1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Cemre88

OĞLUM BENİM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
254
1
96
Diğer
:dance:selam bayanlar yeni hamileler tatlı anne adayları gelin herşeyimizi burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım bebeklerimizin gelişmelerini yazalım insan bu dönemde herşeyden korkuyo birbirimize destek olalım ben daha yolun çok başındayım bu hafta sonu bebeğim 1aylık olcak ve doktora gitcem çok heyecanlıyım bütün gelişmelerimide burdan yazıcam hadi gelin burasıda bizim mekanımız olsun hadi birbirimizi yalnız bırakmayalım Allah hepimizin yardımcısı olsunaman hiç birimize nazar deymesin

merhaba adaşım bebişin hayırlı olsun.......
benimde bebişim 37 haftanın içinde allah sağlıkla uzun ömürlerle kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Bennde 9 haftalık oldum, daha önümüzde çok yol var herşey yolunda gider inşallah,
Allah tüm hamilelelere kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar, bende 8 haftalık hamileyim. şimdilik hamile olduğumu pek hissedemiyorum, çok yemek haricinde :)

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Ben geçtiğimiz cuma günü doktora gittim ultrasonda kese göründü.Doktor 15 gün sonra kalp atışına ve organlarına bakmak için çağırdı.11 gün kaldı.Sabırsızlıkla bekliyorum...

Sizde ne gibi belirtiler var?Benim bulantım aşermem yok.Belkide daha erken olduğu için yoktur.Çok uyuyorum ama.Hep halsiz ve uykuluyum.Birde sık acıkıyorum ama eskiye göre iştahım azaldı.En önemli belirtide tatlı delisi olmama rağmen tatlı yemiyorum canım çekmiyor.Hep ekşili kısır yemek istiyorum:)

valla bendede aynı hiç bulantı falan yok canım bi tatlı bi ekşi istiyo anlamadım çok yeni ondandır büyük ihtimalla

Kizlar Inşallah Hepimiz Bebeklerimizi Sağlikli Bir şekilde Kucaklarimiza Alirizz Allahinn Izniylee...
Ben 10+1 Günlük Hamişim.................
Sadece Mide Ekşimesi Var Bide Uykuu Allaha şükür Hiçç Kusmadim Ama Bulantim Oldu.............

valla hiç bilmiyorum canım ama benim kasığımda bi ağrı vardı sordum önemli bişey değilmiş

ben sadece bel ağrısından korkuyorum bi kez düşük yaptım ilk belirtileri haftalarca süren bel ağrılarıydı dikkat edin kızlar allaha şükür şimdilik bişeyim yok

Merhaba kızlarr
Bende 10 + 4 günlük hamişim... Yarın doktor kontrolumuz var... İnşallah bebişin kolları ,elleri, bacakları ve ayaklarını göreceğiz.. doktorumuz hareketli göreceksin demişti bu randevumuz için..
Allah hepimizin bebişini korusun
Sağlıklar versin tüm bebişleree

selam kızlar bende 16 haftalık hamişim ama benim ilk değil 3.cü bebişim cins belli değil bende çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider ben daha tecrübeliyim kıslarrr

artık biraz daha rahat bi döneme girdim bulantılarım hafifledi kramplar zaman zaman ağrılar var ama onlarda olucak artık idare edicez napalım gülü seven dikenine katlanır öle değilmiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…