Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Zor durumdayım ve fikir almak için siteye üyelik açtım. Sorunum şu henüz 19 yasında üniversite öğrencisiyim. 5 haftalık hamileyim. Erkek arkadaşım sorumluluğu almaya hazır. Maddi durumu gayet yerinde banada bebeğe de sorunsuz şekilde bakabilir. Bebeği de istiyor. Son kararı bana bıraktı. Lakin aramızda 11 yaş fark var ve ailemin ne ondan ne bebekten haberi var. Konuyu aileme açamam. Kaçarak evlensem daha sonra karşılarına çıksam sizce affederler mi ? Babam biraz katı bir insan o an ki sinirle anneme şiddet uygulayabilir, kardeşimin üstüne yürüyebilir. Ailem de dağılabilir bu olaydan sonra sizce ne yapmalıyım çok arada kaldım.
(Gerçekten zor durumda olduğum için fikir almak için geldim. Lütfen yargılamadan yaparken düşünseydin. Aklım almıyor bu yaşta nikahsız zina gibi şeyler yazıcak olan varsa her şeyin yeteri kadar farkındayım.) Bebeğimimi düşünmeliyim ailemi mi ? Anneme konuyu açarsam kesinlikle aldırmam için zorlar.
(Gerçekten zor durumda olduğum için fikir almak için geldim. Lütfen yargılamadan yaparken düşünseydin. Aklım almıyor bu yaşta nikahsız zina gibi şeyler yazıcak olan varsa her şeyin yeteri kadar farkındayım.) Bebeğimimi düşünmeliyim ailemi mi ? Anneme konuyu açarsam kesinlikle aldırmam için zorlar.