1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

ay sabahtan beri bakıp çıkıyorum
dünden beri bu nasıl bir sabırdır yaa
ben şiştim burada
arkadaşşım yeminle ben oplsam senin yerinde elli kere aramıştım
ortaılığı birbirine katar kendimi sıkmazdım böyle
kendinize işkence ediyosunuz bence

hepimiz seferber olduk bak didosum, ara hadi. ne olacaksa olsun. şakaysa da bir güzel fırça at. şaka yapmak için bu kadar huzursuz edilmez insan.

bana çok saçma gelmeye başladı yani bişey ya vardır ya yktur 5 dk düşüneyim ne ya! bence sizin aranızda ciddi bi iletişim kopukluğu var net değilsiniz.. neyse bu mevzu uzar..

inanılır gibi değil.yani sizin sabrınız. ben olsam sıkıvermıştım boğazını konuşun açık açık . 2yıldır berabersenız eğer bazı şeyleri aşmış olmanız gerekir. şaka kaç gun surer canım 3 gun mu belkide dogum gunune bışey hazırlamıştır şakayı ozmn patlatır fılan keşkeee. iyi haberlerle gel

ay vallahi ben de şiştim, halaaa nasıl aramadan duruyosun kız? şaka falan değil, gerçekmiş durum, ama olsun hiiiççç üzülme böyle bi insan seni kandırmaya devam edeceğine sen durumu öğrenmiş oldun en erkeninden. kötü bi şekilde olmuş evet ama her şerde bir hayır vardır.. sıkma canını.

YA çatladım okurken de bu adam da şaka gibi yaw konu sahibi arkadaşım kendinize neden bu kadar eziyet ediyorsunuz arayıp konuşsanıza sonuçta olay olmuş bitmiş gerçekler değişmez ve kaçınılmaz

Bence de adam şaka yaptığını anladı ve 'şaka öyle olmaz böyle olur' demek istiyor
Yani en azından ben böyle olduğuna inanmak istiyorum muhtemelen de böyle olacak

kimin kime şaka yaptığını açıklığa kavuşması lazım artık.

Sürekli bakıp duruyorum ya ne cvp geldi ne dedi şakamı yaptım dedi ayy ben sabırsızlandımm..Allah sabır versin canımm..

ya didos boşuna güzelim ilişkinizi yıpratma lütfen :) o gıcıklığına yapıyor biriniz alttan alsanıza. ki bence sen almalısın hatalı sensin :)

ya didos boşuna güzelim ilişkinizi yıpratma lütfen :) o gıcıklığına yapıyor biriniz alttan alsanıza. ki bence sen almalısın hatalı sensin :)
İşte böyle altan ala ala erkekleri tepenize çıkarıyorsunuz.Ondan sonrada yakınıyorsunuz.

Kız bir şaka yapmış işin geldiği noktaya bak birde üstüne didem mi özür dilesin?Ayaklarına da kapansın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…