:CüvCüv:slm arkadaşlar bende artık yeni hamileler kervanına katıldım. bugün hamile oldğumu öğrendim. fakat bebeğimin kaç haftalık olduğunu söylemedi doktor. sadece ultrasondan baktı .kan topu gözüküyor daha erken belli değil dedi. kan tahlili istedim gerek yok dedi.1 ay sonra gel dedi. benim doktorum da mı anormallik var, yoksa hepsi aynı şeyi mi söylüyor?
Merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun öncelikle inş güzel bir 9 ay geçirmeniz dileğiyle.İnşallah Sağ salim sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız..Bende 28 yaşında 7 yıldır evli bir bayanım.ilk bebeğim..Bende ilk öğrendiğim zaman sevinç gözyaşlarımı tutamamıştım..Kan testi sonucumda doktora gittiğimde ve ultrasonda muayene olduktan sonra bana aktardığı bilgi 6 hafta 8 günlük hamile olduğumu belirti..15 gün sonra tekrar kontrolüm vardı.Gittim 7 hafta 1 gün dedi..Benim kafama takılan zaten 6 hafta 8 gün 7 hafta 1 gün olmuyormu bunuda doktora o an içinde dile getiremedim..Hafta krizi yaşıyorum..Lütfen yardımcı olurmusunuz..
arkadaşım doktor ilk olarak son adet gününe göre hesaplıyo tabi bebek büyüdükçe kaç mm se ona göre kesin haftasını söylüyebiliyo çünkü bir kadının yumurtlama dönemi adet bittikten sonra 14.gündür ancak o zamanlarda hamile kalınır doktoruna güven son dediği tarih doğrudur..Merhaba arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun öncelikle inş güzel bir 9 ay geçirmeniz dileğiyle.İnşallah Sağ salim sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız..Bende 28 yaşında 7 yıldır evli bir bayanım.ilk bebeğim..Bende ilk öğrendiğim zaman sevinç gözyaşlarımı tutamamıştım..Kan testi sonucumda doktora gittiğimde ve ultrasonda muayene olduktan sonra bana aktardığı bilgi 6 hafta 8 günlük hamile olduğumu belirti..15 gün sonra tekrar kontrolüm vardı.Gittim 7 hafta 1 gün dedi..Benim kafama takılan zaten 6 hafta 8 gün 7 hafta 1 gün olmuyormu bunuda doktora o an içinde dile getiremedim..Hafta krizi yaşıyorum..Lütfen yardımcı olurmusunuz..
selam arkadaşlar.RABBİM hepimize ve dileyen herkese sağ salim sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar versin.ve hamilelikte doğumda yardımcımız olsun.18 haftanın içindeyim hala bir yudum su içsem kusuyorum günden güne eriyorum her hafta hastanede yatıyorum serum alıyorum.bebek kıpırdamaya başladı ben hala düzelemedim.o kadar üzülüyorum ki anlatamam depresyondayım sürekli ağlıyorum.o kadar ilaç ve besinsizlik bebeğim ne olcak.ben de artık normal yaşantıma dönmek istiyorum.ne olur bana dua edin....
ben dee 7 haftalık hamileyim...ve 3 haftalıkken öğrendim...çok erken öğrendiğim için sanki aylardır hamileymişim gibi hissediyorum:)
Herkese sağlıklı bir dönem diliyorum
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.Dün 2.kez anne olacağımın müjdesini aldım.Ancak, kanda belli oldu. sanırım çok küçük.Cuma günü yapılan ölçümde 64,7 iken beta hcg pazartesi 209 olmuş:))Allahıma çok şükür gayet iyi artmış ..... Tekrar ölçüm istemedi doktor ultrasondada gözükmez dedi...10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Ne diyorsunuz ?? Allah hepimizin evlatlarınızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduumbole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?