- 4 Kasım 2014
- 57
- 87
- 18
- 34
Tabiikii.. 24yaşındayım özel sektörde satış temsilcisiyim bekarım ailemle birlikte istanbulda bağdat caddesi/ erenköyde yaşıyorum.. Kilo vermeye 1ay kadar önce sıradan bir pazar günü karar verdim ve anında tuzu,unuişekeri,yağı bıraktım.. Kendime padometre(adım sayar) hediye aldım :) ve hergün tempolu yürüyüşlerime başladım.. 88kg'dan 76'ya düştüm çok şükür. Tek kaçağım 1 dilim börek oldu-tabi kaçamaktan sayarsak :) onun dışında proteine ağırlık verdim. Diyet listeme sayfamdan ulaşabilirsiniz. Sizlerle hertürlü bilgimi ve tüyolarımı paylaşmaktan mutluluk duyarım.canım biraz kendini tanıtır mısın burda az çok birbirimi tanıyoruz senide tanımak isteriz .
Miladcım, dün okudum yazdığını ama yazamadım. Bugün sayfaları bile okuyamadan çıkmam gerekiyor sadece selam vereyim dedim.
Castlecım sana da yazacağım yarını da bir atlatayım da :)
Milad çok az yiyorum düzenli bir şey yiyemiyorum ki yoğunluk ve strestenOndan yazamıyorum menü.
Herkese iyi akşamlar kızlar yarın dönüyorum bir aksilik çıkmazsa. Mahvoldum bu haftaa
kızlar bugün kızımla uğraştım okuldan aldıktan sonra kızım çok kaşınıyorum anne dedi .. vücuduna bir baktım kabar kabar kabarmış yavrum hemen çocuk hastanesine götürdük ürtiker olmuş her şeyden olabilir dedi doktor bir sürü ilaç yazdı ..rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da bize de çok korktum Allah dermansız dert vermesin kimseye umarım tez zamanda iyileşir..sizlerde dua edin lütfen
diyetime dikkat ettim çok şükür..he bide çok şükür bugün halam geldi sonunda (anladınız siz onu )kaç gündür davul gibiydim rahatladım
ara .1 kuru incir arası 5 badem
öğle .
6 yk etli nohut
söğüş turp
1 sb ayran
1 muz (doymadım bende ayça kaya ya uydum )
ara:2 si bi arada kahve
akşamada
8 yk kabak
2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık baharatlı yoğurt yemeyi planlıyorum
hoşgeldin canım
hadi gözünaydın milatcım nasıl biri dinleyen bi tip mi yoksa ben biliyorum diyen diyetisyenlerden mi
kızlar bugün kızımla uğraştım okuldan aldıktan sonra kızım çok kaşınıyorum anne dedi .. vücuduna bir baktım kabar kabar kabarmış yavrum hemen çocuk hastanesine götürdük ürtiker olmuş her şeyden olabilir dedi doktor bir sürü ilaç yazdı ..rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da bize de çok korktum Allah dermansız dert vermesin kimseye umarım tez zamanda iyileşir..sizlerde dua edin lütfen
diyetime dikkat ettim çok şükür..he bide çok şükür bugün halam geldi sonunda (anladınız siz onu )kaç gündür davul gibiydim rahatladım
ara .1 kuru incir arası 5 badem
öğle .
6 yk etli nohut
söğüş turp
1 sb ayran
1 muz (doymadım bende ayça kaya ya uydum )
ara:2 si bi arada kahve
akşamada
8 yk kabak
2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık baharatlı yoğurt yemeyi planlıyorum
Selamlar Ben 19 yaşındayım boyum 1.80 kilom 100 aslında 130 kiloydum 30 kilosunu yazın verdim normalde 70 kilodan yukarısını görmemiştim fakat üniversite sınavına çalışırken çok fazla abur cubur yedim ve 1 senede yaklasık 40 kilo aldım .Şimdi marta kadar 60 a düşmek istiyorum birden kilo aldığım için çok çabuk kilo verebiliyorum .Ha bi de üniversitede hoşlandığım bi çocuk var ve fazla kilolarım yüzünen asla kendime özgüvenim yok o yüzden onunla konuşamıyorum ki normalde çekingen değilimdir vaktinizi ayırıp yardım ederserseniz çok sevinirim .Marta beklesin beni elbiseler kısa etekler whuuu :)))
Bol sans canim inşallah hedefine ulasirsinStern12345 post: 37659283 .!.:tamam öyleyse şansımı başka günlüklerde deneyim.
moralini hiç bozma ve kafana da takma canım... çok kafaya taktiği zaman olmuyor zaten rahat ol. Ben pazartesi ye kadar tartilmiyorum. Vallahi çok rahatladım.... bide ne yersen ye seni zayiflatacağıñi düşün ve buna inanarak ye.... kilolar bak nasıl gidecek...
aysun 20 nisanda seninle buradan 67 kilo ile ayrılacağız emin ol buna inan canım.
Senin hedefin ne bilmiyorum ama
Tamam canım aklımda bulunsunCanım canın tatlı çektiğinde carefourda satılan 86 kalorilik tadelle çikolatadan yemeni tavsiye ederim. Regl döneminde kan şekerinde düşüş olduğundan vucüt beyne sinyal verir bizde bunu tatlıyla gidermek isteriz. ama baklava ciddi anlamda şeker ve kalori bulunduruyor. Sana küçük bir tavsiye vermek istedim. Hem tadıda güzel 86 kalori olmasının yanında :)
Ah canım aynı dertten ben de de var sessiz ve karanlık odada ilaç icip uyuyarak geciriyorum ben cok gecmis olsun bilirim acısını 20yıldır çekiyorum ben o derdi ...Kizlar bugun migrenim tuttu kendime nazar degdirdim herhalde .diyete baslayali agrimiyordu bugun agridi. İki ogun yaptim kahvalti ve aksam yemegi cok az yiyebildim midem cok bulaniyo insallah cikarmam
vetum ne kadar sürdü ya çok korkuyorum doktor Allah korusun dili falan şişerse nefes alamas hemen getirirsiniz dedi nasıl uyuyum ben şimdi ya ..nazar mı değdi ki ne oldu anlamadık doktor bi haftaya kadar iyileşmesse getirin araştıralım dedicanım çok geçmiş olsun 2 sene öncesine kadar bendede ürtiker vardı feci bişey Allah kimseye vermesin kaşın kaşın bitmiyordu ama ben çok şükür atlattım yavrunada Rabiim şifalar versin
vetum ne kadar sürdü ya çok korkuyorum doktor Allah korusun dili falan şişerse nefes alamas hemen getirirsiniz dedi nasıl uyuyum ben şimdi ya ..nazar mı değdi ki ne oldu anlamadık doktor bi haftaya kadar iyileşmesse getirin araştıralım dedi
aslinda haklisin belkide cok kafama taktigim icin boyle cunku bende her sabah tartiliyorumve bu hafta hep moral bozucu rakkamlar gordugum icin motivasyonum iyice yerlerde ama derhal kendimi toparlamam lazim ve artik sadece pazartesileri tartilicam biraz da akisina birakicam benim hedefim 65 kilo seneye hazirana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?