1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

insulin direnci belirtisi olabilir.doktora gorunmenizde fayda var.bir ara bendede vardi glukofen kullaniyordum hem kilo vermeye yardimci hemde sekeri dengeliyor

Bende de insülin direnci var ama bana hiç etki etmiyor ilaçlar, tek çare kilo vermek dedi doktorum, ideal kiloya ulaşınca 1 sene içinde normale döner dedi.

Şükür mutfagi topladim simdi yesil cayimi yudumluyorum sagolun kizlar en iyisi doktora gitmek gerci sabah cok erken kalkiyorum 6da uyaniyorum hic yatmiyorum gun iconde ve bu ara cok yogun geçiyor spor temizlik hep bir kosturma aksama kadar oturmuyorum nerdeyse onunda etkisi vardir diye dusunuyorum tabi bunlar düşünce en iyisi tahlil yaptirmak iyiki varsiniz kızlar sizi seviyorummm

Bende de insülin direnci var ama bana hiç etki etmiyor ilaçlar, tek çare kilo vermek dedi doktorum, ideal kiloya ulaşınca 1 sene içinde normale döner dedi.
Bendede vardi tok oldugum halde elim ayagim titrerdi yemekten bikac saat sonra agirlik rehavet cokerdi birde adetlerimi duzensizlestiriyordu hamile kalmama engeldi yani.ilactan sonra ve kilo verince duzeldi.suan kullanmiyorum tabi hersey yolunda.tek care yeterli ve dengeli beslenmek

Evet hamile kalmaya engelmiş, benim kızımın dünyaya gelmesi şans zaten, hamile olduğumu bilmeden hatta aklıma bile gelmezdi, tatildeydim yamaç paraşütünden jet skiye her türlü sporu yaptım, sabahlara kadar dans ettim

Tatilden döndüm sonra çok zararlı bir kimyasal elime döküldü ( C castle , EtBr döküldü diyeyim sen anla ) normalde solunması bile sakıncalı, iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim.

Sonuç olarak kızım çok sağlıklı çok da inatçı olacak galiba illa tutturdu dünyaya geleceğim diye :) :)

Öğle 1 kase ezogelin corba
1 dilim ekmek
Biraz turşu
Ara 2 galeta 1k labne biraz siyah üzüm
Akşam 5k bulgur pilavı
6k mantarlı tavuk
4 biber turşusu
Gun içinde 2 kupa limonlu yeşilçay içtim 1saat spor yaptım 15dk titrettim kendimi
Bu gun kendimi cok iyi hissettim kacamaksiz bir gün ve spor

aslinda dediginiz gibi doktora bi gorunmek lazim ama nedense doktorlara karsi bi alerjim var cok zorunlu olmadikca gitmek istemiyorum

evet kızarmıştı zaten tabağın 6/1 ini anca kapladı. İnanırmısın bu bünyeye banamısın demedi hissetmiyorum vücudumda onları

Rabbim nasip ettikten sonra hicbir sey engel tanimiyor.
Bende oglumdan once 4 kere dusuk yaptim.son dusugumu agustos ayinda yaptim ve eylulde ogluma hamile kalmisim farkinda degilim.ya yine prolaktinim tuttu yada pko diye neredeyse sogan suyu ve ilaclara baslayacaktim ki doktorum israrla test yapti ve hamile oldugumu soyledi.8 ay kan sulandirici ignelerle tedavi oldum ve oglum dunyaya geldi.10 gun kuvozde kaldi ve cok sukur kucagimiza aldik.simdi 1.5 yasinda olacak.
rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin.olanlarinda allah bagislasin.zeynep alinayi da hayirli evlat nasip etsin.
cok iyi bilirim evlat sahibi olamamanin bekleyisin catesizligin nasil birsey oldugunu
ahh kirmizikadifem ahh anilarimi deprestirdin

Canım yaa ne kadar zorluk çekmişsin. Hepsine değdi değil mi? Annelik varlığından haberin olduğun anda başlıyor, yalan yok ben hiç beklemiyordum hiç de istemiyordum, test sonucunu alınca dünya başıma yıkıldı sandım ta ki ultrasonda görene kadar :) O öyle bir andı ki o minicik şey için dünyayı yıkabileceğini hissediyor insan. Zeynep Alina beni hiç üzmedi, son haftaya kadar çalıştım sadece göbeğim erken çıkmıştı yoksa hamile olduğumu anlamıyordum hiç, çevremdekiler senin gibi olacağını bilsek hemen hamile kalırız diyorlardı Ben de çok uzattım dimi. Ömrü güzel olsun oğlunun :) Bununla gelmiş geçmiş olsun, hayatınızda bir daha sıkıntı olmasın..

Amin canim Allah razi olsun.
Ben de yatayim artik yavas yavas.Malum sabah uyutmuyor minigim erkenden ayaktayiz.Devam edecek olanlara iyi sohbetler.Nasipse yarin gorusuruz

Gunaydinnnn
Gune sekersizaz sütlü nescafeyle basladim simdi cocuklar uyuyorken cam silmeye gidiyorum yarın misafirim var bugunde temizlik günü ogleden sonrada ben gidicem misafirliğe öğleye kadar halletmem lazim aksamada hazırlık artık
Kaçamak yokkkk
Hadi bakalim yeni günde herşey gönlünüzce olsunnn:):)

günaydın hanımlarr sabah işe yürüyerek geldim 25 dakika tempolu yürüyüş iyi geldi aç karnına
sabah menüm
uyanınca 1 kuru incir 1 bardak su
dükkana gelince 3 kaşık yoğurt 1 bardak su
az önce kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 fincan süt eklenmiş sade nescafe 2 gündür hiç kaçamak yapmadım çok tuhaf geliyo hahaaah

Tomurcugum duygulandirdin beni ALlah hayirli saglikli uzun omurler versin evlatlarimiza isteyen herkese nasip etsin
Amin canım ...

Günaydın hanımlar
Ne güzel bir sohbet olmus dun gece:)
Ben baktim arada ama dahil olamadim. Allah yavrularimizi bize bagislasin. Vatanina milletine, dinine, anne babasina hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
İnşallah canım,amin...

Bugün 5.gun hadi hayirlisi alisik olmadigim kahvaltilar yiyorum. Ama arada degisiklik yapmak guzelmis:) o degisiklige adapte olmaya calisirken acligi unutuyorsun:)
Bende bugün alışık olmadığım bir kahvaltı yaptım.Çıkardım domatesi salatalığı peyniri zeytini birden vazgeçtim sıkıldığımı anladım ve kaldırdım geri.
Değişiklik yaptım 1 muz,7 fındık,7 badem yedim enerjik oldu biraz

Ac karnina 3kasik pulbibwrli yoğurda ceyrek limon sıktım bir guzel yedim 2saat oldu simdide klasik kahvaltimi yapiyorum birazdanda yesilcay icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…