Vallahi hatırlattığın iyi oldu yoksa tartı almayı unutmuştum akşam alayım giderkenYarin saat 11 de butun tarti sonuclari gelsin lütfen arkadaslar
Tomurcukkk yetisirse 12 de hazırlıyor listeyi o yüzden gecikme olmasin
Bakalim bizde nehir le ne yapıcaz ben bu hafta kacamakla isi bozdum nehir ise yememekle oyunbozanlik yapti.. ah nehir ah eminim gectin beni bu haftada:)
Bakalim bizde nehir le ne yapıcaz ben bu hafta kacamakla isi bozdum nehir ise yememekle oyunbozanlik yapti.. ah nehir ah eminim gectin beni bu haftada:)
canım kahvaltım en geç 7:30 da bitmiş oluyoçok erken değilmi akşam yemeği içinkahvaltıyı saat kaçta yaptın kiiiiii
selamlar herkese bende grubunuza katılmak istiyorum. boyum 1.74 kilomsa 122(yani çok ama çookkkkk) son 4-5 senede çocuktu filan derken iyice dağıldım. zayıflamayı çok istiyorum, kendi başıma yaptığım diyetleri ve sporları kilo versemde tek başıma olduğum için sıkılıp bırakıyorum. burada uzun vadede motive olup verebileceğimi düşünüyorum(inşallah). her gün yediklerimi yazacam sanırım. neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
O kisma bende bayilmam tabiAhh bide ben bayılsam çok zor çocuklarla uğraşmak
Benim tatil carsamba basliyacak ay sonuna kadar eve gitmeyi dusunuyorum annemi ozledim ben
Nehir haftaya daha siki yarisalim olur mu sakin hicbirseyin motivasyonunu bozmasina izin verme. Sen hirsli ve iradeli bbir insansın brnde bundan nemalanmak istiyorum lutfenn
Hayırlı akşamlar kızlar oruçlumdum ve akşam yediklerim
3 kaşik ıspanak 3 kaşik yogurt 3 kaşık nohot 3 dilim Kıymalı pide 3 tane tulumba tatlısı çok yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?