ne kadar saçma arkadaşının arkadaşı soracak
diğer bir deyişle dıdımın dısııı:86:
eğer bir şey varsa al karşına konuş ilişkiniz sanırım yerine oturmamış daha yeni bir ilişki olmalı:96:
canım cok kotu bı durum gercekten baska bırı mı varmısşaka olduğunu pek düşünmüyorum :2:
2-3 yıl önce ben de sevgilimin nabzını yoklayacak bir kaç laf etmiştim ve karşılığında çok ağır sözler duymuş,terkedilmiştim. şok olmuştum herhalde şaka yapıyor demiştim 3. yıldönümüzü kutlayacaktık. birsürü hazırlık yapmıştım kutlama için. ama hala yok yok şaka yapıyor herhalde bana çok büyük sürprizi var çok sevineyim diye böyle davrandı demiştim ... 2 gün bekledim çıt çıkmayınca şehirden uzaklaşmak için ailemin yanına gitmeye karar verdim (3. yıldönümümüzün olduğu gün) . benim sonradan haberim oldu kader denen şey bu olsa gerek o da ailesinin yanına gidiyormuş otobüslerimiz yan yanaymış
ha bu arada şaka falan yokmuş her şey ciddiymiş .. ben saf saf kesin şaka yapıyor dediğimle kaldım
canım sana şimdi ne söylense üzerindeki şaşkınlık geçmeyecek biliyorum ama güçlü olmak gerek her daim... öncelikle bir sakinleş ve kesinlikle ara derim. insan mesajla ya da araya giren şahıslarla istediği cevapları elde edemeyebilir , hatta yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. yüzyüze gelme imkanın yok madem ara kendine güvenir bir şekilde konuş . gerçekle sen yüzleş iyi ya da kötü!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?