ne diyeceğim ki?Ne denir böyle bi durumda inanın bilmiyorum arayınca ne diyeceğimi bilmiyorum
aranızda tam olarak geçen mesajları bilmediğim için konuya nasıl gireceğini ne diyeceğini de bilemiyorum o yüzden. bir ilk attığı mesajı yazmışsın, bir de son attığı mesajı. aralarda hangi mesajlar atıldı birbirinize??
Canım bittimi dedi ne sanıosun dedim peki dedi sonra bi konusalım içim hiç rahat değil dedi bende kes artk hiç birşey duymak istemiyorum dedim sonrası işte son mesajı attı gece 10da o kadar
orta bi arkadaşınız var mı.ona söyle böyle bişi varmı gercekten falan diye.sen şaka yaptıgını belli etme tabide.ögren artık.bi sitemli msj at cvbına bak madem arayamıyosun..
nasıl katlanıyosun anlayamadım :26:
durum ne bitanem konusmadın mı aramadın mı. yemin ediyorum sürekli aklım sendeydi. şakamıymıs konusmadınız mı hala? ki zaten konusmadıysanız sanırım artık şaka olma olasılıgı ortadan kalkmıs olucaktır:84::85::18::85:
bu kadar onemlı br konu ıcın hala burada vakit geciriyorsunuz..bizler de burada birbirimizı tanımasak da deger verdıgımız ıcın sıkıntılandık..cidden arayın artık..ne kadar sabırlısınız..sizin sabrın binde biri ben de olsaydı keske:)
kızlar sabır falan değil aslında.Bu saate kadar birşey yapmadığına göre gerçek..Arkadaşımın arkadaşı onun kuzeni ona anlattım durumu o soracak..Ben sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum artık..Yaptığım şakanın gerçeği yüzüme tokat gibi indi..Yarın doğum günüm bide bunu yaşadım.Yarın nasıl geçer bilmiyorum..Çok zor inanın çok zor..Bu kadar severken onunda sevdiğine eminken bunu yaşamak kendin saçma bir 1 nisan şakasıyla ortaya çıkarmak öylesine zor ki..Ama bir haber geldiğinde paylaşıcam sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?