1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

kızlar geçen sene arkadaşımla böyle birşey almıştık bugün çekmeceleri karıştırırken buldum 3 tane kullanıp bırakmışım. kullanıp fayda gören oldumu hiç? son kullanma tarihininde bitmesine 20 gün kalmış. 90 lira para vermiştik at çöpe şimdi

telefondan yükleyince böyle aksilik oluyo tüm sayfayı kapladı galiba özür dilerim.

Ahh bide ben bayılsam çok zor çocuklarla uğraşmak
öyle deme ahucum ya cocuklarin o masum sevinci meraki guzeldir

Yok yok iyi gorunuyor da nedir bu ahu??
yağ tutucu sözde yemekten önce içince yemeğin içindeki yağları tutup atıyormuş vücut çok az yağ emiyormuş. şimdi buna benzer başka bi ürün çıkmış piyasaya bir doktor sık sık reklamını yapıyo. bu ürünün reklamınıda ünlü bi doktor yapmıştı öyle almıştık. ama 3 taneden sonra kullanmadım. şimdi elime geçince içsemmi diye baktım ama son kullanma tarihi gelmiş. cesaret edemedim içmeye

C castle cevap yazdım cikmadi:) evet Ayça KAYA nin diyet listesi. Baya az ve hergun degisiyor.. alisilmayacak gibi degil iyi olursa herkese tavsiye ederim zaten. Simdilik kobaylik yapıyorum:) senin tatil ne zaman başlayıp ne zaman biter??

Miladçım sen diyetisyene gitmemişmiydin? yanlış mı hatırlıyorum başka bi arkadaşmı yazmıştı acaba? yani diyetisyenin verdiği listemi yoksa senin uyguladığın bir listemi

bu günkü menü
sabah saat 6 2 mandalin
kahvaltı
1 yumurta
yarım dilim peynir
5 zeytin
yarım dilim ekmek

ara annem gene yumurtalı ekmek yapmış 1 dilimlik kaçamak yaptım çok pişmanım bu akşam kesinlikle leslie yapıp bunu telafi etmeliyim güya sıkı diyet yapıyoruz şurda

1 bardak (yarım bardağı süt olan) neskafe

Akşam içinde
minik bir kase etli kuru fasulye yemeyi planlıyorum
bu arada dün sabah 1 kilo kadar artıdaydım
bu gün geçen pazartesideki kiloma göre eksi 200 deyim
sanırım işe yaradı

Verdiğimiz kiloların kastan değilde yağdan gitmesi için haftada 1 kilodan fazla vermemeli,yağ yakımını arttırmak için sabah aç karnına kardiyo egzersizi yapmalı,gün içinde aldığımız besinleri % ye vurursak karbonhidrat tüketimini %10 a indirmeli proteğin tüketimini %70 te tutmalı Yağ tüketimimiz %10 geçmemeliymiş .ayrıca proteğinin hazmı karbonhidrata göre daha zor olduğundan vücut onu hazmetmek için daha fazla enerji harcıyormuş ...buda ek bir bilgi olsun

selam arkadaşlar bu günku menüyü yazayım
sabah turk kahvesi ve 4 gr çikolata
kahvaltı yı öğlen yapabildim
70 gr ekmek
bir yumurtalı Menemen
30 gr peynir
bir fincan çay
arada 150 gr yoğurt ve pulbiber

akşam annemler geliyor akşam menü
fırında köfteli patates
mercimek çorbası
pilav var
hepsinden az az yerim

Sakin ha ilaclari cope at lütfen zayiflamak her zaman mumkun ama sagligi herzaman elde edemezsin

Miladçım sen diyetisyene gitmemişmiydin? yanlış mı hatırlıyorum başka bi arkadaşmı yazmıştı acaba? yani diyetisyenin verdiği listemi yoksa senin uyguladığın bir listemi

Canım diyetistene gittim dogru hatirliyorsun onun listesi baya dolu dolu ben cuma gununu yemeklerle mahvettigim icin isi biraz sikiya alayim dedim..
Yoksa midem küçülmeyecek

Herkese merhaba kardeşlerimi gönderdim haftasonum bol kacamakli olduğu için menü yazamazdım bu sabahta açık büfe kahvaltidaydik bu akşam sadece pul biberli yoğurt yiyeceğim bakalım yarın tartı ne diyecek

Menum belli paylasayim

Sabah
1yumurta 1yumurta beyazı ile pişmiş omlet (yagsiz tavada)
Domates biber maydanoz
Yesil cay

Ara
Şekerleme 1tane

Öğle
Zerdecalli, pulbiberli, salatalikli yogurt
1kase çorba

İkindi
10badem
1acili ayran
1kucuk mandalina

Aksam
1dilim ekmek (bugunun ilk ve son ekmegi:))
6y.k z.yagli taze fasulye (yag cok az)
1kase cacik
Salata

Ara yok:)

akşam yemeğimi yedim geldim kızlar

menümü paylaşayım

sabah
1 kk peynir
5zeytin
domates,maydanoz
2 d.k.ekmeği
1 kuru incir
2 fincan yeşilçay

ara .3 polo naneli şeker ,5 badem

ögle
bir kase fasulye ile yapılmış 2 yumurtalı fasulye kavurması (yarısını akşam yemeğinde yedim )
1 sb ayran
2 dilim k.ekmegi

ara . bime gitmiştik reçelleri tanıtıyolardı 1 lokma reçelli ekmek

akşam
1 çatal spagetti makarna
5 yk kadar fasulye kavurması
3 kaşık yoğurt
8-9 tane sivri biber turşusu

amma çok yemişim ...2 lt su içtim yarım saat yürüdüm

Yarin saat 11 de butun tarti sonuclari gelsin lütfen arkadaslar
Tomurcukkk yetisirse 12 de hazırlıyor listeyi o yüzden gecikme olmasin

çok erken değilmi akşam yemeği için kahvaltıyı saat kaçta yaptın kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…