1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

BU hafta beni gececeksin sanirim bu hafta ben hic iyi gitmiyorummmm

Sadece yeşilçay içilecek gibi değil hem acı hemde mide bulandırıcı... Ama papatyalı ve yaseminlisi bence gayet güzel özellikle büyülü bohçayı tavsiye ediyorum.
Bende naneli limonlusunu beğeniyorum.İçimi kolay kış aylarında iyi gidiyor özellikle

Ben de Yeşilçay sevenlerdenim hemde sade olaninDan ama emzirsigim icin 2 kupadan fazla icmiyorum. Önceden 3 kupa içerdim.
yanında kuru kayısı ileee

BU hafta beni gececeksin sanirim bu hafta ben hic iyi gitmiyorummmm
geçen hafta ben hiç vermemiştim birde 1 haftaya yakın kabızlık çektim tartılara da güvenim kalmadı ahftasonu tartı alayımda daha iyi sonucu öyle alırım sanırım canım. geçen hafta 92 çıkıyodum tartıyı bozdum sinirden zaten. akşam tartuldım 89.800 çıktı. sabah aç karına tartılınca sonuc daha da iyi çıkıcaktır. inşallah tartı yanlış değildir

Ben de Yeşilçay sevenlerdenim hemde sade olaninDan ama emzirsigim icin 2 kupadan fazla icmiyorum. Önceden 3 kupa içerdim.
yanında kuru kayısı ileee

tambakcim ne oldu bize boyle hani biz bu hafta yarisicaktik seni bilemem ama bende bi numara yok yani tepe takla gidiyorum bugun biraz toparlanmaya calisiyorum ama uc gundur o kadar cok yedimki anca bir haftada toparlanirim uf ya moralim cok bozuk

Evet hem şifa niyetine hemde metobalizmayı ayakta tutuyor. Uyumadan önce içmenizi tavsiye ederim. Siz uyusanız bile metobolizmanız hala çalışıyor :)
Bu aralar uykuda metabolizma çalıştıracak favorim pul biberli yoğurt. Yatmadan bir kaç saat önce yiyorum.Biraz öncede kepekli tost yaptım ve yanında pul biberli ayran içtim.2 akşam uyguladım daha ama müthiş tuvalete çıkarma etkisi oldu :)
Senin fikrin nedir bu konuyla ilgili?Daha önce duymuş muydum bu kürü?

Evet canım duydum pul biber yoğurt birde içine 3-4 damla limon koyuluyordu. Limondaki asit etkiside yağ yakımına yardımcı oluyor. tadını değiştirebilir belki istersen limonsuz devam et :) ama gece yatmadan önce yapıyor olman güzel metobalik açıdan :)

tambakcim ne oldu bize boyle hani biz bu hafta yarisicaktik seni bilemem ama bende bi numara yok yani tepe takla gidiyorum bugun biraz toparlanmaya calisiyorum ama uc gundur o kadar cok yedimki anca bir haftada toparlanirim uf ya moralim cok bozuk

moralini hiç bozma ve kafana da takma canım... çok kafaya taktiği zaman olmuyor zaten rahat ol. Ben pazartesi ye kadar tartilmiyorum. Vallahi çok rahatladım.... bide ne yersen ye seni zayiflatacağıñi düşün ve buna inanarak ye.... kilolar bak nasıl gidecek...
aysun 20 nisanda seninle buradan 67 kilo ile ayrılacağız emin ol buna inan canım.
Senin hedefin ne bilmiyorum ama

Bu arada milad2014 sonuçlarını merakla bekliyorum.
Arkadaşım sen 1 ayda 9 kilo vermişsin. Bakalım ben 10 aralik a kadar ne kadar verecem hoş aralığın sonuna kadar 8 versem yeter bana haftada 1 kg yaniiii

Ben de yağsız tuzsuz a döndüm bugün itibariyle kızlar. Hamur işi de tamam amma gelin görün ki tatlıya dayanamıyorum.emzirdigim için olsa gerek boyleeeee şerbet kazanın düsesim var o kadar yaniiii....
bide 1 yıldır adet olmadım daha hamilelik ve 3 ay oldu daha olamadım.
ondan da olabilir mi bu tatlı isteği.
Mesela hurma yesem kendimi kaybediyor um ve 10 tane yiyorum.
acaba medine hurması nin kalorisi ne kadardır 1 tanesi

öğle yemeğim
ara: türk kahvesi
ara: 1 mandalina
ara:yarım avuç leblebi
yemek:
5 adet tost makinasında pişirdim tekirdağ köftesi
4 kaşık yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
7 adet zeytin
öğle yemeğim geç saate kalınca ara fazla oluyo..
şimdide çay demledim

1 hurma 15 kaloriymiş canım ve çabuk yakılan şeker içeriyomuş çok zararı yok yani.
Uzmanlar hurmanın aç karnına yenilmesinin daha sağlıklı olduğunu belirtiyor. Bunun yanı sıra kabuklarında ve çekirdeğine de bol miktarda vitamin olduğunu söyleyerek çekirdeğinin de emilmesini tavsiye ediyorlar.

Hoppp tambakcim nereye gidiyormuşsun 1-2 sene burdayiz Allah in izniyle gidicem cikicam yokkk
Bu arada moralim cok yerinde kizlar sonuçlar cok iyi cikti sekerim kolesterolum yok
Diyet listesini de beraber yazdik ben ayarladim gibi birsey:) aynen devam ediyorum yani dogruymus yaptiklarim
Yinede cok mutluyum:)

Hassas terazi aldim artik hesaplamak daha kolay

hoşgeldin canım

hadi gözünaydın milatcım nasıl biri dinleyen bi tip mi yoksa ben biliyorum diyen diyetisyenlerden mi

hoşgeldin canım

hadi gözünaydın milatcım nasıl biri dinleyen bi tip mi yoksa ben biliyorum diyen diyetisyenlerden mi
Destinacım hoşbuldumm çok güzel bir sayfa.. sizlerle bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım :) 9kilo verdim 1aylık sürede şimdi 2.level a geçtim . 88'den 76'ya düştüm hedef 55 inşallah.

kızlar bugün kızımla uğraştım okuldan aldıktan sonra kızım çok kaşınıyorum anne dedi .. vücuduna bir baktım kabar kabar kabarmış yavrum hemen çocuk hastanesine götürdük ürtiker olmuş her şeyden olabilir dedi doktor bir sürü ilaç yazdı ..rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da bize de çok korktum Allah dermansız dert vermesin kimseye umarım tez zamanda iyileşir..sizlerde dua edin lütfen
diyetime dikkat ettim çok şükür ..he bide çok şükür bugün halam geldi sonunda (anladınız siz onu )kaç gündür davul gibiydim rahatladım
ara .1 kuru incir arası 5 badem
öğle .
6 yk etli nohut
söğüş turp
1 sb ayran
1 muz (doymadım bende ayça kaya ya uydum )
ara:2 si bi arada kahve
akşamada
8 yk kabak
2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık baharatlı yoğurt yemeyi planlıyorum

Destinacım hoşbuldumm çok güzel bir sayfa.. sizlerle bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım :) 9kilo verdim 1aylık sürede şimdi 2.level a geçtim . 88'den 76'ya düştüm hedef 55 inşallah.
canım biraz kendini tanıtır mısın burda az çok birbirimi tanıyoruz senide tanımak isteriz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…