1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ayyyyy cozuldumu gercekten benım de oyle sorunum var bagırsaklarım tembel sanırım,dıyetten once de vardı boyle bır sorunum ,mıdemden korkuorum ama denıycem sanırımmm
Nadya'cım şiddetle tavsiye ederim kabızlık sorunun varsa.Ben iki akşamdır yiyorum ve iki sabahtır tuvalete çıkarttı muntazam bi şekilde.Örneği yoktur bende iki gün üst üste tuvalete çıkmanın.
İyi ki şu yoğurt pul biber ile ilgili araştırmayı yapıp uygulamaya başladım.Kendimi tebrik ediyorum

Çok uyukusuzum geç yatıp erken kalkmak zor gerçekten umarım çabuk alısırım.....
herkese iyi geceler....
Bu arada sürekli tartılmamak çoook güzel
Bende çok ama çok uykusuzum.Dün akşam oğlum tam 7 de uyudu.Öğlen uykusunu alamamış.7 de Uyutmak istememiştim ama çok mızırdandı mecbur kaldım.Sonra gece 12,30 da uyandı tabi uykuyu alınca.Uyumaz Allah uyumaz.Ayağımda sallıyorum öyle tavana bakıyo oyunlar yapıyo Sallamasam kalkıp oynamak istiyo.Tam 3 saatten fazla ayaklarımda salladım dörde çeyrek vardı uyudu.Haliyle ben uykusuz kaldım ve erken kalkıp işe gelmek zorundaydım.Bu gün nasıl geçecek bilmiyorum

hoşbuldum canımm ekmek sabah var onun dışındaki öğünlerden ekmeği çıkarttım çok canım isterse öğlen çorbanın yanında 1dilim kepek ekmeği yiyorum ama herzaman değil... yoğurdu ara öğünlerimde tercih ediyorum. Buarada canım hiçbirşeyin LİGHT ını yemene gerek yok. ben hiç yemedim ve gayette 1ayda 9 kilomu verdim :) salatayı her öğünde yazmıştım sanırım eksik etme sakın ama yağsız tuzsuz sakın unutmaaa :)

Günaydın ben kahalimi erken yaptım. 2 gündür erkenciyim
7 tene yesil zeytin
1 kk peynir
Salatalık domates
Sucuklu yumurta
1 tatli kasigi tereyagı ve bal

oh be kafaya takmadan yemek yemek ne guzel beee
bide 2 dilim ekmek

aksamlari yaziyordun nd guzel canim menude daha anlasilir oluyordu

ben dun tanistim aslinda hos biri gayet genc ve tatli biri gibi geldi bakalim nasil olacak.. ogleden sonra sonuclarla gidicem insallah

Ah ah o bitmek bilmeyen geceleri çok iyi bilirim.. herkes uyurken cocukla basbasa sabahlamak cok zor ben atlattim darısı basiniza benimkiler abi oldu:)

günaydın arkadaşlar kahvatımı yazayım
1 haşlama yumurta
70 gr ekmek
35 gr peynir
yarım fincan çay...
benim kızımda bu aralar gece 3 gibi uyanıyor biraz oynuyoruz sonra uyuyor ama gece bir kaç defada mızırdanıyor bende yat kalk sabah zombi gibi oluyorum

Canim bizim sayfaya transfer edelim mi biz seni:) gel bizimle yürü kalan yolu olmaz mi

Zayıflama konusunda destek yardım motivasyon isteyen herkesle yürürüm seve seve :) ben başarıyorum sizinde yapabileceğinize inanıyorum :)

bende bugun kendime detox gunu ilan ettim dun yediklerimden sonra daha cok sivi alicam sabah sade bi kahve ictim ogleye bir kase corba icerim artik ve bol su

Kızlar bende şiddetle tavsiye ediyorum biberli yoğurdu kac gündür karnim cok şişti hatta artidaydim bugun normale döndüm karnimin sisligi falan indi ben kimyonda kpydum gaz problemimde var bana cok iyi geldi
Kimyon bende düşünüyorum aslında.Tadı nasıl oluyor kimyonlu ?

Zayıflama konusunda destek yardım motivasyon isteyen herkesle yürürüm seve seve :) ben başarıyorum sizinde yapabileceğinize inanıyorum :)

O zaman hosgeldin diyebilirim her gun menunu paylasirsan cok mutlu olurum BiZe de moral olur inşallah
Kızlar bende şiddetle tavsiye ediyorum biberli yoğurdu kac gündür karnim cok şişti hatta artidaydim bugun normale döndüm karnimin sisligi falan indi ben kimyonda kpydum gaz problemimde var bana cok iyi geldi

Cok sevindim canim

="tomurcukkk, post: 37648599, member: 253764"]Kimyon bende düşünüyorum aslında.Tadı nasıl oluyor kimyonlu ?[/QUOTE]
Kimyon siskinlik icin birebir tadi cok güzel yoğurda da yakışıyor. . Ama siskinlik varsa dene bence yeni birsey kesfettim birkac gun deniyim iyi gelirse paylasacagim

="tomurcukkk, post: 37648599, member: 253764"]Kimyon bende düşünüyorum aslında.Tadı nasıl oluyor kimyonlu ?
Kimyon siskinlik icin birebir tadi cok güzel yoğurda da yakışıyor. . Ama siskinlik varsa dene bence yeni birsey kesfettim birkac gun deniyim iyi gelirse paylasacagim[/QUOTE]
Tamam canım bu akşamkini de kimyonlu yerim :)

Hoşbuldum :) kızlar şimdi bugünkü menüm şöyle;

Sabah: 1dilim tam tahıllı ekmek 3parmak kalınlığında b.peynir sivri biber çay (şekersiz)
1.Ara : muz
öğlen: yarım domates çorbası, az et döner yanında soğanlı karışık salata ve belki yoğurt yerim
2.Ara :çay yanında Ülker Kellogg's un domates-Naneli krakeri (120 kalori)
akşam: 4kaşık portakallı kereviz yemeği yanında bol salata ve yarım mercimek çorbası.

Yatmadan önce yaseminli yeşilçayımı içiyorum( ben uyusam bile metobalizmam uyumuyor :))))

Tamam canım artık akşamları yazarım.
Allah ım ben uyukusuzluktan cidden hasta oluyorum yaa...

Hoşgeldiiinnn

Günaydın kızlarr bu gün geç geldim sabah işim yoğundu
dün akşam yemeğim 1 haşlanmış tavuk butu 3 kaşık yoğurt
sabah kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği
1 haşanmış yumurta
5 zeytin
papatya çayı
bu arada geçen hafta kilo veremeyenler hiç üzülmesin bu hafta fazla gidicek galiba.
dün akşam arkadaşımdaydım banyoda dijital terazisini gördüm dayanamadım iyikide dayanamamışım çok mutlu oldum inince çok çokkk

BeNde sade yesilcayi icemedim bu hafta A.C.E vitaminli yesilcay aldim icimi guzel begendim yaseminlisinide alayim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…