- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Ben menü yazayım ne yiyeceğim belli
Sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
2 kk kadar light beyaz peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara:
Yağsız sütlü latte (küçük boy)
3 adet altınbaşak bisküvi
Öğle:
1 yk kısır ve 1 yk yoğurtlu makarna ile yapılmış karışık salata tabağı
100 ml ayran
Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay
2 parça ceviziçi
Akşam:
1 büyük kase form çorba
3 yk light yoğurt
Ara:
Sade Türk kahvesi+2 adet yaban mersini kurusu
Ara:
1 kupa bergamotlu yeşil çay
Iki saat cok gec degilmi canimahuelazehram .!.:Bende menümü yazayım sonra vakit olmuyor
sabah
1 kuru incir
1 krep
sade sütlü nescafe
ara
2 yulaflı bisküvi
öğle
ton balığı
3 kaşık pulbiberli yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara
orta Türk kahvesi 2 kare bitter
ara
1 küçük elma
akşam yemeğini muhtemelen 2 saat sonra yiyicem..
Geç canım da anca işten eve giderim yemek yemem 9 u bulurIki saat cok gec degilmi canim
Kıyamam canım yaaa bende kendime gec yedigim icin kızıyordum en gec ben yiyorum diye yanlış anlama sakın...Geç canım da anca işten eve giderim yemek yemem 9 u bulur
ya çok yoruluyosun yada tansıyon veya kolestrolün oynuyo. Diyetten once her yemekten sonra uyuşurdum şukur kalmadı oyle birşeyKizlar ben aksam yemeginden sonra halsizlesiyorum sofrayi toplamadan azcik uzaniyorum (şuan) bir saat sonra kendime geliyorum ancak sizdede oluyormu ben cok mu yoruluyorum
Kizlar ben aksam yemeginden sonra halsizlesiyorum sofrayi toplamadan azcik uzaniyorum (şuan) bir saat sonra kendime geliyorum ancak sizdede oluyormu ben cok mu yoruluyorum
Kizlar ben aksam yemeginden sonra halsizlesiyorum sofrayi toplamadan azcik uzaniyorum (şuan) bir saat sonra kendime geliyorum ancak sizdede oluyormu ben cok mu yoruluyorum
akşam yemeğimi yemem 5 dakıkamı aldı
4 kızarmış patates
4 köfte
2 kuru incir
hiç doyma belırtisi yok bende. Çay demleyim en iyisi uff
canim yanina salata ve ayran yiyebilirdin cok az yemissinakşam yemeğimi yemem 5 dakıkamı aldı
4 kızarmış patates
4 köfte
2 kuru incir
hiç doyma belırtisi yok bende. Çay demleyim en iyisi uff
kizlar sekeriniz yukseliyoduur endokrinci bana en dusuk dozda seker ilaci verdi hem sekerimi dengeliyo hem kilo vememi kolaylasiriyor muhakkak bi endokrinciye gorunun deirim..benimde sabah kahvaltidan sonra oluyodu cok sukur diyete baslayali olmuyoya bende ayniyim yemekten sonra illa ki bi yarim saat uzanmam lazim sonra kalkip bulasiklari yikiyorum ben yorgunluktandir diye dusunuyorum ama baska bi sebebi varsa da bilmiyorum
insulin direnci belirtisi olabilir.doktora gorunmenizde fayda var.bir ara bendede vardi glukofen kullaniyordum hem kilo vermeye yardimci hemde sekeri dengeliyorya bende ayniyim yemekten sonra illa ki bi yarim saat uzanmam lazim sonra kalkip bulasiklari yikiyorum ben yorgunluktandir diye dusunuyorum ama baska bi sebebi varsa da bilmiyorum
Ara .1 cb tarcinli sut ,1/4 ayva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?