Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi _negerekvar_
Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum
Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum
Derstleşmek istedim sadece ...