canim ben de cok yeni gebeyim beta 3370 cikmisti gecen hafta ve ben de keseyi goremedim dr normal su an goremeyiz dedi.tekrar dr a gitmeme 1 hafta var.Sana dr ne dedi?Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranizda bilgilerinize ihliyacim var bana yardimci olur musunuz .. CoK yeni gebeyiim beta hcg 104.32 cikti çok şiddetlik klasik agrilarim var keseyide göremedik ne zaman görucez bu sonuca gore kaç günlük gebeyim acaba bide sizce herşey yolunda midir dua edin lütfen..
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranizda bilgilerinize ihliyacim var bana yardimci olur musunuz .. CoK yeni gebeyiim beta hcg 104.32 cikti çok şiddetlik klasik agrilarim var keseyide göremedik ne zaman görucez bu sonuca gore kaç günlük gebeyim acaba bide sizce herşey yolunda midir dua edin lütfen..
canim ben de cok yeni gebeyim beta 3370 cikmisti gecen hafta ve ben de keseyi goremedim dr normal su an goremeyiz dedi.tekrar dr a gitmeme 1 hafta var.Sana dr ne dedi?
Adet gununi kac gun gecince yaptirmistin peki testini?Çok erken dedi bnada on gün sonrasına verdi randevuyu sanirim ben çok sabirsisiz ..birde kasikk agrilarim var sürekli korkutuyor beni ilk hamilelik acemiyim biraz(
Erken demekki canim dr. a guvenmemiz gerekiyor bir dahaki gidisimizde goruruz insallah.Adet tarihini dört günün geçince yaptirdim 3.43 di sonra tekrar gittim alto gün sonra 104.32 di
:dance:selam bayanlar yeni hamileler tatlı anne adayları gelin herşeyimizi burda paylaşalım birbirimize yardımcı olalım bebeklerimizin gelişmelerini yazalım insan bu dönemde herşeyden korkuyo birbirimize destek olalım ben daha yolun çok başındayım bu hafta sonu bebeğim 1aylık olcak ve doktora gitcem çok heyecanlıyım bütün gelişmelerimide burdan yazıcam hadi gelin burasıda bizim mekanımız olsun hadi birbirimizi yalnız bırakmayalım Allah hepimizin yardımcısı olsunaman hiç birimize nazar deymesin[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?