1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

Sen, ben şaka yapmıştım dediğinde. Karşı tarafın bende şka yaptım zten diyerek kıvırması pek bi ihtimal. Ama o da şaka yapmış olabilir. Canım benim nasıl şaka bu böyle , olmamış ya.

onunla konuşacaksın ya hani bugün

işte SAKIN şaka yaptığını söyleme. mesajı gerçekten atmışsın gibi rol yap. o da çözülür böylece.

inşallah gerçek diildir cnm.

Sadece bekle sakın şaka yaptığınıda söyleme tamam mı?
Çünkü rahat kıvırır gerçekse bile ama böylede şaka olmaz ki !
Neyse sen sadece bekle ona sana elbet dönerr arar yani hiç aramıyor değildir herhalde aramasını bekle.. Sen konuşma öyle atlayıp hemen şaka yaptım deme.

Böyle birseyi saka malzemesi yaparak hata etmissin ama olmusla ölmüse care bulunmaz.
Banada erkek arkadasin saka yapiyormus gibi geldi ama erkek milletine belli olmaz,sakin saka yaptigini söyleme.Ara,hatta mümkünse bulundugu sehire git ve o kizla iliskisinin nasil ve ne zaman basladigi konusunda sorular sor.Cevap verme seklinden muhakkak anlarsin durumun sakami ciddimi oldugunu ama her iki durumada hazirlikli ol.ALLAH yardimcin olsun,cok üzüldüm senin adina....

ayy bende dün sabah saka yapmaya kalktım ..
mesaj attım benı acıl ara yazdım hemen aradı askım dedım benı ıstemeye gelıyolarmıs aılem tanıyo ve aılem cok ıstıyo olmasını.. ben onlara karsı gelemem fln dedım
kızdı.. cok kızdı ..
sonra soyledım saka oldugunu gercı ama

umarım sevgilin de şaka yapmıştır ama bu kadar uzatması anlamsız:26:
birde böyle hassas konularda şaka yapılmamalı bence

Konuyu okur okumaz şok oldum.Önce şaka yapmıştır diye düşünmüştüm ama hiç bir şaka bu kadar uzatılmaz hele de böyle bir konuda .Sanıırm erkek arkadaşın ayrılmak için fırsat kolluyormuş
Bu erkekler çıldırmış ne bu böyle yahu

Tabiki de öyle birşey yok...Bu kadar çok açık yürekli bir cevap verebilecek kapasitede olsaydı bu zamana kadar söylerdi...Haa söylememişse kendini kandırmış demek ki...Olayın diğer bir tarafı da var ki şehir dışında olduğunu söylüyorsun Yani görüşmeleriniz genelde telefon yada mesaj ile oluyor sanırım..Bana göre sağlıklı bir ilişki değil...Mesaja kesinlikle karşıyım mesaj insanı saygı çerçevesinden çıkartır herşeyi söylettirir..Bak şimdi kara kara düşünüyorsun İlişkide en önemli şey onu sağlıklı kılmaktır...

konunun başlıgı öyle olmsa cidden şaka gibi derdim

ama bence bi ilişki böyle bitemez.tek bi msjla ayrılık olmaz yani.ki bence artık aklındaki sorulardan kurtulmalısın aramalısın onu.şaka yaptıgını belli etmeden gercegi ögrenmelisin.ki ben olsam şimdiye kadar bi 500 kere aramıştım.ona ulaşamıyosam kardeşini olmadı evini falan aramıştım duramazdım yani.sende ögren artık bitirme kendii kuşkularla.:97:

bende merak ettim ya ne oldu aradın konuştun mu?
şakadır umarım

Ne diyeceğimi bilemedim şaka gibi :)
Sizin adınıza cok üzüldüm tabi,,şok edici bir durum..
Umarım sakadır ve sizde haddini güzelce bildiri bu sekilde kapatırsınız konuyu,,
Şaka değilse de size söyleyememiş ilk fırsatta da vicdanını rahatlatmış diyebiliyorum ancak

kızlar korkuyorum alacağım cevaplardan,duyacaklarımdan korkuyorum..Sınavdan çıkmıştır.Bu saate kadar birşey yapmadığına göre gerçek bu...

Canım ben sizii anlayamıyorum..Ses cıkmadı hala dıyorsunuz ..Neden beklıyorsunuz anlamadım kı..Duyacaklarımdan korkuyorum dıyorsunuz ve hıc hıssettmemıstım dedıniz...ikilemdir bu..Bence derhal arayın..Ben olsam şimdi 1500 kere aramıstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…