- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Nadya'cım şiddetle tavsiye ederim kabızlık sorunun varsa.Ben iki akşamdır yiyorum ve iki sabahtır tuvalete çıkarttı muntazam bi şekilde.Örneği yoktur bende iki gün üst üste tuvalete çıkmanın.ayyyyy cozuldumu gercekten benım de oyle sorunum var bagırsaklarım tembel sanırım,dıyetten once de vardı boyle bır sorunum ,mıdemden korkuorum ama denıycem sanırımmm
Bende çok ama çok uykusuzum.Dün akşam oğlum tam 7 de uyudu.Öğlen uykusunu alamamış.7 de Uyutmak istememiştim ama çok mızırdandı mecbur kaldım.Sonra gece 12,30 da uyandı tabi uykuyu alınca.Uyumaz Allah uyumaz.Ayağımda sallıyorum öyle tavana bakıyo oyunlar yapıyoÇok uyukusuzum geç yatıp erken kalkmak zor gerçekten umarım çabuk alısırım.....
herkese iyi geceler....
Bu arada sürekli tartılmamak çoook güzel
hoşbuldum canımm ekmek sabah var onun dışındaki öğünlerden ekmeği çıkarttım çok canım isterse öğlen çorbanın yanında 1dilim kepek ekmeği yiyorum ama herzaman değil... yoğurdu ara öğünlerimde tercih ediyorum. Buarada canım hiçbirşeyin LİGHT ını yemene gerek yok. ben hiç yemedim ve gayette 1ayda 9 kilomu verdim :) salatayı her öğünde yazmıştım sanırım eksik etme sakın ama yağsız tuzsuz sakın unutmaaa :)Ben yarin basliycam canim evde yoyogurtyok ve biraz rahatsizim
seni seviyorum castle iyiki varsin bende cok faydalaniyorum senden meslek neydi senin
hosgeldin arkadasim sayfanin motivasyonu bi haftadir dusuktu iyki geldin anlat anlatda motivayonumuz artsin ..bende baktim listene yemeklerin yaninda ekmek salata yogur yok ymedinmi
Günaydın ben kahalimi erken yaptım. 2 gündür erkenciyim
7 tene yesil zeytin
1 kk peynir
Salatalık domates
Sucuklu yumurta
1 tatli kasigi tereyagı ve bal
oh be kafaya takmadan yemek yemek ne guzel beee
bide 2 dilim ekmek
Gunaydin milatcim ben burdayim okuyordum
gozunaydin canim afiyet olsun annenler varken ekstra dikkat et derim tabi edebilirsen
mildcim hic oyle dusunme canim bende hastane diyetisyenine gidiyorum hemde devlet hastanesinin ama cok memnunum cok tatli biri kafama takilanlari rahat rahat sorabiliyorum tek farki ozel yag olcen tartisi yok
Nadya'cım şiddetle tavsiye ederim kabızlık sorunun varsa.Ben iki akşamdır yiyorum ve iki sabahtır tuvalete çıkarttı muntazam bi şekilde.Örneği yoktur bende iki gün üst üste tuvalete çıkmanın.
İyi ki şu yoğurt pul biber ile ilgili araştırmayı yapıp uygulamaya başladım.Kendimi tebrik ediyorum
Bende çok ama çok uykusuzum.Dün akşam oğlum tam 7 de uyudu.Öğlen uykusunu alamamış.7 de Uyutmak istememiştim ama çok mızırdandı mecbur kaldım.Sonra gece 12,30 da uyandı tabi uykuyu alınca.Uyumaz Allah uyumaz.Ayağımda sallıyorum öyle tavana bakıyo oyunlar yapıyoSallamasam kalkıp oynamak istiyo.Tam 3 saatten fazla ayaklarımda salladım dörde çeyrek vardı uyudu.Haliyle ben uykusuz kaldım ve erken kalkıp işe gelmek zorundaydım.Bu gün nasıl geçecek bilmiyorum
hoşbuldum canımm ekmek sabah var onun dışındaki öğünlerden ekmeği çıkarttım çok canım isterse öğlen çorbanın yanında 1dilim kepek ekmeği yiyorum ama herzaman değil... yoğurdu ara öğünlerimde tercih ediyorum. Buarada canım hiçbirşeyin LİGHT ını yemene gerek yok. ben hiç yemedim ve gayette 1ayda 9 kilomu verdim :) salatayı her öğünde yazmıştım sanırım eksik etme sakın ama yağsız tuzsuz sakın unutmaaa :)
Kimyon bende düşünüyorum aslında.Tadı nasıl oluyor kimyonlu ?Kızlar bende şiddetle tavsiye ediyorum biberli yoğurdu kac gündür karnim cok şişti hatta artidaydim bugun normale döndüm karnimin sisligi falan indi ben kimyonda kpydum gaz problemimde var bana cok iyi geldi
Zayıflama konusunda destek yardım motivasyon isteyen herkesle yürürüm seve seve :) ben başarıyorum sizinde yapabileceğinize inanıyorum :)
Kızlar bende şiddetle tavsiye ediyorum biberli yoğurdu kac gündür karnim cok şişti hatta artidaydim bugun normale döndüm karnimin sisligi falan indi ben kimyonda kpydum gaz problemimde var bana cok iyi geldi
Kimyon siskinlik icin birebir tadi cok güzel yoğurda da yakışıyor. . Ama siskinlik varsa dene bence yeni birsey kesfettim birkac gun deniyim iyi gelirse paylasacagim[/QUOTE]="tomurcukkk, post: 37648599, member: 253764"]Kimyon bende düşünüyorum aslında.Tadı nasıl oluyor kimyonlu ?
O zaman hosgeldin diyebilirim her gun menunu paylasirsan cok mutlu olurum BiZe de moral olur inşallah
Hoşbuldum :) kızlar şimdi bugünkü menüm şöyle;
Sabah: 1dilim tam tahıllı ekmek 3parmak kalınlığında b.peynir sivri biber çay (şekersiz)
1.Ara : muz
öğlen: yarım domates çorbası, az et döner yanında soğanlı karışık salata ve belki yoğurt yerim
2.Ara :çay yanında Ülker Kellogg's un domates-Naneli krakeri (120 kalori)
akşam: 4kaşık portakallı kereviz yemeği yanında bol salata ve yarım mercimek çorbası.
Yatmadan önce yaseminli yeşilçayımı içiyorum( ben uyusam bile metobalizmam uyumuyor :))))
Kimyon bende düşünüyorum aslında.Tadı nasıl oluyor kimyonlu ?
HoşgeldiiinnnHoşbuldum :) kızlar şimdi bugünkü menüm şöyle;
Sabah: 1dilim tam tahıllı ekmek 3parmak kalınlığında b.peynir sivri biber çay (şekersiz)
öğlen: yarım domates çorbası, az et döner yanında soğanlı karışık salata ve belki yoğurt yerim
akşam: 4kaşık portakallı kereviz yemeği yanında bol salata ve yarım mercimek çorbası.
Yatmadan önce yaseminli yeşilçayımı içiyorum( ben uyusam bile metobalizmam uyumuyor :))))
Hoşbuldum canımmmHoşgeldiiinnn
Hoşbuldum :) kızlar şimdi bugünkü menüm şöyle;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?