1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın kızlar
Gecen hafta 88.7 galiba
bu hafta 88.4
fark 300 gram
haftaya hedef 87.0 olmak

Aslında 3 gündür çok dikkat ediyorum tam başladım artık ama cuma günü sabah 89.6 idim. Bu 88.4 u görmek bana moral oldu. Sonunda tartım da yenilendi. Tam gaz zzz devam .
Akıl vermek çokguzel

Günaydın kızlar,

Geçen hafta= 93.2
Bu hafta= 92.2
Aradaki fark= 1 kg
Hedef=70

Bir kurtulamadım şu 90lardan.

Kurtulacaksın canım az kaldı. Yine iyi vermişsin bu hafta. Bence 1. Ci bile olabilirsin. Dün herkes o kadar vahim konuştu kilo veremedik falan diye....

Ama haftaya da bir kere de olsa ben birinci olayım yaaaa

Günaydın hatunlar:)

Bende pek bir sok havasi yok tam beklenen son oldu. Hastanede gecen bir hafta esimle dargin geçirdiğim bir 6 gun, zorla ayakta tutmaya cçalıştığım moralim olacagi buydu
Cok da birsey beklemiyordum en azindan 93 u goreyim diyordum o oldu cok şükür:)
yinede iyidir iyi ben bu hafta daha iyi olacak diyorum duzenimi bozacak pek birşey kalmadi çünkü. Esimlede iyiyiz birkaç gündür cok şükür

Geçen hafta: 94.3
Guncel kilo: 93.8
Fark : 500gr
Hedef : 68

Hedefe son→→→→→→→25

500 gr bile cok guzel miladcim tebrikler esinle arayi duzeltmene de cok sevindim

canim tebrik ederim 500gram cok iyi bana bakaraktan ayrica allah kimsenin yuvasini bozmasin cok sevindim esinle barismana

500 gr bile cok guzel miladcim tebrikler esinle arayi duzeltmene de cok sevindim

Teşekkür ederim canım sende moralini bozma haftaya bu durumun seni daha da gaza getireceğinden eminim.
gunaydin bu hafta birincilik bende kesin ama arti durumdaki birincilik tam 1.1 kilo almisim
gecen hafta: 87.2
bu hafta: 88.3
fark +1.1 kilo
hedef 65 kilo
ama bu hafta dogru yolu bulucam insallah ilk ve son olsun bu arti durum

Evet ilk ve son olsun. Menülerini paylas artik artılarınin sebebini bizde anlayalim olur mu aysuncum

aysun163, post: 37707231, member: 577696"]canim tebrik ederim 500gram cok iyi bana bakaraktan ayrica allah kimsenin yuvasini bozmasin cok sevindim esinle barismana
Amin Allah razi olsun aysuncum biliyormusun sadece bir gun bozdum onun dışında kaçamağım olmadi yinede etkilemiş kilo kaybını. Cok dikkat etmek lazim demekki

Günaydın kizlarr
Gecen hafta 89.5
Bugün 90
fark +500
Bu son olacak kizlar ipin ucunu kacirdim bu hafta aslinda daha cok bekliyordum artışı cok şükür bunada...
Yanlislarimi biliyorum bir kere yedinizmi arkasi geliyor onun icin bu hafta hiç kacamak yok hergun menumu paylasicam hergun bir saat yürüyüş bakalim haftaya nasil olacak

Gunaydin kizlar hemen bildirimimi yapip kaccam okula yetismem lazim o yuzden gecmisi okuyamadim umarim herkes eksiyi gormustur bugun .herkesi tebrik ederim simdiden :)suan 1 yumurta 1 dilim ekmek 5 ceri domates ve 50 gr lordan olusan kahvaltimi ediyorum
Kilo bildirimi
gecen hafta 108.1
bu hafta 105.7
fark 2.4
hedef 80

Sana güveniyorum canim haftaya daha iyi olacağız inşallah

CCastle ne yaptın sen wayy wayyy wayyy supersin ya super super super Tebrikler
günaydın kızlar,
hastaydım bıkacgun gıremedım,
gecen hafta 85.5
bu hafta 85.3
Nadya neredeyse hiç paylasim yapmiyorsun ne yedin ne içtin hic bilmiyoruz elinden geldiğince aktif olmaya çalış lütfen ki anlami olsun

Tebrikler canım haftanin birincisi oldun sanırım cok sevindim umarım gaftaya bu temenniler bana gelir:)

kızlar benm sacım ıcın cınko kullanıyorum sanırım o ıstah acıyormus,o yuzden ıstahımı kontrol edemıyorum sanırım
yoksa ben bu kadar yerınde sayan bırı deıldım

Günaydın kızlar herkes az mı kilo vermiş ben mi çok vermişim Allahım yeni tartıda mı ayarsız nasıl yazayım ki ben çıkan kiloyu cumartesi pazar hiç diyet yapmadım bi de. 90.100 çıkan sonuç Milad ın dediği gibi aç karnına ve kalın kıyafetlerim olmadan tartıldım belki onun etkisi vardır önceden akşamları veya kahvaltı yapıp tartılıyordum. ama Adet oldum Daha Fazla Bekliyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…