- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi _negerekvar_
Cinsellik kısmını yazdığıma pişman oldum gerçekten. 19 yaşındayım hatta çok yakında 20. Biriyle birliktelik yaşamam övünülecek ya da şaşırılacak bir şey değil. Bunu söyleme sebebim sadece artık daha da bağlı hissettiğimi anlatmak içindi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için
öncelikle kesinle ama kesinlikle doğru bulmuyorum tabiki ama ;
karşımızda ;
yaşadığı durumu kendi gönlünce SEVGİ zanneden genç bir kadın var. ve gerçekten hayatla ilgili hiçbir tecrübsi yok belli. okul hayatın boyunca yurtta kalmış,aileden uzakta, anne baba sevgisine aç ve karşısına çıkan böylesi bi ilgiye kendini kaptırmış ve çırpınan bi kadın...
kesinlikle yargılamam seni
ama
malesef sen üzülürsün, adam seninle ciinselliğe kadar illerlemiş ve bence 3adım çekil 1 adım git yapmış. açıkcası bana oynamış gibi geldi resmen.. o yaşlardaki adamların tecrübeleri inanki seni kendine aşık etmeye yeter. acele etmemiş, yaavaş yavaş feth etmiş seni farkında değilsin..
sonunuz yok, olmamalıda. kendi yaşıtlarınla anlaşamıyor olman 45yaşında bi adamla anlaşmanı gerektirmez. keşke onu dinleyip duygularını dizleyebilseydin, hani arada seviye kalsaydı..
saana tek bir tavseyem var eğer siteyi dısardan takip edebiliyosan, lütfen o adamla ilişiğini kesmeye çalış. sevdiiğini zannettiğin o adam senin en büyük düşmanın..
evlenmeyeceksiniz böyle bi düşüncede yokmuş zaten, seninle yatmış ve sahip çıkmayacağını belli etmiş ve sende kabul etmişsin. yani bu şu demek oluyo. seninle yatacak ve sende buna gönüllü olduğun ve karşılık beklemediğin için adamın basına da bela olmayacaksın. sonuçta sende istediğin için oluyo bunlar..
lütfen canım, kendine bunu yapma. henüz çokkkkkk gençsin. daha önüne ne insanlar çıkar.
lütfen kendin için birşey yap ve sana adam gibi sahip çıkacak , seninle evlenecek, kocan olacak biri ile paylaş bu tecrübeni..
bu kadar kadın sadece seni düşündüğü için yorum yapıyor.
şimdi farkına varmıyorsun ama yarın gözün açıldığında onunla geçirdiğin her saniyenin çöp oldugunu anlayacaksın..
lütfen bizlerin söylediklerini yabana atma..