1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ah o gece yemeleri yokmu beni benden alan işte onlar ve hareketsizlikti

Miladcin beni sabanin aşkı kaydetmissin şabanin aşkı olacak ve yaşım 32 boyum 1 55 3 tane çocugum var 2 erkek 1 kiz 14 yillik evliyim
aynı yaştaymışız maşallah 3 çocuk omuş bende çok istiyorum 3. yü yapmayı dur bakalım bi 70 i göreyim inşallah olur

Birde çocuk bakıyorum. Yani gündüz leri cok yoğun oluyorum....
Yeni yeni buraya yazmaya alisiyorum ...
3 çocuk birde baktığın zor olmuyormu
aa bende günler için yaparım buna benzer bi salatayı ama o bol kalorili oluyor kabakve havucu rendeleyip sotelerim yoğurt ve mayonez eklerim bhaşlanmış kskusta ekleyip salata kasesine boşaltırım sonra üzerini dövülmüş ceviz ve dereotuyla süslerim nefis olur

Fatmaaaaa kizin nasil oldu? Yazmiyorsun cok . Bir sorun yoktur inşallah
çok şükür iyi canım ilaç falan fayda etmedi ..tesadüfen bi arkadaşım uğradı kızımın halini görünce kız ne ürtikeri bu çocuğa nazar değmiş dedi okudu üfledi Allah razı olsun o günden beri çocuğun hiç birşeyi kalmadı :)
canım dikişlerim çok yoğundu o nedenle sık giremedim hem dikiş hem bilgisayara bakınca migrenm azıyo ama çok az kaldı bi kaç güne fulltime burda oluyrum yinede dayanamayıp bakıyorum bagımllık yaptı topik

Geçmiş olsun. Iyi bari gel sensiz olmuyor

TAYFA degil YOL ARKADASLARI daha iyi sanki hepimizle röportaj yaparsın falan:) senin ruhunda var arastirma gazetecilik olayi yanlus meslegi secmis olabilir misin canim:)
Günlük sahibi sensin sen koyarsin adını artık.Ben espri olsun diye tayfa dedim
Aynen röportaj fikri güzelmiş.Soru cevap şeklinde nasıl kilo verdiğimizi anlatırız. :)
Araştırmayı çok seviyorum cidden.Hiç boş durmam akşama kadar netten bir sürü şey araştırıp okurum.Ama mesleğimi seviyorum yine de

Fatma bence tartilip kafani karistirma pazartesiyi heyecanla beklemek daha iyi oluyor

Cnm gunlugum falan yok bn relax takilarak zayiflamata calisiyorum bu aralar basariyorumda sanirim sizlern azmine bayiliyorum kizlar

Teşekkürler canim iyi o zaman arada istersen misafir olursun bize. Durumunu öğrenmek isterim
Tabiki miladcin soliyim son dakika durumlarimi o zmn ne kadr oldu bilmiyorum 110 kiloydum bir ay olmamistir sanirim gun saat flan tutmuyorum artk menude tutmuyorum su anda 107.7yim
yavas veya hizli bi sekilde gidiyor

Herkese merhaba
bugunku menum sabah 1 yumurt 5ceri 2 kasiklor 2 dilim ekmek
oglen 1 tabak yogurtlu sarimsakli haslanmis karnibahar
saat 5 gibi ara yapcam 1 elmayla aksamda canim ton balikli salata istiyor onu yapip 1 dilim ekmekle yiycem

ah canim ya ne guzel hayaller bunlar supersin valla ama dilerim bi gun hayal olmaktan cikmis olur ve gercek bi sekilde yazmis olururuz

bende az önce öğle yemeğimi yedim
küçük ton balık
3 kaşık pul biberli yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
2 oldu deniyorum balıkla yoğurdu beraber yiyince baş dönmesi yapıyo.
daha öncede böyle yiyordum ama dokunmuyodu

arada 2 tane yulaflı bisküvi yemiştim unuttum yazmayı

BEn hic yogurtla balığı ayni gun yemiyorum esimin takintisi var hayatta yedirmez aman dikkat et canim

Selam kızlar,
Çoook yorgunum, sabah 8' de gittim işe 15.00'e kadar hiç oturmadım neredeyse, neyse ki erken çıktım bugün :)
Limonlu yeşilçay yaptım içiyorum şimdi, televizyonda da yemek yarışması var ilk defa gördüm, yaptıkları tatlıya da bayılırım izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…