- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
bu gece nöbetteyim saat 7 de kulak kepçesi şişti aman allahım görmeliydiniz balon gibi oldu çocuğun kulağı çok şükür ki sönüyor şişiyo 2saat sonra falan sönüyorAllah şifa versin canım inşallah hemen atlatıldı. O zaman kızına bu gece dikkat et
Canım takma kafana daha vaktimiz var. Bunu başaracagiz beraber...
Bu arada annenler ne kadar kalacak bilmiyorum ama onların yanında da çok sıkma kendini tadını keyfini çıkar. Abartılı kaçmadan çünkü kilo vermek isteyeceksin dikkat edeceksin ana hep kaciracaksin ve daha çok kilo alacaksın. O yüzden herseyden az az ye kendini sıkma canım....
bu gece nöbetteyim saat 7 de kulak kepçesi şişti aman allahım görmeliydiniz balon gibi oldu çocuğun kulağı çok şükür ki sönüyor şişiyo 2saat sonra falan sönüyor
Gunaydin milad bende iyice kilo verince 3. Dusunuyorum o zaman banada gel
Gecmis olsun eltine saglikla kucagina alsin bebegini ins.
miladçım akşam yemeğini en erken yiyen sensin sanırım senin düzene uymam çok zor ben öğle yemeğini bile 4 gibi anca yiyebiliyorumEltim suan dogumhanede bende beklerken aklima gelen seyi teklif edeyim:) Kızlar gelin her aksam engec saat altida aksam yemegi yiyelim engec 7 de de bildirim yapalım menu toplu olunca daha iyi anlaşılıyor ve gözden kacmiyor aslinda kacamak da olmuyor sartliyorsunuz listeyi verince yeniden yemiyorsunuz da
Biliyorum canım benim keşke bende öyle yapabilsem. tek seferde paylaşırım bidahakineCanim bu bir sart yada dayatma degil fikrimi soyledim. Cunku ben boyle yapınca gunu erken kapatmanin faydasini görüyorum. .
O zaman listeni gunluk tek seferde yaparsan belki daha iyi takip ederiz
ilkay bende dusunmuyorum esim de dusunmuyorGunaydin kızlar dun internetimde sorun vardi sanırım yorum yapaeken kapaniyordu begenebildim sadece...
Destinacim cok gecmis olsun canim simdi nasil oldu geceyi rahat atlattinizmi
Miladcim hayirli dogumlar olsun bak eltiler dogurdu sen dusunmuyormusun saglikli sihhatli kazasız dogsun inşallah. ..
insallah....
Biliyorum canım benim keşke bende öyle yapabilsem. tek seferde paylaşırım bidahakineama ama kendim için demiyorum he yanlış anlama bu sefer nasıl olsa listeleri akşam paylaşıcaz die yanlızca akşamları siteye girme gereği duyucam. örnek veriyorum. o saatte kiminin çocuğu okuldan gelcek ders yaptırcak kiminin kocası işten gelicek sofra telaşıyla uğraşıcak. yine herkes adına konuştum galiba durmuyo çenem
Bende bazen istiyorum bazen istemiyorum rahata alistik artik zor gelicek gibi geliyor esim istiyor ama onada belli olmuyor:))H
ilkay bende dusunmuyorum esim de dusunmuyor
Belki o istese bende niyeti bozucam ama o istemeyince bende istemiyorum hayırlısi olsun ama olmayacak gibi canim
Bende bazen istiyorum bazen istemiyorum rahata alistik artik zor gelicek gibi geliyor esim istiyor ama onada belli olmuyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?