1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Selam herkese bende 7 hafta 5 günlük hamileyim. Ve akşam, sabah hiç farketmiyo çok kötü mide bulantilarim var herşeyden tiksiniyorum çok kötü birşey mutfağa girmek istemiyorum, buzdolabını açınca bütün kötü kokular burnuma geliyo sankiii çok fazla gerginim, gün içinde özellikle saat 16:00'dan sonra halsizlik çöküyor, uyumak istiyorum. Kolum kalkmıyor:) ben ki titiz yemeksiz duramayan ben hiçbirşey yiyemediğim gibi pişiremiyorum da, eşim sağolsun bu anlamda yardımcı oluyor.. umarım çabuk geçer cumartesi günü doktor kontrolüm var. Bakalım neler söyleyecek. Herkese sağlıkla ve mutlu hamilelik diliyorum.

kızlar ya şu gebelik kesesi hakkında bilgi verin ALLAHiçin doktormu görüyo yoksa ekranandan biz de görüyomuyuz bide karındanmı bakılıyor
yazın hamişler lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ya şu gebelik kesesi hakkında bilgi verin ALLAHiçin doktormu görüyo yoksa ekranandan biz de görüyomuyuz bide karındanmı bakılıyor
12+6 günlük hamileyim canım ilk keseyi bende gördüm ultrasyonla bakılıyor karından ama dr gözükmezse altan bakcaz demişti ama şükür göbüşten ultrasyınla gözüktü :)

vaginal ultrasonla bakıyor vede ekrandan gosteriyorr

QUOTE=yağmur ankara;2210983]canım benim çok sağol güldenm kolay ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileklerimle[/QUOTE]

Amin canım hepimizina.s.

slm kızlar bende 5+5günlük hamileyim.bugün ilk resmini aldım fındık kurdumun.gebelik kesesi göründü sıyah nokta şeklindede bebişi gördüm çok mutlu oldum. benimde çok mide bulantılarım oluyo ve göğüs ağrılarım çok fazla.

ya kızlar bana kimse cavap yazmıcakmı şuan 6haftalığım doktora 1hafta sonra gitcem yani bebişim
7haftalık olcam bebeğimi görebilcekmiyım ne kadar olcak cvp yazarsanız çok sevinirim

:) sLm Arkadaslar bende 7+2 hamıleyım :) Ama bende Cok tuhaf seyler oluo Ilk hamılelıgımde 4.5.aydan SOnra kılo almaya basladım suanda bır bucuk aylık olmasına ragmen Karnım cıkmıs:) bıde Cok yıyorum Yanı bırıncı hamılelıgımın aksıne yasıyorum her seyı :) nedendır acabaaaaa

benimde 2. yavrum 4 hafta 6 günlük taze hamişim gebelik bölümünde subat hamişleri adlı baslık actımm oradanda paylasıoruz burayada gelirim arada :))7 marrta ilk muayenem var.
sat:25 ocakk dünkü bhcg değerim 415 cıktı sizcede normalmi??

selam seadeniz benim ilk hamileliğimbende 6haftalığım ama çok aşırı yemek yiyorum hiç doymuyorum ve resmen karnım çok sert ve çıkmış gibi hiçbişey anlamadım yardım edebilcek biri varmı arkadaşlar:dance:

Hilal yedinci haftada kalp atışları duyuluyor.Bende haftaya gidicem doktora yedinci hafta olmuş olcak doktor kalp atışları için çağırdı.Benim beş hafta üç günlükken karından ultrasonla göründü kese.Ufak siyah birşey.

Benimde ilk hamileliğim bulantım tiksinmem yok ama iştahım azaldı.Sık acıkıyorum ama canım yemek istemiyor.Zaten göbeğim olduğu için (65 kiloyum şuanda) hep şuanda bir değişiklik hissetmiyorum.Çok şişman bir hamile olcam galiba:)

Merhaba arkadaslar
Bende 6 hafta 6 günlük hamileyim
c.tesi günü dr. gideceğim. Kalp atıslarını dinleyeceğiz inşallah...
Bende hicbir yan etki yok. Sadece 2 gündür midem yanıyor asit gibi
bunun bir sakıncası varmıdır?

ya kızlar bana kimse cavap yazmıcakmı şuan 6haftalığım doktora 1hafta sonra gitcem yani bebişim
7haftalık olcam bebeğimi görebilcekmiyım ne kadar olcak cvp yazarsanız çok sevinirim

Hilalcim, bende 6+6 günlüğüm. Geçen hafta gittim. Bebisimizin kesesini gördük siyah küçük birsey. C.tesi günü dr. yine cağırdı kalp atıslarını dinleyelim. dedim. Bebeği görmekten cok kalp atıslarını duyarsın. Bebek kücücük bisey cnm.

HıLaL :) aynen bende suan O drumdaım Ama ılk hamılelıgımde Kesınlıkle 4.5 aya kadar canım hıc bısı ıstemıyordu sadece zeytın yıordum :) Sımdı kı Cok farklı ya anlatamam abırıncısınden bıle farklı heyecan verıo allah yardımcımız olsun:)

bende 5 buçuk haftalık hamileyim bebeğimi daha doorusu kesesini gördüm çok minik.:)
benm özellikle bugn kasıklarım ağrıyor korkuyorum normaldir değil miii korkuyoruuummmm

bende 5 buçuk haftalık hamileyim bebeğimi daha doorusu kesesini gördüm çok minik.:)
benm özellikle bugn kasıklarım ağrıyor korkuyorum normaldir değil miii korkuyoruuummmm

evet canım korkma b unlar normal çünkü bende hamileyim bu ikinci hamileligim iki gebeligimdede böle sorunlarım oldu benim ama kendine dikkat et agır bişiler kaldırma sakın taammmı canım ve sıkıntı yapma bişileri allah sag saglım kucagına almayı nasip eder inş:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…