12+6 günlük hamileyim canım ilk keseyi bende gördüm ultrasyonla bakılıyor karından ama dr gözükmezse altan bakcaz demişti ama şükür göbüşten ultrasyınla gözüktü :)kızlar ya şu gebelik kesesi hakkında bilgi verin ALLAHiçin doktormu görüyo yoksa ekranandan biz de görüyomuyuz bide karındanmı bakılıyor
yazın hamişler lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ya şu gebelik kesesi hakkında bilgi verin ALLAHiçin doktormu görüyo yoksa ekranandan biz de görüyomuyuz bide karındanmı bakılıyor
yazın hamişler lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim çok sağol güldenm kolay ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileklerimle12+6 günlük hamileyim canım ilk keseyi bende gördüm ultrasyonla bakılıyor karından ama dr gözükmezse altan bakcaz demişti ama şükür göbüşten ultrasyınla gözüktü :)
çok sağol canım teşekkürler bilgin için bebeğini sağlıka kucağına alman dilekleriylevaginal ultrasonla bakıyor vede ekrandan gosteriyorr
ya kızlar bana kimse cavap yazmıcakmı şuan 6haftalığım doktora 1hafta sonra gitcem yani bebişim
7haftalık olcam bebeğimi görebilcekmiyım ne kadar olcak cvp yazarsanız çok sevinirim
Merhaba arkadaslar
Bende 6 hafta 6 günlük hamileyim
c.tesi günü dr. gideceğim. Kalp atıslarını dinleyeceğiz inşallah...
Bende hicbir yan etki yok. Sadece 2 gündür midem yanıyor asit gibi
bunun bir sakıncası varmıdır?[/QU
hayırlısı olsun cnm kalp atışlarını duymak müthiş birşey ben 10 hafta 5 günlük hamileyim sakıncası olduğunu sanmıyorum ama druna muhakak danış inş yaşamazsın ama mide bulantıları için daha erken benim 7-8 haftalıkken başladı ve hala tüm hızıyla devam ediyor rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle...allah bebişine de sağlık verir inş.
selam seadeniz benim ilk hamileliğimbende 6haftalığım ama çok aşırı yemek yiyorum hiç doymuyorum ve resmen karnım çok sert ve çıkmış gibi hiçbişey anlamadım yardım edebilcek biri varmı arkadaşlar:dance:
bende 5 buçuk haftalık hamileyim bebeğimi daha doorusu kesesini gördüm çok minik.:)
benm özellikle bugn kasıklarım ağrıyor korkuyorum normaldir değil miii korkuyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?