- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Günaydın kızlar,
Geçen hafta= 93.2
Bu hafta= 92.2
Aradaki fark= 1 kg
Hedef=70
Bir kurtulamadım şu 90lardan.
500 gr bile cok guzel miladcim tebrikler esinle arayi duzeltmene de cok sevindimGünaydın hatunlar:)
Bensevindimir sok havasi yok tam beklenen son oldu. Hastanede gecen bir hafta esimle dargin geçirdiğim bir 6 gun, zorla ayakta tutmaya cçalıştığım moralim olacagi buydu
Cok da birsey beklemiyordum en azindan 93 u goreyim diyordum o oldu cok şükür:)
yinede iyidir iyi ben bu hafta daha iyi olacak diyorum duzenimi bozacak pek birşey kalmadi çünkü. Esimlede iyiyiz birkaç gündür cok şükür
Geçen hafta: 94.3
Guncel kilo: 93.8
Fark : 500gr
Hedef : 68
Hedefe son→→→→→→→25
Günaydın hatunlar:)
Bende pek bir sok havasi yok tam beklenen son oldu. Hastanede gecen bir hafta esimle dargin geçirdiğim bir 6 gun, zorla ayakta tutmaya cçalıştığım moralim olacagi buydu
Cok da birsey beklemiyordum en azindan 93 u goreyim diyordum o oldu cok şükür:)
yinede iyidir iyi ben bu hafta daha iyi olacak diyorum duzenimi bozacak pek birşey kalmadi çünkü. Esimlede iyiyiz birkaç gündür cok şükür
Geçen hafta: 94.3
Guncel kilo: 93.8
Fark : 500gr
Hedef : 68
Hedefe son→→→→→→→25
500 gr bile cok guzel miladcim tebrikler esinle arayi duzeltmene de cok sevindim
gunaydin bu hafta birincilik bende kesin ama arti durumdaki birincilik tam 1.1 kilo almisim
gecen hafta: 87.2
bu hafta: 88.3
fark +1.1 kilo
hedef 65 kilo
ama bu hafta dogru yolu bulucam insallah ilk ve son olsun bu arti durum
Amin Allah razi olsun aysuncum biliyormusun sadece bir gun bozdum onun dışında kaçamağım olmadi yinede etkilemiş kilo kaybını. Cok dikkat etmek lazim demekkiaysun163, post: 37707231, member: 577696"]canim tebrik ederim 500gram cok iyi bana bakaraktan ayrica allah kimsenin yuvasini bozmasin cok sevindim esinle barismana
Günaydın kizlarr
Gecen hafta 89.5
Bugün 90
fark +500
Bu son olacak kizlar ipin ucunu kacirdim bu hafta aslinda daha cok bekliyordum artışı cok şükür bunada...
Yanlislarimi biliyorum bir kere yedinizmi arkasi geliyor onun icin bu hafta hiç kacamak yok hergun menumu paylasicam hergun bir saat yürüyüş bakalim haftaya nasil olacak
Gunaydin kizlar hemen bildirimimi yapip kaccam okula yetismem lazim o yuzden gecmisi okuyamadim umarim herkes eksiyi gormustur bugun .herkesi tebrik ederim simdiden :)suan 1 yumurta 1 dilim ekmek 5 ceri domates ve 50 gr lordan olusan kahvaltimi ediyorum
Kilo bildirimi
gecen hafta 108.1
bu hafta 105.7
fark 2.4
hedef 80
Nadya neredeyse hiç paylasim yapmiyorsun ne yedin ne içtin hic bilmiyoruz elinden geldiğince aktif olmaya çalış lütfen ki anlami olsungünaydın kızlar,
hastaydım bıkacgun gıremedım,
gecen hafta 85.5
bu hafta 85.3
Tebrikler canım haftanin birincisi oldun sanırım cok sevindim umarım gaftaya bu temenniler bana gelir:)Gunaydin kizlar hemen bildirimimi yapip kaccam okula yetismem lazim o yuzden gecmisi okuyamadim umarim herkes eksiyi gormustur bugun .herkesi tebrik ederim simdiden :)suan 1 yumurta 1 dilim ekmek 5 ceri domates ve 50 gr lordan olusan kahvaltimi ediyorum
Kilo bildirimi
gecen hafta 108.1
bu hafta 105.7
fark 2.4
hedef 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?