1haftada 10 kilo verelim mi kızlar

Canım aç kaldın mı bide tartıldın mı bu gün ben yarın tartılcam yazarım buraya 10 değilde 5 versem süper olcakk yaa

Sabah wc.den sonra 55 kiloydum hic açlık hissetmedim gece yatmadan önce bir şey yemicem 3 ceviz ve yarim muz diyor onun yerine simdi yarim avuç kabak çekirdeği yedim ve günümü sonlandırıyorum. Yarin sende basla bakalim inşallah veririz bi kaç kilo

Eklentiler

• P_20160324_205756_1_p.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 58
55kilosun ve diyet mi yapıyosun kız sen boyun kaçç spor yapıomusın

55kilosun ve diyet mi yapıyosun kız sen boyun kaçç spor yapıomusın

Ben 5 ocskta 65 kiloydum o zamandan beri kilo vermeye çalışıyorum 1.64 boyum ama boşver zayıf olmak iyidir. İkinci bebek oluncada kilo alırım bu yüzden vermek istitorum..

Sabah lavaboyA çıkmadan tartıldım 54.4 .... hadi bakalım sende başla :) spor olarak 25 dk yapmaya calısıcam dun yaptım jilian michael level 1 ...

Bu arada wc ye çıktım öyle tartıldım 53.9 kiloyum simdi güne ılıklı limonlu suyla başlıyorum

Eklentiler

• P_20160325_063514_1_p.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
25 dk sporumu yaptım limonlu suyumdan bir daha içiyorum bir yandan bebeğimi uyutup mutfakta işlerim bar onları halledicem

Eklentiler

• P_20160325_074712_1_p.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 87
Simdi kahvaltımı yapicam karnım açıktı dün bitiremediğim salatami yiyeceğim içinde domates maydanoz biber var lor peynirim kalmadı normal peynir yiyeceğim ekmek ve 5 i biryerde şekersiz cay

Eklentiler

• P_20160325_085943_1_p.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 67
Canım bende başladım bugun .bu arada sen 1 günde çok iyi vermişsin .4 tane domates yarım havuç peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmegi ve kızıma yedirdiğim yumurtanın beyazını yedim .spor olarak insanty max 30 yapıyorum dün başladım tavsiye ederin topiğimiz var

yeşil cay içiyorym şimdi de sabah uyanıncada iki büyük bardak limonlu su içtim

yeşil cay içiyorym şimdi de sabah uyanıncada iki büyük bardak limonlu su içtim

Ben 4 gündür fazla yemekten 1 kilo almıştım onu verdim su anda yarin o kadar gitmez ama olsun buda iyidir su anda islerimi yoluna koyuyum biraz daha kilo vereyim bende yapmak istiyorum biraz incelemistim gelirim inşallah topi ge o zaman bakarım :)

Kuşluk öğününu yapicam simdi ama elma yerine armuta tarçın ekledim birde 2 adet ceviz

Eklentiler

• P_20160325_113548_1_p.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
Simdi öğlen yemeğimi hazırladım yiyeceğim mercimek salatası diyor benim canım börülce salatası istedi onu yaptım ekmek peynir ve su afiyet olsun bana :)

Eklentiler

• P_20160325_131147_1_p.webp
    27 KB · Görüntüleme: 57
bende pırasa ve salata yaptım kendime sen dün akşam balık yerine ne yedin

canım benim bi tanıdığım hergece yatmadan ve sabah aç karna yarım limon üç kaşık yoğurt ve 1 maden suyu karışımı içerek 7 kilo vedi ne dersin deneyelimmi bizde

canım benim bi tanıdığım hergece yatmadan ve sabah aç karna yarım limon üç kaşık yoğurt ve 1 maden suyu karışımı içerek 7 kilo vedi ne dersin deneyelimmi bizde

Olur bizde yapalım zararlı şeyler değil sonuçta hadi hayırlısı bakalım 1 hafta sonunda ne kadar gidecek bakalım

Ara öğün olarak 2 kepçe yog urt çorbası yiyeceğim kalorileri hemen hemen tutuyor içerikte ayni zaten :)

Eklentiler

• P_20160325_154542_1_p.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…