1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

evet yaaa valla hoşgeldin aramızda tecrübelilerin olması çok iyi Allah hepimizn yardımcısı olsun bebeğime bişley olcak diye çok korkuyorum insan bi kere kaybedince böyle oluyo heralde birbirimize dua edelim kızlar bebeklerimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kavuşmak için

ne diyebilirimki aminnnn umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alır hiç bi sorun yaşamaz ben tecrübeliyim ama benimde tedirgin olduğum şeyler var mesela bebişimin hareketini hissetmedim henüz biras daha bekleyip dr gitmeyi bile düşünüyorum bakalım

kızlar bulantılar altıncı haftadan itibaren başlıyor ben 9+5 teyim bulantılar hiç geçmiyor inşallah hiç bulantılarınız olmaz çünkü iğrenç oluyo allah hepimize sabır varsin

normalde 16 ile 20 .ci haftalarda hissediliyomuş ama ben hissetmedim ben 16. haftayadün girdim öbür lerini haatırlamıyorum aradan baya bi zaman geçti çünkü aslında normal de olabilir ama işte ben panik yapıyorum sanırım bulantılarda çok sürmüyo kızlar sabredin rahatlarsınız

Slm Kizlar Bende 6 Haftalik Hamişim Ve çok Kötü Mide Bulantilarim Var Herşeyden Tiksiniyorum çok Kötü Bişey Mutfaga Giremiyorum özellikle Tatli şeylerden Nefret Ediyorum Bu Aralar Umarim çabuk Geçer 1 Hafta Sonra Doktor Kontrolümm Var Bebişimin Kalp Atişlarini Duyacaz çok Merak Ediyorum.umarim Hepimizin Bebişleri Sağlicakla Doğar Ve Kucaklarimiza Aliriz :))

Arkadaşlar,

Merhaba! Ben de 8 hafta 5 günlük hamileyim.Uzun süredir bebiş istiyordum ve maalesef olmuyordu.Eşimde de bende de sorun yoktu;ama açıklanamayan bir infertilite vardı. Allah'a çok şükür sonunda hamile kalabildim.İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi de kucağımıza alabiliriz. Bende de fazla mide bulantısı yok ve hiç aşermiyorum da..O yüzden hamileliğimi de pek anlamıyorum. Ara ara yemek yedikten sonra mide bulantısı oluyor;ama Allah'a çok şükür hiç kusmadım...:teytey::dance:

bende 14 haftalık hamileyim Allahın bir mucizesi olarak görüyorum ve çok korkuyorum ben kilo alıyorum ya göbeğim çıktı moralim bozuluyor ama yine çok mutluyum

boş verin kızlar kiloları anne olucaz biz kolay deyil bebekleri aç bırakmayın sakın

slm arkadaşlar bende bi süredir üyryim ama pek konuşcak birileri yok bende pek takılmamya başlamıştım bugün konunuzu görüdm ve bakim dedim güzel sohbetler var aranıza bende katılmak istiyorum... bende 8+3 günlük hamişim... 7 ve 8 haftalarda başladı mide bulandım.. ne yaparsam yapim geçmiyo... ama bebişimiz sağlıklı olsunda biraz katlancaz artık yolun daha başındayız... rabbim bebişelrimiz hayırlı sağlıklı kucağımıza alamk nasip etsin...

hemen hemen aynı günlerde doğum yapıcak hamişlerimiz var ne güzel allahım sorunsuz hamişlik geçirmek nasip etsin herkese... olmayan kişilerede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın... amin... kimsenin kucağı boş kalamasın...

galiba kimse yok... yada ben yanlış zanlarda siteye geliyorum... genelede kaç gibi burda oluyosunuz... denk gelirim inş. iyi günler...

slm kızlar nabersiniz nasıl gidiyo hamişlik umarım herşey yolundadır ayrıca şikayet ediyoruz bu bulantılardan am sağlıklı gebeliğin hormonların işareti bu unutmayalımmmm

slm kızlar. benimde bulantılarım çok az oluyor Allah'a şükür. bulantılarım olsa bile hiç kusmadım şimdiye kadar. Ama aşırı halsizlik ve uykusuzluk var. çok yemek yiyorum, bazen tatlı, bazen tuzlu ve ekşi istiyor canım, ama genelde tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum. beni rahatsız eden tek bir sorunum var. gaz. özellikle akşamları karnımın şişliği o kadar rahatsız ediyor ki, doktor da şuan ilaç veremeyeceğini, 10. haftadan sonra şikayetler devam ederse ilaca başlayacağımı söyledi. Sizlerde de gaz problemi oluyor mu??

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

merhaba arkadaslar bende 8+3 günlük hamileyim, ama hiç bulantım olmadı. iştahsızlık ve halsizlik var bide cok uyuyorum. bulantım olmuyor diye kaygı duyuyorum bazen.geçen hafta kalp atışlarını gördük ultarasonda bebişimin.yarın da tekrar gidiyoruz. sabirsızlanıyorum bebişimi görmek için.

Merhaba arkadaşlar ben de 10+ 3 günlük hamişim..
bulantım çok az oldu sabahları, yavaş yavaş geçiyor çok şükür..
cher arkadaşım gibi tedirgin oluyorum ; bulantılar sağlılklı bebişin belirtisi deniyor
ama her bünye bir değil ki bazı bayanlar sorunsuz geçiriyor ve bebişleri de sağlıklı dünyaya geliyor..

herkese hayırlı hamişlikler ve sağlıklı bebişler..

selam kızlar cuma günü doktora gidecem demiştim gidemicem çok doluymuş 6mart perşembeye kaldı bu arada otomatik hesaplayıcıyla netten hesapladım tahmin ettiğimden daha öndeymişim şuan 6haftalık hamileymişim çok güzel oldo ya birden atladım doktora gidene kadar7haftalık olcak kızlar 7.haftada neler oluyo doktorda bebeğimi görebilcekmiyim ne diyosunuz hadi yazın

6+5 im bugün mide bulantılarım 4 gündür başladı yemeklerden sonra ama kusmadım şükür ilk başlarda arara karın krampları giriyodu şimdilerde çok azaldı. tatlıyı çok severdim ama görmek bile istemiyorum çok çabuk acıkıyorum ama iştahım azaldı pazartesi doktora gitcem hayırlı haberlerle dönerim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…