- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Canım aç kaldın mı bide tartıldın mı bu gün ben yarın tartılcam yazarım buraya 10 değilde 5 versem süper olcakk yaa
55kilosun ve diyet mi yapıyosun kız sen boyun kaçç spor yapıomusınSabah wc.den sonra 55 kiloydum hic açlık hissetmedim gece yatmadan önce bir şey yemicem 3 ceviz ve yarim muz diyor onun yerine simdi yarim avuç kabak çekirdeği yedim ve günümü sonlandırıyorum. Yarin sende basla bakalim inşallah veririz bi kaç kilo
55kilosun ve diyet mi yapıyosun kız sen boyun kaçç spor yapıomusın
yeşil cay içiyorym şimdi de sabah uyanıncada iki büyük bardak limonlu su içtimCanım bende başladım bugun .bu arada sen 1 günde çok iyi vermişsin .4 tane domates yarım havuç peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmegi ve kızıma yedirdiğim yumurtanın beyazını yedim .spor olarak insanty max 30 yapıyorum dün başladım tavsiye ederin topiğimiz var
yeşil cay içiyorym şimdi de sabah uyanıncada iki büyük bardak limonlu su içtim
bende pırasa ve salata yaptım kendime sen dün akşam balık yerine ne yedin
bende mercimek çorbası içsem olur mukiBalık yerine süt içtim alakasız ama en azından protein dedimsebze olarakta karnıbahar
canım benim bi tanıdığım hergece yatmadan ve sabah aç karna yarım limon üç kaşık yoğurt ve 1 maden suyu karışımı içerek 7 kilo vedi ne dersin deneyelimmi bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?