1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yanilmiyorsam sadece tomurcuk ve sabaninaski kaldi sonra bildirimler sona eriyor
Genel olarak dokulmusuz biraz ama arada cok iyi veren arkadaşlar da olmuş tebrik ederim tekrar
Haftaya daha azimli olucaz arkadaşlar kacamsk kesinlikle yok.. kaplumbağa hızımızı atalim ustumuzden hafraya herkes en azindan 500 gr vermeye gayret ediyor ona da hadi neyse diyoruz veremeyeni buyuk buyuk kınıyoruz
Hadi silkinelim hep beraber

katılıyorum miladcım baya tembel bir grup olduk bu hafta bidahaki haftaya herkes bir hedef koysun hedefe ulaşamadım demek belki zor gelirde daha azimli oluruz ne dersiniz?

Aynen bu kadar tembellik grubun adini değiştirtir bize azimlilik degil yaptigimiz en az 1 kilo verenleri tenzih ediyorum tabi
Haftaya boyle olmasin arkadaşlar cok ciddi söylüyorum yolumuz daha çooook uzar biyle gidersek
Kendimize çeki duzen vermemiz lazim hemde biran once

Iste ben de geldim buradayim.
Başlangıç kilom 103
Bu hafta 101.1
Fark 1.900
Hedef 55
Ben aslinda 107 ile başladım diyete hadi bakalim.

Saba senin başlangıç kilon bize göre bu haftaki kilondur cunku listeye bu hafta girmiş oldun
Fark gelecek hafta yazilacak bilgin olsun

Ben yeni bir teklif sunuyorum kizlar 500gr ve altinda verenleri bir listede toplayip bu listeye uyarilanlar listesi adini verelim
O hafta artiya geçmiş olanlar da kinananlar listesinde toplansin diyorum ne diyorsunuz fikrinizi belirtin lutfen bayanlar
bence cok ise yarayacaktır

Kızlar benim haftaya hedefim 87 olmak
ki haftada 1 kg vererek hedefime ulaşayım.

Aysuuunnnn
hemen hemen ayniyiz. Sana uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Senin adina uzuldum
amma kendi adima sevindim. Seni gececegim
tatli rekabet serte donsun bakalim aysuuuuunn

tambaaaaaak sevin bakalim haftaya gorusucez seninle saka bi yana gercekten kilolarimiz tam ayni oldu hadi bakalim yaris baslasiiiiiin

Tomurcuk saat 12yi gectigi icin beklemene gerek yok bugun bildiremeyenler dunden izin almalıydi gecen hafta bunu hatirlatmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…