1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

cnm bu gizli kalacak üstü örtülcek bişey diil ki. er ya da geç öğreniceksin zaten. şimdi olmasa yarın, yarın olmazsa öbür gün. o yüzden şimdi ara bence.

ararken şaka yapmadığına %100 ihtimal vererek ara.
eğer şaka yapmışsa sevinirsin, hepimiz seviniriz.

Şakaya şakayla karşılık vermiş gibi geldi bana...

"Peygamber Efendimiz, şaka dahi olsa yalan söylemeyiniz. "
diye buyurmuş.. Ne kadar doğru bir söz değil mi ..

Umarım açıklığa kavuşur durumunuz..

Fakat anlamadığım bir şey var, içinizde böyle bir şüphe var mıydı niye direk aldatmayla ilgili bir şaka yapma gereği duydunuz ?

ne diyeceğim ki?Ne denir böyle bi durumda inanın bilmiyorum arayınca ne diyeceğimi bilmiyorum

aranızda tam olarak geçen mesajları bilmediğim için konuya nasıl gireceğini ne diyeceğini de bilemiyorum o yüzden. bir ilk attığı mesajı yazmışsın, bir de son attığı mesajı. aralarda hangi mesajlar atıldı birbirinize??

Canım bittimi dedi ne sanıosun dedim peki dedi sonra bi konusalım içim hiç rahat değil dedi bende kes artk hiç birşey duymak istemiyorum dedim sonrası işte son mesajı attı gece 10da o kadar

orta bi arkadaşınız var mı.ona söyle böyle bişi varmı gercekten falan diye.sen şaka yaptıgını belli etme tabide.ögren artık.bi sitemli msj at cvbına bak madem arayamıyosun..
nasıl katlanıyosun anlayamadım :26:

Canım bittimi dedi ne sanıosun dedim peki dedi sonra bi konusalım içim hiç rahat değil dedi bende kes artk hiç birşey duymak istemiyorum dedim sonrası işte son mesajı attı gece 10da o kadar

Şu an mesaj atmadan nasıl durabiliyorsun ?? :18:

hayatım o kdar zor birşey ki . İş yerindeyim şarkılar içime işliyo resmen demet akalın aldatıldım çaldı az önce sanki bana özel ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .Yeni idrak ediyorum sanırım..
Allah büyük karşıma çıkardı bunu 1nisan şakalar bunlar bahaneymiş..
Yaptığım şakanın gerçek çıkabileceği aklımın ucundan geçmemişti..
Sevinmelimi üzülmelimi kararsızım..

durum ne bitanem konusmadın mı aramadın mı. yemin ediyorum sürekli aklım sendeydi. şakamıymıs konusmadınız mı hala? ki zaten konusmadıysanız sanırım artık şaka olma olasılıgı ortadan kalkmıs olucaktır :84::85::18::85:

Bence bu saate kdr msj atmadıysa şaka falan değildir. Eğer şakaysada nasıl bi tepkiyle karşılaşcağını biliyodur.. Bence siz arayın onu ama şöyle demeyin ' şakamı bu gerçekmi nolur söyle dayanamıyorum ' gibi şeyler sölemeyin çünkü eğer gerçekse bile şaka diyebilir ilişkinizin bitmemesi için -ki zaten bitmemesni istiyo. Arayın bence ve , ' sadece beni kimle ve ne zamandır aldatıyosun merak ediyorum ne zamandan beri başka biri var hayatında ve gerçekten onu seviyomusun ? ' deyin zaten onun verceği cevaptan belli olur şakamı gerçekmi olduğu ama büyük ihtimal gerçek gibi.

Son düzenleme:

evet bencede... sakasi makasi kalmadi bu isin... saka olsaydi coktan aramis olmasi gerekiyordu :84:

bu kadar onemlı br konu ıcın hala burada vakit geciriyorsunuz..bizler de burada birbirimizı tanımasak da deger verdıgımız ıcın sıkıntılandık..cidden arayın artık..ne kadar sabırlısınız..sizin sabrın binde biri ben de olsaydı keske:)

şaka yapan adam içim hiç rahat değil sonra konuşalım der mi maalesef arasan da bence aynı cevabı alıcağın için cesaret edemiyosun didem hislerin seni yanıltmaz...

aynenn katılıyorum bu söylediklerinize.ben yeni dahil oldum konuya ama bikaç saattir bn bile düşünüyorum.bana ver numarasını arayım dicem okdr sinir oldum.ama arkadaş hala sabrediyo ben şimdiye coktan çözmüştüm.ki 1 gece geçti aradan nasıl devam eder böyle belirsizlikle. oda bişi yapmadıgına göre sanırım şaka falan degildi :44:

kızlar sabır falan değil aslında.Bu saate kadar birşey yapmadığına göre gerçek..Arkadaşımın arkadaşı onun kuzeni ona anlattım durumu o soracak..Ben sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum artık..Yaptığım şakanın gerçeği yüzüme tokat gibi indi..Yarın doğum günüm bide bunu yaşadım.Yarın nasıl geçer bilmiyorum..Çok zor inanın çok zor..Bu kadar severken onunda sevdiğine eminken bunu yaşamak kendin saçma bir 1 nisan şakasıyla ortaya çıkarmak öylesine zor ki..Ama bir haber geldiğinde paylaşıcam sizlerle

şu 1 nisan herşeyi berbat etti yani.tabiki kırıldın şaka olsa bile bukdar zaman geçti kötü oldu herşey..gercek degilsede zamanla düzelir herşey umarıımm..

ne kadar saçma arkadaşının arkadaşı soracak
diğer bir deyişle dıdımın dısııı:86:
eğer bir şey varsa al karşına konuş ilişkiniz sanırım yerine oturmamış daha yeni bir ilişki olmalı:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…