Ayca kayanin diyetini yapiyordun dimi sen milad ? Ben de tatile gidip geleyim listeyle devam etmeyi dusunuyorum boylr ne yemek yapiyim derdinden kafayi yiycem cunku . Sende coook ise yararsa belkim senin gunlugunden sonra listene dadanirim
Evet ccanım dn baslangicti biraz uymakda bocaladim ama bugun birebir uyuyorum yarinda oyle olacak insallah cok az yiyorum bugun bakalim iyi olacak insallah. Senin tatil ne zaman baslayip ne zaman bitiyor??
Cok guzel kokuyordur o dukkan ya bayiliyorum kirtasiye dukkanlarina
öyle deme ahucum ya cocuklarin o masum sevinci meraki guzeldirAhh bide ben bayılsam çok zor çocuklarla uğraşmak
yağ tutucu sözde yemekten önce içince yemeğin içindeki yağları tutup atıyormuş vücut çok az yağ emiyormuş. şimdi buna benzer başka bi ürün çıkmış piyasaya bir doktor sık sık reklamını yapıyo. bu ürünün reklamınıda ünlü bi doktor yapmıştı öyle almıştık. ama 3 taneden sonra kullanmadım. şimdi elime geçince içsemmi diye baktım ama son kullanma tarihi gelmiş. cesaret edemedim içmeyeYok yok iyi gorunuyor da nedir bu ahu??
Miladçım sen diyetisyene gitmemişmiydin? yanlış mı hatırlıyorum başka bi arkadaşmı yazmıştı acaba? yani diyetisyenin verdiği listemi yoksa senin uyguladığın bir listemi
yağ tutucu sözde yemekten önce içince yemeğin içindeki yağları tutup atıyormuş vücut çok az yağ emiyormuş. şimdi buna benzer başka bi ürün çıkmış piyasaya bir doktor sık sık reklamını yapıyo. bu ürünün reklamınıda ünlü bi doktor yapmıştı öyle almıştık. ama 3 taneden sonra kullanmadım. şimdi elime geçince içsemmi diye baktım ama son kullanma tarihi gelmiş. cesaret edemedim içmeye
Miladçım sen diyetisyene gitmemişmiydin? yanlış mı hatırlıyorum başka bi arkadaşmı yazmıştı acaba? yani diyetisyenin verdiği listemi yoksa senin uyguladığın bir listemi
çok erken değilmi akşam yemeği içinakşam yemeğimi yedim geldim kızlar
menümü paylaşayım
sabah
1 kk peynir
5zeytin
domates,maydanoz
2 d.k.ekmeği
1 kuru incir
2 fincan yeşilçay
ara .3 polo naneli şeker ,5 badem
ögle
bir kase fasulye ile yapılmış 2 yumurtalı fasulye kavurması (yarısını akşam yemeğinde yedim )
1 sb ayran
2 dilim k.ekmegi
ara . bime gitmiştik reçelleri tanıtıyolardı 1 lokma reçelli ekmek
akşam
1 çatal spagetti makarna
5 yk kadar fasulye kavurması
3 kaşık yoğurt
8-9 tane sivri biber turşusu
amma çok yemişim ...2 lt su içtim yarım saat yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?