- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
bugün tartilamadım dün çok yoğun bi gündü dünü başarıyla tammladım ama bugun sabah kahvaltı gitti acayip yedim motivasyonum düştü yatılı misafirim vardı bütün düzenim gitti yaa
Kız baksana topiğine ayoll, bildirim mi bekliyosun ne ??bizim yaptığımız bu diyetin kalorisi ne kadar sence ortalama
canım 10 kilo slogan bencede sadece ama 4 ,5gitse ne güzel olur ya o niyetle başladım bendeEfsa kuzum bir haftada 10 kilo mune yaptın bebeğim sen... Kız aç dursak veremeyiz o kadar şekerim :) ama 3-4 verilebilir yanii.. Ayy hadi bende bi katılıyım aranıza kız devam edebilir miyim bilmem ama şu son aldıklarımdan kurtulmam lazım en azından..sonrasına bakarız şekerim. Geçmişinizi bi okumam lazım müsait olduğumda..
Belki sorumluluk yükler kendimi kontrol ederim bi deneyek bakemm diyet topiğinide :)
listeleriincele istersen ilk sayfada lilinkte var sağlıksız bi diyetdeğillcanım 10 kilo slogan bencede sadece ama 4 ,5gitse ne güzel olur ya o niyetle başladım bende
benim davetsiz pilansız yatılı misafirim geldi bugun 3 gün bizdeler spor yaPAMADIIM gibi listeye de uyamadım ama genede dikkat ettim. Yarınkaldığım yerden devam inşallah bu diyetDe işe yaradıSonunda gelebilmiş bebek :)) listeye ben uyamam kuzum. Ben protein ağırlıklı beslenicem bi süre inş.
Bugün tavuk çorbası ile geçdi sabah ve öğlen menüm, öğlen yanında salata vardı. Akşam 19 da bir tabak etsote yedim ekmeksiz. Kaçamak olarak sabah iki küçük tuzlu kuru pasta birde akşam 6 gibi kahve yanında 3 tane kuru incir yedim. Canım çok tatlı istiyordu..
Bugün kendimi epey hafif hissediyorum bakalım tartıya nasıl yansıyacak yarın ...
Ee siz neler yediniz bakem bugün ?
Sonunda gelebilmiş bebek :)) listeye ben uyamam kuzum. Ben protein ağırlıklı beslenicem bi süre inş.
Bugün tavuk çorbası ile geçdi sabah ve öğlen menüm, öğlen yanında salata vardı. Akşam 19 da bir tabak etsote yedim ekmeksiz. Kaçamak olarak sabah iki küçük tuzlu kuru pasta birde akşam 6 gibi kahve yanında 3 tane kuru incir yedim. Canım çok tatlı istiyordu..
Bugün kendimi epey hafif hissediyorum bakalım tartıya nasıl yansıyacak yarın ...
Sonunda gelebilmiş bebek :)) listeye ben uyamam kuzum. Ben protein ağırlıklı beslenicem bi süre inş.
Anam 3 gün spor diyet zor senin için Allah kolaylık versin kuzum ...benim davetsiz pilansız yatılı misafirim geldi bugun 3 gün bizdeler spor yaPAMADIIM gibi listeye de uyamadım ama genede dikkat ettim. Yarınkaldığım yerden devam inşallah bu diyetDe işe yaradı
benim davetsiz pilansız yatılı misafirim geldi bugun 3 gün bizdeler spor yaPAMADIIM gibi listeye de uyamadım ama genede dikkat ettim. Yarınkaldığım yerden devam inşallah bu diyetDe işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?