1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Evet benim menüm
saat 8 de kahvaltı
1 domates
1 salatalık
1 kk bey peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin yeşil çay

ara
1 çay bardağı süt
1 elma

öğlen
4 kaşık güveç
2 dilim Basemel soslu karnabahar
1 kase pulbiberli yoğurt
E eşime kahvaltı hazırlayın ca ucundan atıştırdım.

Ara
1 kase aşure vallahi yemem olmaz senede 1 defa oluyor ve herkes yapamıyor zaten

aksam
Yoğurtlu sarımsaklı çiğ ispanak yedim.
2 lokma da kocama yaptığım kavrulmuş ispanaktan yedim veee gün bitti. Yatmadan yeşil çay içerim.
Bu hafta aksamlari çiğ sebze düşünüyorum.

Ayrıca versem de veremesem de kafaya takmıyorum.

Daha denemeye firsatim olmai biliyomusun .yarin yapacaktim bugunku yemekler yenmeyince hep kldi cumaya ins. birde ben terbiyesini eksi yapa

ayyyyy cozuldumu gercekten benım de oyle sorunum var bagırsaklarım tembel sanırım,dıyetten once de vardı boyle bır sorunum ,mıdemden korkuorum ama denıycem sanırımmm
çok azıcık mide yanması var ama o şişkinliği çekmekten çok iyidir. bir tatlı kaşığı dolusu attım ben bir kaseye sen daha az koy istersen

Selam kızlar ben daha iyiyim ama işler çok yoğun. Çocukların vize haftası bir de bitmek bilmeyen bi proje yazıyorum inşallah cuma rahatlayacağım. :)

Canim cok sevindim iyi olmana
. Yoklugun belli Keske en azından gunde bes dk girip menunu yazsan ben oyle bile motive oluyordum:)
Miladçım Allah razı olsun pul biberli yoğurdu yiyince kabızlık sorunun çözdüm çok teşekkürler
Ne guzel bazen insan bagirsaklarinin bile kiymetini calismayip isyan bayragi kaldırdığı zaman anlıyor:) Türk Kahvesi de iyi bunun için . Bugun ikisini de yapmışsın gecmis olsun canım

iyi geceler oku oku bitmedi kizlar ne cok yazmissiniz bende uc gundur giremiyodum ama cok sukur annemler geldi artik rahatladim ama bugun neler yediklerimi sormayin cok fazla yedim cunku sarmalar tatlilar simitler ama bi daha olmicak soz yarindan itibaren diyete devam. su yogurt kurunu bi de ben deneyim bari bende de kabizlik var

Iyi geceler kizlarr cok özledim sizleriii
Yeni geldim eve menumu yazayim
KAhvalti 8.00 bir parca peynir 5zeytin 2dilim ekmek bir kupa nescafe
Ara kayisi cayi
3 çayı bir kase makarna salatasi bir dilim kek 3bardak cay
Ara turk kahvesi
Akşam 7.15 2firinda baget 5 parca patates salata
Ara 22 30 bir kase aci biberli (pul biber bitmişti bende kuruttugum aci biberi ufaladim halâ ağzım yanıyor) ve kimyonlu ev yapimi yoğurt insallah ise yarar halâ tuvalete çıkamadım
Bugun cok yedim kızlar bugun doyamadim nedense
Unutmusum sabah bir kasede sutlac yedim

Kimsecikler yazmıyor bugun diyordum ki siz tazdiniz kızlar:)
Bende bugun baharatlari fazla mi abarttim ne kabızlık degil tam tersi var bende. Iyi mi kotu mu anlamadım

Ilkaycim hadi ikindi vakti yedin o keki makarna salatasini aksam patates salatasi yemesrydin keske

Ilkaycim hadi ikindi vakti yedin o keki makarna salatasini aksam patates salatasi yemesrydin keske

Bence o patates salatası değil
Patates 5 tane yemiş ve salata ayrı gibi anladım ben.
Ayrıca miladcım bence sen biraz fazla koymussun ve zaten gun icinde yemekler de zaten pulbiberi tuketiyorsun ya ekstra yapma bence....
ben derim ki bagirsak alışkanliginizi bozmayin. Diyette kabizlik olmasi normal zamanla bagirsak duzeni de ona gore alısacak....

Herkese iyi uykular geri kalan yemeklerimide yazayim 2 kase domates corbasi bir tabak yogurtlu mkaarna 1 tanede elma ha birde 2 kuru kayisi yedim bugun gun icinde :)

Günaydın ya ben anladim biliyor musun tambak dun yiyeceklerin icine biraz zerdecal koymustum.. zerdecal cok calistiriyormus megerse bagirsaklari ama iyi oldu galiba onuda ogrenmeme vesile oldu.

Herkese iyi uykular geri kalan yemeklerimide yazayim 2 kase domates corbasi bir tabak yogurtlu mkaarna 1 tanede elma ha birde 2 kuru kayisi yedim bugun gun icinde :)
Bu sadece aakşam yemeği mi gun icinde derkern ogunleri yazsan keske canim
CAnim patates salatasi degildi bagetlerin yanina patates dogramistim kup kup ondan yedim ama haklisin
yemeseydim daha iyiydi görünce dayanamadim
Hee yanlis anlamışım ama olsun patates patatestir dimi:)

Bu arada hala acim hic alisik değilim bu duruma diyetisyene gittim dun jan tahlili istedi ac olmam gerektigi icin simdi oraya gidiyorum. Hem elimde bir liste olsun hemde bende seker kolesterol var mi bu kiloyla bedeni mi ne kadar tahrip etmişim ogreneyim dedim:)yoksa acikcasi cok beklentim yok hastane diyetisteninden burda ozel çalışan diyetisyen yok

Kizlarrr bugün herkes uykuda mi kaldi bu saat olmuş kimse yok. Topigin bu haline hic alisik degilim

Günaydın ben kahalimi erken yaptım. 2 gündür erkenciyim
7 tene yesil zeytin
1 kk peynir
Salatalık domates
Sucuklu yumurta
1 tatli kasigi tereyagı ve bal

oh be kafaya takmadan yemek yemek ne guzel beee
bide 2 dilim ekmek

Gunaydin milatcim ben burdayim okuyordum
gozunaydin canim afiyet olsun annenler varken ekstra dikkat et derim tabi edebilirsen

mildcim hic oyle dusunme canim bende hastane diyetisyenine gidiyorum hemde devlet hastanesinin ama cok memnunum cok tatli biri kafama takilanlari rahat rahat sorabiliyorum tek farki ozel yag olcen tartisi yok

Kahvatim 7 de yaptim
1 kase tarhana corbasi
1 dilim peynir
3 zeytim
Turp
1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…