- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
kızlar iyi geceler bu gun dukkanı acmadım evdeydim tabi diyet kalmadı pek menülerim
kahvaltı saat 12 buçuk
2 dılım kızarmış ekmek çok minik tereyaglı
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir, 2 çay kaşıgı reçel
domates salatalık
ara
3 kaşık aşure
akşam
yarım tabak kavrulmuş ciger
3 yaprak sarma
3 yemek kaşıgı yogurtlu közlenmiş patlıcan
2 kaşık makarna
3 kaşık aşure
regl olsam rahatlıcam hala aç hissediyorum hala aç off
turkiyeden gelirken mutlaka etinin lifalif yulafi varya ondan getiriyorum (yani hazir aliyorum ) onu kucuk bir kasem var ona koyuyorum istedigim kadar uzerine yogurt ekliyorum hatta suyundanda azicik koyuyorumki kolay yumusasin. Sonra istedigim meyveleri ekliyorum bazen icine 2 tanede badem kiriyorum. Ben tatli meyve sevmedigimden genelde bogurtlen yada visne koyuyorum.meyvem yoksa kuru kayisi bazende uzum koyuyorum. Yani bildik meyveli musli yapiyorum ama ne kadar yok cok dogal bizim urunumuz deselerde en iyi firma bilebadem falan bozulmasin diye kruyucu koyduklarindan o koruyuculari yememis oluyorum tek farki bu. Sutlu yapmiyorum hem sutle sevmiyorum hemde yogurt daha tok tutup tuvalete cikariyorCanim yulafi sen nasıl hazırlıyorsun?
bence kendine iskence etmeyi birak ve bir ara ogu olarak asure ye bir kase boyle kasik kasik insana iskence gibi gelir. Sakin yanlis anlama sen asure dedikce aklima annem geliyor cok sever asureyi diyette diye senin gibi valla bir kasik yedim of of diye 2 hafta boyunca gezmisti. Buarada anacigim hic bana benzemez kadin 5 kilo aldi diye diyetisyene gidip buyuk disiplinle hemen geri verdi benden 2 tane annem cikarkızlar iyi geceler bu gun dukkanı acmadım evdeydim tabi diyet kalmadı pek menülerim
kahvaltı saat 12 buçuk
2 dılım kızarmış ekmek çok minik tereyaglı
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir, 2 çay kaşıgı reçel
domates salatalık
ara
3 kaşık aşure
akşam
yarım tabak kavrulmuş ciger
3 yaprak sarma
3 yemek kaşıgı yogurtlu közlenmiş patlıcan
2 kaşık makarna
3 kaşık aşure
regl olsam rahatlıcam hala aç hissediyorum hala aç off
Bwnde bugun ilk defa denedim bazilari cig olarak sadece sut veya yogurtlu yiyor bazilari da pisirip lapasina sut bal ve kuru meyve ekliyorturkiyeden gelirken mutlaka etinin lifalif yulafi varya ondan getiriyorum (yani hazir aliyorum ) onu kucuk bir kasem var ona koyuyorum istedigim kadar uzerine yogurt ekliyorum hatta suyundanda azicik koyuyorumki kolay yumusasin. Sonra istedigim meyveleri ekliyorum bazen icine 2 tanede badem kiriyorum. Ben tatli meyve sevmedigimden genelde bogurtlen yada visne koyuyorum.meyvem yoksa kuru kayisi bazende uzum koyuyorum. Yani bildik meyveli musli yapiyorum ama ne kadar yok cok dogal bizim urunumuz deselerde en iyi firma bilebadem falan bozulmasin diye kruyucu koyduklarindan o koruyuculari yememis oluyorum tek farki bu. Sutlu yapmiyorum hem sutle sevmiyorum hemde yogurt daha tok tutup tuvalete cikariyor
pisirmek hic mantikli degil cig yemek daha saglikli diye cig yiyorum ben. Biliyorum cogu kisi sevmiyor tadini bende birtek etininkini sevdim. Bagirsak sagligim icin vede tadi daha iyi diye sut degil yogurtla yiyorum taze meyveyi her kasiga denk getirerek yersen tadi baya guzel oluyor. Tabi olabildigi kadarBwnde bugun ilk defa denedim bazilari cig olarak sadece sut veya yogurtlu yiyor bazilari da pisirip lapasina sut bal ve kuru meyve ekliyor
Ben lspa yaptim bugun ama tamamini yiyemedim cok zorlamama rqgmen
Tadi cok kotu ya
pisirmek hic mantikli degil cig yemek daha saglikli diye cig yiyorum ben. Biliyorum cogu kisi sevmiyor tadini bende birtek etininkini sevdim. Bagirsak sagligim icin vede tadi daha iyi diye sut degil yogurtla yiyorum taze meyveyi her kasiga denk getirerek yersen tadi baya guzel oluyor. Tabi olabildigi kadarlapasini bende yiyemedim millet birde kurabiyesini yapip ayila bayila yiyor
Ama tabi gonlum normaal bol beyaz peynirli bir kahvalti istiyor ama yassak
benim normal kahvaltim cok abarti oldugu icin kendimi kisitliyorum. en sevdigim yemek peynir ekmek olunca 50 gr peynirle durmak zor oluyor. Ve ben kahvaltida 1 ekmek yiyen bir insandimNiye normal kahvalti yasak anlamadım
yok canim haklisin su ekmekle askim bir sona erse bir anlasmali bosanabilsek cok sevinicem gozum donuyor ekmek soz oluncaAnladım canim bence cok kısıtlama kendini bu konuda sonradan zincirinden boşalmis gibi yemek istemiyorsan dengeleyerek yemeyi ogrenmek zorundasın malesef.. tabi yine de sen daha iyi bilirsin
kırtasiye dükkanım var canımNe dükkanın var canim
hayır tambakçım tost makinesinde veya közleme tavasında kızartıyorum etimek gibi düşün yani. çok minicik tereyağ sürüyorum. hafta sonları böyle kahvaltı yapmasam vallahi çekilmez bu diyetBu kızarmış ekmek dediğiniz şey bildiğimiz yağda kizartilmis olanlar değil mi
Ayca kayanin diyetini yapiyordun dimi sen milad ? Ben de tatile gidip geleyim listeyle devam etmeyi dusunuyorum boylr ne yemek yapiyim derdinden kafayi yiycem cunku . Sende coook ise yararsa belkim senin gunlugunden sonra listene dadanirimBugün uyguladigim diyetin 2.gunu bakalim cumayi telafi edebolecek mi cunku baya hafif gececek bugun et yok ekmek nerdeeyse hic yok bugün. Byna rağmen cok fazla aclik cekmiyorum. Midem yavas yavas terbiye oluyor sanki:)
Cok guzel kokuyordur o dukkan ya bayiliyorum kirtasiye dukkanlarinakırtasiye dükkanım var canım
Ahh bide ben bayılsam çok zor çocuklarla uğraşmakAyca kayanin diyetini yapiyordun dimi sen milad ? Ben de tatile gidip geleyim listeyle devam etmeyi dusunuyorum boylr ne yemek yapiyim derdinden kafayi yiycem cunku . Sende coook ise yararsa belkim senin gunlugunden sonra listene dadanirim
Cok guzel kokuyordur o dukkan ya bayiliyorum kirtasiye dukkanlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?