1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

merhaba arkadaşlar ben 13+3 günlük hamileyim bugün ikili test yapıldı ense kalınlığı 2,25 dedi doktor 3 ün altında olunca normal dedi ama görümcemin 1 in bile altında çıkmıştı o yüzden içime bi kuşku düştü benim yavrumun birşeysi yoktur demi bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi gerçi ikili test için kan da aldılar bir hafta sonra falan sonuç belli olacak ama tırsıyorum nolur yardımcı olun

Endişe etme birşey olmaz inş. Bizde 2 hafta önce yaptırdık testi, bizimde 1in altındaydı. Kan tahlilide temiz çıktı. Darısı başına inş.
Hem daha çok küçük, daha büyüyecek şekil alacak. Endişe duyman için erken bence, hem çok üzülmemeye çalış. O senin içinde ve sen üzüldükçe oda huzursuz olacak. Zaten risk olsa doktorun söylerdi mutlaka.

Bence anormallik var. Çünkü gittiğin zaman söylemesi lazım ne kadarlık olduğunu. Bir de detaylı bir kan tahlili şart ona göre kan ilacı,folik asit falan veriliyor. Hatta bu tahlilden geçmişte olan bazı hastalıklara ve folik asit değerlerine bakılıyor. Mesela bende tiroit sınırda çıktı, belli aralıklarla test yaptırıyoruz. Doktora il gittiğinde detaylı kan tahlili şart. Bence geç olmadan doktoru değiştir. Bende ilk doktorumun ilgisizliğinden dolayı geç olmadan hemen değiştirmiştim. Şimdi memnunum.

Doktorun sürekli yanlış hesaplıyor galiba :) 6/8 zaten 7/1 demek. 15 gün sonra nasıl aynı haftayı söyleyebiliyor anlmadım doğrusu. Bir de ultrason sonrasında verilen bebeğin fotoğrafının bir kenarında [B]"7 week 1 day[/B]" gibi bir ibare olması lazım. benim doktorda bazen kendi hesabına göre bile 1-2 gün eksik fazla söyleyebiliyor. Ama ben o fotoğraflardan takip ediyorum ne kadarlık olduğunu. Eline vermiştir eminim, o kağıda bak istersenç

arkadaşım doktor ilk olarak son adet gününe göre hesaplıyo tabi bebek büyüdükçe kaç mm se ona göre kesin haftasını söylüyebiliyo çünkü bir kadının yumurtlama dönemi adet bittikten sonra 14.gündür ancak o zamanlarda hamile kalınır doktoruna güven son dediği tarih doğrudur..

Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.Dün 2.kez anne olacağımın müjdesini aldım.Ancak, kanda belli oldu. sanırım çok küçük.Cuma günü yapılan ölçümde 64,7 iken beta hcg pazartesi 209 olmuş:))Allahıma çok şükür gayet iyi artmış ..... Tekrar ölçüm istemedi doktor ultrasondada gözükmez dedi...10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Ne diyorsunuz ?? Allah hepimizin evlatlarınızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar hamılelık testlerını ne zaman yaptınız.bırde sorum olacak.benım adetıme 7 gun var ama ıkı gundur cok fena kasıklarımda sancım ve akıntım var.sızce hamıle olabılırmıyım.bırde yumurtlama gunu hamılekalan varmı.yumurtlama testıyle takıp ederek ılıskıye gıren hamıle kalan varmı aranızda

mrb cnm, umarım bu yazdıklarımı okursun. bende en az senin kadar kötü bi hamilelik dönemi geçirdim. doğurana kadar kustum diyebilirim ama (belki biliyorsundur) sabah yataktan kalmadan çubuk kraker vb şeyler tüketirsen bi nebze olsun işe yarıyor. eğer evdeysen başka uğraşlar bul kendine çünkü ben bi kursa gittim 3 ay, o zaman daha hafif yaşamıştım sorunu. ama şunu bil ki bebeğin her halükarda besinini alıyor. ben ilk 3 ay tam 6 kg vermiştim ama bebeğimin gelişimi gayet normaldi. şimi tam 2 yaşında bi kızım var. sen ve buradaki tüm hamişler sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.

bişey sorcam: kardeşimin eşi de 8+3 hamile ama pembe leke geliyor sürekli. dr kontrolü altında ama dr nedenini açıklayamıyor.bebek sağlıklı diyor. bu durumda olup, dr u açıklama yapan var mı?? yada bu konu ile alakalı bilgisi olan??

Selam kızlar benim mucizemde 5 haftalık.Geçen hafta doktora gittim keseyi gördü.Ama kan tahlili yapmadı. Direlt ultrasonla baktı önce karından baktı birşey evet dedi bide alttan bakalım daha belirgin olur dedi. Alttan bakınca direkt ben burdayım diyordu bebişim. Haftaya çağırdı kalp atışları için. Bide birşey soracağım bebek 5 mm miş. Son adet tarihime göre 6 haftalık hamile olmam gerekiyor ama doktora göre 5 haftalık hamileyim.Kafam karıştıı??

ben dee 7 haftalık hamileyim...ve 3 haftalıkken öğrendim...çok erken öğrendiğim için sanki aylardır hamileymişim gibi hissediyorum:)

Herkese sağlıklı bir dönem diliyorum

ben dee 7 haftalık hamileyim...ve 3 haftalıkken öğrendim...çok erken öğrendiğim için sanki aylardır hamileymişim gibi hissediyorum:)

hayırlı olsun hamılelıgın :)) merak ettım 3 haaftalıkken ogrendım demıssın naısl kanda mı cıktı yoksa belırtılerden mı oyle anlayanlarda oluyomus cunku .. bende ıkıncı cocuguma hamıle kalmayı ıstıyorm dun adet gunumdu beklıyorum hayırlısı ınsallah ..

allah hayırlısıysa ınsallah kucagına da almayı nasıp eder .. bende ıkıncı cocuguma hamıle kalmak ıstıyorum bır aydır korunmadık dun adet gunumdu henuz gelen gıden yok beklemedeyım .. ılk hamılelıgımde 2.5 aylıkken ogrendım hıc belırıtm yoktu bı ara adet duzensızlıgım olmustu yıne o nedenle adet olmuyorum sanıp test yapma geregı de duymamıstım sonra bıde gıtmıstım kı dr a 2.5 aylık benım bebegım ıkıncı yı ıstememe ragmen yasamadıgım ıcın bılemıyorum karnım şiş gaz varmıs gıbı adet oncesı 2 gun evel hassaslasan goguslerım 2 hafta onceden basladı hassaslasmaya 2-3 gundur sabahları ve oglenlerı ara ara mıdem bulanıyo ama psıkolojıktır dıyorum belkı ama yınede hamıle oldugumu dusunuyorum .. sence belırtıler gercekten hamılelık belırtısımı ?? :44:

sironaa kullanıcısından alıntı

alıntıyı yapamadım neyse bende 7 haftalık gebeyim ve 4. haftamda öğrendim sanki çok uzun zaman olmuş gibi ne zaman bitecek bu 40 hafta?

Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim 2 gün önce vajinal ultrasonda öğrendim gebeliğimi.Bezelye tanemizin resmini aldık geldik hayırlısıyla.Bişey sorucam size kasıklarınızda ağrı oluyormu çok ara sıra oluyor benim.Normalmidir acaba.Progestanımda normal çıktı herşey yolunda gözüküyor ancak sizde bu ağrı ve batmalar oluyormu?

Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.....

bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduum bole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın

kendini çok fazla şartlama, kendini sürekli hamileymiş gibi hissedersen vücutta öyle davranır, ben geçen yıllarda 2 ay hasta olmadım. kafayı yiyecektim. adet düzenleyici haplarla tekrar başladı. şimdi 6 haftalık hamileyim, hemde özellikle yapalım diye uğraşmıyoduk, oluruna birakmıştık. sende oluruna bırak bu kadar şartlama kendini

8 haftalık hamileyim çok heycanlı bi durum 3 haftalıkken kanda çıktı içimde bi mucize olduğunu düşündükçe mutluluktan uçuyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk herşey yolunda çok şükür:) herkese versin Rabbim bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…