destek biraz moral verirsiniz sanmştım ama meğer anneliğim sorgulanacakmış inşallah sizin benim gibi bir kızınız olmaz insallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız tek dileğim bu
Evet üniversteyi farklı bir şehirde okuyor. tekrar aradim açmadı defalarca aradım kızımı zaten hemen yapıştırdınız yüzüme sorumsuz anne lafını
Gerçekten sağolun hepiniz yaa gerçekten siz benim yıllardır kızîmdan ne çektoğimi bilmez etmezsiniz ve evet bana yazıklar olsun bu konuyu buraya yazdığım için yazıklar olsun halbuki biraz destek biraz moral verirsiniz sanmştım ama meğer anneliğim sorgulanacakmış inşallah sizin benim gibi bir kızınız olmaz insallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız tek dileğim bu
benim öfkem kızınızın yapmış olduğu hata değiş haşa onu sorgulamak asla bana düşmez yapılmış bir hata..ben sizin soğukkanlılığınıza çok şaşkınım ya kızınız ortada yok siz gelmişsiniz burda konu açıyosunuz..
Evet üniversteyi farklı bir şehirde okuyor. tekrar aradim açmadı defalarca aradım kızımı zaten hemen yapıştırdınız yüzüme sorumsuz anne lafını
Abla soran oldu mu bilmiyorum , herkes aldırın aldırsın vs demiş ama kızınız size anlatırken aldırcam , istemiyorum, ben napıcam falan dedi mi yoksa , hamileyim evlenicem mi dedi? bu önemli bence ! zorla bebeği aldıramazsınız aldırmaya da hakkınız yok 19 yaşında çünkü . ama kendisi istiyorsa ! bunu biliyormusunuz? konuştunuz mu ? önce bunu öğrenin amacı isteği aldırmaksa o anlamda yardımcı olmaya çalışın derim ben
Konuştum ama yine laf geveledi aldırmaya niyeti yok galiba ben aldıralım yanına gelirimyerini söyle maddiyati dert etme deyince anne bilmiyorum dedi sonrada anne sonra konusalim dedi ben zaten öncede söyledim doğurmak isterse evlensinler babasıyla ben bebege bakarım maddi yardımda yaparım
bence sen güzel bir annesin. konu doğruysa eğer şu an sakinleşmeli ortalık. kızınız reşit. doğurmak da aldırmak da evlenmek de kendi kararı. cinselliği yaşayacak bir yaşta. sağlıklı bir evladınız olduğu için şükretmelisiniz. evlilik öncesi birliktelik konusunda kendi fikirlerine sahip olabilecek ve onu uygulayabilecek bir yaşta. onun tercihi bu yönde kimsenin onu kınamaya hakkı yok. ona alacağın her türlü kararda arkandayım demelisiniz. dünyaları yıkacak kıyametler koparacak bir durum yok ortalıkta. ne yapmak istediğini sorun karar vermesinde yardımcı olun ona destek olduğunuzu bildirin. her türlü durumun avantajını ve dezavantajını oturup düşünüp karara varın bence.
fake mi değil mi bilmiyorum ama
kızınıza sahip çıkın !
bir hata yapmış hayatına mal olmasına izin vermeyin !
ne olursa olsun o sizin kızınız
onu siz doğurdunuz
babasıyla beraber siz yaptınız o çocuğu
ne olursa olsun kızınıza sahip çıkacaksınız !
Konuştum ama yine laf geveledi aldırmaya niyeti yok galiba ben aldıralım yanına gelirimyerini söyle maddiyati dert etme deyince anne bilmiyorum dedi sonrada anne sonra konusalim dedi ben zaten öncede söyledim doğurmak isterse evlensinler babasıyla ben bebege bakarım maddi yardımda yaparım
Babasına ben değil kendisi söyledi zaten anlayamıyorum zaten kızımla konuştum parada yollarım ve sahip çıkarım ve tekrar söylüyorum bana nerde olduğunuda ne yapacağınıda söylemiyor kızına sahip çık demesi kolay telefonlarıma dahi çıkmıyor bende olaylar yatışsın diye bekliyordum ama bilmeden konuşmak kolay tabii..Anneliginizi bilemem ama gercektende dunyadan bi habersiniz. Dun uye olmussunuz bugun burda bizle yazisiyorsunuz.bence bilgisayar basinda olmaz bu is gidip biseyler yapin. Soguk kanli olmak iyidir ama söz konusu evlatsa bu olmamali delirmelisiniz. Hem kizinizla konusmadan babasina soylemissiniz buda ayri bi olay yani.bi olayi cozun nedir ne degildir oyle konussaydiniz ya. Simdi burdaki insanlar size nasil yardim edicekki sizin zaten daha hic biseyden haberiniz yok!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizima hep sahip çkıyorum zaten ama eşime ne desem boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?