Miladçım Allah razı olsun pul biberli yoğurdu yiyince kabızlık sorunun çözdüm çok teşekkürler
Daha denemeye firsatim olmai biliyomusun .yarin yapacaktim bugunku yemekler yenmeyince hep kldi cumaya ins. birde ben terbiyesini eksi yapaTerbiyeli bagirsak dostu pırasa tarifi
1 y.k zeytinyagina 1 sogan ,2 dal pirasa, 1havuc rendesirim herhalde pirasayi eksi seviyorum ekledim buharinda buguladim once sonra 1 bardak sicak su ekledim suyu azalınca tuzunu k.biberini ektim ve bir kapta 1 bardak sut, 1yumurta 1 kasik unu ( tarifte 2 y.k yulaf ezmesi diye geçiyor) yaklaşık bir limonu cirptim ve suyu azalan sebzelere ekledim. Kivami biraz koyulastiktan sonra altini kapattim ve dinlendirdim.:)
Bu Ayça KAYA nin tarifi sadece malzemelerin fotosunu çektim ve ona gore yaptim. Farkli ise bu yüzdendir ama benim yaptigim cok güzel oluyor:) favorilerim arasına girdi.
Ben tamamini yiyemedim yarisi da yarin aksama kalicak galiba:)
çok azıcık mide yanması var ama o şişkinliği çekmekten çok iyidir. bir tatlı kaşığı dolusu attım ben bir kaseye sen daha az koy istersenayyyyy cozuldumu gercekten benım de oyle sorunum var bagırsaklarım tembel sanırım,dıyetten once de vardı boyle bır sorunum ,mıdemden korkuorum ama denıycem sanırımmm
Selam kızlar ben daha iyiyim ama işler çok yoğun. Çocukların vize haftası bir de bitmek bilmeyen bi proje yazıyorum inşallah cuma rahatlayacağım. :)
Ne guzel bazen insan bagirsaklarinin bile kiymetini calismayip isyan bayragi kaldırdığı zaman anlıyor:) Türk Kahvesi de iyi bunun için . Bugun ikisini de yapmışsın gecmis olsun canımMiladçım Allah razı olsun pul biberli yoğurdu yiyince kabızlık sorunun çözdüm çok teşekkürler
Iyi geceler kizlarr cok özledim sizleriii
Yeni geldim eve menumu yazayim
KAhvalti 8.00 bir parca peynir 5zeytin 2dilim ekmek bir kupa nescafe
Ara kayisi cayi
3 çayı bir kase makarna salatasi bir dilim kek 3bardak cay
Ara turk kahvesi
Akşam 7.15 2firinda baget 5 parca patates salata
Ara 22 30 bir kase aci biberli (pul biber bitmişti bende kuruttugum aci biberi ufaladim halâ ağzım yanıyor) ve kimyonlu ev yapimi yoğurt insallah ise yarar halâ tuvalete çıkamadım
Bugun cok yedim kızlar bugun doyamadim nedense
Unutmusum sabah bir kasede sutlac yedim
Ilkaycim hadi ikindi vakti yedin o keki makarna salatasini aksam patates salatasi yemesrydin keske
Ilkaycim hadi ikindi vakti yedin o keki makarna salatasini aksam patates salatasi yemesrydin keske
Bence o patates salatası değil
Patates 5 tane yemiş ve salata ayrı gibi anladım ben.
Ayrıca miladcım bence sen biraz fazla koymussun ve zaten gun icinde yemekler de zaten pulbiberi tuketiyorsun ya ekstra yapma bence....
ben derim ki bagirsak alışkanliginizi bozmayin. Diyette kabizlik olmasi normal zamanla bagirsak duzeni de ona gore alısacak....
Bu sadece aakşam yemeği mi gun icinde derkern ogunleri yazsan keske canimHerkese iyi uykular geri kalan yemeklerimide yazayim 2 kase domates corbasi bir tabak yogurtlu mkaarna 1 tanede elma ha birde 2 kuru kayisi yedim bugun gun icinde :)
Hee yanlis anlamışım ama olsun patates patatestir dimi:)CAnim patates salatasi degildi bagetlerin yanina patates dogramistim kup kup ondan yedim ama haklisin
yemeseydim daha iyiydi görünce dayanamadim
gozunaydin canim afiyet olsun annenler varken ekstra dikkat et derim tabi edebilirseniyi geceler oku oku bitmedi kizlar ne cok yazmissiniz bende uc gundur giremiyodum ama cok sukur annemler geldi artik rahatladim ama bugun neler yediklerimi sormayin cok fazla yedim cunku sarmalar tatlilar simitler ama bi daha olmicak soz yarindan itibaren diyete devam. su yogurt kurunu bi de ben deneyim bari bende de kabizlik var
mildcim hic oyle dusunme canim bende hastane diyetisyenine gidiyorum hemde devlet hastanesinin ama cok memnunum cok tatli biri kafama takilanlari rahat rahat sorabiliyorum tek farki ozel yag olcen tartisi yokBu arada hala acim hic alisik değilim bu duruma diyetisyene gittim dun jan tahlili istedi ac olmam gerektigi icin simdi oraya gidiyorum. Hem elimde bir liste olsun hemde bende seker kolesterol var mi bu kiloyla bedeni mi ne kadar tahrip etmişim ogreneyim dedim:)yoksa acikcasi cok beklentim yok hastane diyetisteninden burda ozel çalışan diyetisyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?