Günaydın kızlarr bu gün geç geldim sabah işim yoğundu
dün akşam yemeğim 1 haşlanmış tavuk butu 3 kaşık yoğurt
sabah kahvaltım:
2 dilim kepek ekmeği
1 haşanmış yumurta
5 zeytin
papatya çayı
bu arada geçen hafta kilo veremeyenler hiç üzülmesin bu hafta fazla gidicek galiba.
dün akşam arkadaşımdaydım banyoda dijital terazisini gördüm dayanamadım iyikide dayanamamışım çok mutlu oldum inince çok çokkk
BeNde sade yesilcayi icemedim bu hafta A.C.E vitaminli yesilcay aldim icimi guzel begendim yaseminlisinide alayim bariii
Bende naneli limonlusunu beğeniyorum.İçimi kolay kış aylarında iyi gidiyor özellikleSadece yeşilçay içilecek gibi değil hem acı hemde mide bulandırıcı... Ama papatyalı ve yaseminlisi bence gayet güzel özellikle büyülü bohçayı tavsiye ediyorum.
geçen hafta ben hiç vermemiştim birde 1 haftaya yakın kabızlık çektim tartılara da güvenim kalmadı ahftasonu tartı alayımda daha iyi sonucu öyle alırım sanırım canım. geçen hafta 92 çıkıyodum tartıyı bozdum sinirden zaten. akşam tartuldım 89.800 çıktı. sabah aç karına tartılınca sonuc daha da iyi çıkıcaktır. inşallah tartı yanlış değildirBU hafta beni gececeksin sanirim bu hafta ben hic iyi gitmiyorummmm
Ben de Yeşilçay sevenlerdenim hemde sade olaninDan ama emzirsigim icin 2 kupadan fazla icmiyorum. Önceden 3 kupa içerdim.
yanında kuru kayısı ileee
Bende naneli limonlusunu beğeniyorum.İçimi kolay kış aylarında iyi gidiyor özellikle
Bu aralar uykuda metabolizma çalıştıracak favorim pul biberli yoğurt.Evet hem şifa niyetine hemde metobalizmayı ayakta tutuyor. Uyumadan önce içmenizi tavsiye ederim. Siz uyusanız bile metobolizmanız hala çalışıyor :)
Evet canım duydum pul biber yoğurt birde içine 3-4 damla limon koyuluyordu. Limondaki asit etkiside yağ yakımına yardımcı oluyor. tadını değiştirebilir belki istersen limonsuz devam et :) ama gece yatmadan önce yapıyor olman güzel metobalik açıdan :)Bu aralar uykuda metabolizma çalıştıracak favorim pul biberli yoğurt.Yatmadan bir kaç saat önce yiyorum.Biraz öncede kepekli tost yaptım ve yanında pul biberli ayran içtim.2 akşam uyguladım daha ama müthiş tuvalete çıkarma etkisi oldu :)
Senin fikrin nedir bu konuyla ilgili?Daha önce duymuş muydum bu kürü?
tambakcim ne oldu bize boyle hani biz bu hafta yarisicaktik seni bilemem ama bende bi numara yok yani tepe takla gidiyorum bugun biraz toparlanmaya calisiyorum ama uc gundur o kadar cok yedimki anca bir haftada toparlanirim uf ya moralim cok bozuk
1 hurma 15 kaloriymiş canım ve çabuk yakılan şeker içeriyomuş çok zararı yok yani.Ben de yağsız tuzsuz a döndüm bugün itibariyle kızlar. Hamur işi de tamam amma gelin görün ki tatlıya dayanamıyorum.emzirdigim için olsa gerek boyleeeee şerbet kazanın düsesim var o kadar yaniiii....
bide 1 yıldır adet olmadım daha hamilelik ve 3 ay oldu daha olamadım.
ondan da olabilir mi bu tatlı isteği.
Mesela hurma yesem kendimi kaybediyor um ve 10 tane yiyorum.
acaba medine hurması nin kalorisi ne kadardır 1 tanesi
moralini hiç bozma ve kafana da takma canım... çok kafaya taktiği zaman olmuyor zaten rahat ol. Ben pazartesi ye kadar tartilmiyorum. Vallahi çok rahatladım.... bide ne yersen ye seni zayiflatacağıñi düşün ve buna inanarak ye.... kilolar bak nasıl gidecek...
aysun 20 nisanda seninle buradan 67 kilo ile ayrılacağız emin ol buna inan canım.
Senin hedefin ne bilmiyorum ama
hoşgeldin canımHoşbuldum :) kızlar şimdi bugünkü menüm şöyle;
Sabah: 1dilim tam tahıllı ekmek 3parmak kalınlığında b.peynir sivri biber çay (şekersiz)
1.Ara : muz
öğlen: yarım domates çorbası, az et döner yanında soğanlı karışık salata ve belki yoğurt yerim
2.Ara :çay yanında Ülker Kellogg's un domates-Naneli krakeri (120 kalori)
akşam: 4kaşık portakallı kereviz yemeği yanında bol salata ve yarım mercimek çorbası.
Yatmadan önce yaseminli yeşilçayımı içiyorum( ben uyusam bile metobalizmam uyumuyor :))))
hadi gözünaydın milatcım nasıl biri dinleyen bi tip mi yoksa ben biliyorum diyen diyetisyenlerden miHoppp tambakcim nereye gidiyormuşsun 1-2 sene burdayiz Allah in izniyle gidicem cikicam yokkk
Bu arada moralim cok yerinde kizlar sonuçlar cok iyi cikti sekerim kolesterolum yok
Diyet listesini de beraber yazdik ben ayarladim gibi birsey:) aynen devam ediyorum yani dogruymus yaptiklarim
Yinede cok mutluyum:)
Hassas terazi aldim artik hesaplamak daha kolay
Destinacım hoşbuldumm çok güzel bir sayfa.. sizlerle bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım :) 9kilo verdim 1aylık sürede şimdi 2.level a geçtim . 88'den 76'ya düştüm hedef 55 inşallah.hoşgeldin canım
hadi gözünaydın milatcım nasıl biri dinleyen bi tip mi yoksa ben biliyorum diyen diyetisyenlerden mi
canım biraz kendini tanıtır mısın burda az çok birbirimi tanıyoruz senide tanımak isteriz .Destinacım hoşbuldumm çok güzel bir sayfa.. sizlerle bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım :) 9kilo verdim 1aylık sürede şimdi 2.level a geçtim . 88'den 76'ya düştüm hedef 55 inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?