1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bakalim bizde nehir le ne yapıcaz ben bu hafta kacamakla isi bozdum nehir ise yememekle oyunbozanlik yapti.. ah nehir ah eminim gectin beni bu haftada:)

Sanmam Milad yaa , diyetisyenim de gelmedi bu hafta evdeki tartıyı da sevmiyorum ama sabah tartılayım yine de

Benim menüm, yine düzensiz bir pazar günü..

Sabah=
1 adet yeşil elma
1 adet mandalina
Çok az ayva
Yarım paket altınbaşak bisküvi
(Geç kalıyordum işe, en kolay bunlar geldi aç çıkmayayım diye)

Ara=
Çalışmaktan fırsat bulamadım, işim bitti çıkacağım erkek çalışma arkadaşlarımdan biri bisküviler, kekler getirmiş nasıl ısrar etti ye ye diye, yemedim zar zor kaçtım

Öğle=
Yarım tabak kavurmalı yumurta
Yarım tabak çoban salata
3 yk light yoğurt
1 dl tam buğday ekmeği

Ara=
Bu sefer de kızla uğraşırken aklıma gelmedi, saat mi kursam artık

Akşam=
1 büyük kase form çorba

Ara=
Sade Türk kahvesi + 1 adet gün kurusu

çok erken değilmi akşam yemeği için kahvaltıyı saat kaçta yaptın kiiiiii
canım kahvaltım en geç 7:30 da bitmiş oluyo
10 da ara
12 de öğle
14:30 da ara
17-17^:30 arasıda akşam yemeğim yiyorum çok canım isterse 19:00dada meyve yiyorum

ayça kaya en geç 18:00 de çiğneme işini bitirin diyor

selamlar herkese bende grubunuza katılmak istiyorum. boyum 1.74 kilomsa 122(yani çok ama çookkkkk) son 4-5 senede çocuktu filan derken iyice dağıldım. zayıflamayı çok istiyorum, kendi başıma yaptığım diyetleri ve sporları kilo versemde tek başıma olduğum için sıkılıp bırakıyorum. burada uzun vadede motive olup verebileceğimi düşünüyorum(inşallah). her gün yediklerimi yazacam sanırım. neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Bu hafta cok umudum yok kendimden ama haftaya gümbür gümbür gelicem tarti sonucumla insallah bir aksilik olmazsa olmasın olmasın Allah im ya

Ben hemen yazıp kaçıyorum misafirler çoğaldı.
Sabah
1 simit
1 haşlanmış yumurta
salatalik
3 zeytin
lor peyniri nin içine çörek otu ve pulbiber attım onu da yedim

Ara

1 orta boy muz
1 çay bardağı süt

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 yk ıspanaklı pirinç yemeği eşimin ısrarı il yedim bunu
1 kase pulbiberli yoğurt
Yarım kase aşure

ara
hurma sayısını hiiiç sormayin

aksam
bilmiyorum istahom yok ama metabolizmam ixin yiyecem

Canim bizim grupta yeterli kişi sayısına ulastik biz. Ve malesef artik kimseyi ekleyemiyoruz

Nehir haftaya daha siki yarisalim olur mu sakin hicbirseyin motivasyonunu bozmasina izin verme. Sen hirsli ve iradeli bbir insansın brnde bundan nemalanmak istiyorum lutfenn

Ahh bide ben bayılsam çok zor çocuklarla uğraşmak
O kisma bende bayilmam tabi
Benim tatil carsamba basliyacak ay sonuna kadar eve gitmeyi dusunuyorum annemi ozledim ben kac haftadir bu haftayi bekliyordum

Nehir haftaya daha siki yarisalim olur mu sakin hicbirseyin motivasyonunu bozmasina izin verme. Sen hirsli ve iradeli bbir insansın brnde bundan nemalanmak istiyorum lutfenn

Öyleyim canım ama işteki stres çok etkiliyor beni. Ben de söz verdim kendime izin vermeyeceğim etkilemesine hiçbir şeyin diye :) Gerçi özel hayatımdaki stresli durumlarımı az çok göz ardı edebiliyorum ama işteki stres beni en çok etkileyen. Yine de ilk yıllarıma göre daha iyiyim, bizim işimiz stresli bir iş, lisans döneminde ilk çalışmaya başladığımda her akşam eve dönerken ağlardım, şimdi gülüyorum o hallerime tabii

Selam canlarr iki gündür yazamadim cok yogun gecti bu hafta fenaydim iki gündür dikkat ediyorum ama duzensiz yani bu hafta umudum yok kesin artidayim ama haftaya bende bomba gibi gelicem inşallah ve yarin yürüyüşe basliyorum hergun bir saat yürüyüş yapicam size sözzzz spora gidiyordum ama onun pek faydasini göremedim sanirim haftada ik i gun yetmiyor bana...
Ahuelam beni gecmissindir sanirim bende iş yok bu hafta

Hayırlı akşamlar kızlar oruçlumdum ve akşam yediklerim

3 kaşik ıspanak 3 kaşik yogurt 3 kaşık nohot 3 dilim Kıymalı pide 3 tane tulumba tatlısı çok yedim

Ve bugunku menum sanirim beni bozan haftasonlari
Sabah 2 yumurta bir biber 1 domatesle yapilmis ustune maydanoz serpilmis omlet biberleri sotelerken azcik yag koydum 1 tatli kasigi kadar
Oglen 1 tabak tavuklu bezelye yemegi yaninda mis gibi cacik
aksam kalan 1 tabak bezelye yaninda domates semizotu ve rokali salata yagsiz
aradaki kacamaklarim 1 dilim peynirli ispanakli borek 2 kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…