1999 Marmara Depreminde ......yaşanmıştır gerçek bir hikaye

Allah mekanını cennet eylesin ,geride kalanlarada sabır versin...nasıl ağlanmaz bu konuda mafoldumben..Allahım yaşatma Ya Rabbim :Saruboceq:

Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

Okurken yine depremi yaşadım sandım ve inan ağladım Allah eşinin mekanını cennet etsin. Allah bize başka afetler göstermesin

Öff ağladım ya dayanamadım. Rabbim sabır versin. Rahmetli olan kardeşimize de cennetini nasip etsin demkki maneviyat iklimi yüksek bir kardeşimizmiş. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

ahhhh deprem sineler de ne izler bıraktı , kapanması çok çok zor yaralar açtı :85::85::85::85:
ne aşklar ne sevgileri yuttu:85::85::85::85:

bugün düğününe 5 güncük kalmış bir kızın aniden vefat ettiğini öğrendim
o dakikadan beri öyle kötüyüm ki
şimdi de bunu okudum
yüreğim yandı bugün yüreğim...

Sevdiğin insanı kaybetmek ne acı
Allahım böyle olanlara sabır versin

okurken ağladım nasıl bi sevgi aşk
allahım kimseye göstermesin böyle acılar

Allah ım nerden okudum şimdi bunu
çok üzüldüm yaa :S mahvetti beniii

Ouffff bnde mafoldummm/./aglamak kdr basit bisi uok heralde.allahim sabir versin tum rahmetli yakinlarinaaa...rahmet eylesin kaybettiklerimzi icinde

offf beni de mafetti bu yazı
insan nasıl kötü olmaz Allah sabır versin.....

bizde görümcemi 17 AĞUSTOS GÖLCÜK DEPREMİNDE KAYBETTİK HEMDE 1.5 YAŞINDAKİ OĞLUYLA ÇOK ACI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…