1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yeşilçayın yanında yarım ayva yiyeceğim, yazmayı unutmuşum. Listeden eksik yediğim zaman diyetisyenim kızıyor

Bende menümü yazayım sonra vakit olmuyor
sabah
1 kuru incir
1 krep
sade sütlü nescafe
ara
2 yulaflı bisküvi
öğle
ton balığı
3 kaşık pulbiberli yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara
orta Türk kahvesi 2 kare bitter
ara
1 küçük elma
akşam yemeğini muhtemelen 2 saat sonra yiyicem..

iyi aksamlar bende menumu yazayim
sabah: bir bardak limonlu su yarim saat sonra bir kase nesfit
ara: bir mandalina
ogle: az biraz kisir bir kac tane patates kizartmasi cocuklara yapmistim dayanamadim
aksam: bir tabak guvec ve yogurt
oglen biraz karisik oldu ama olsun fazla yemedim yani

Iki saat cok gec degilmi canim

Kizlar ben aksam yemeginden sonra halsizlesiyorum sofrayi toplamadan azcik uzaniyorum (şuan) bir saat sonra kendime geliyorum ancak sizdede oluyormu ben cok mu yoruluyorum

akşam yemeğimi yemem 5 dakıkamı aldı
4 kızarmış patates
4 köfte
2 kuru incir
hiç doyma belırtisi yok bende. Çay demleyim en iyisi uff

Kizlar ben aksam yemeginden sonra halsizlesiyorum sofrayi toplamadan azcik uzaniyorum (şuan) bir saat sonra kendime geliyorum ancak sizdede oluyormu ben cok mu yoruluyorum
ya çok yoruluyosun yada tansıyon veya kolestrolün oynuyo. Diyetten once her yemekten sonra uyuşurdum şukur kalmadı oyle birşey

Canım lütfen aksatmadan doktora git en kısa zamanda, açlık-tokluk kan şekerine baktır ve gerekirse şeker yüklemesi yaptırırsın.
Hipoglisemik atak geçiriyor olabilirsin sürekli böyle oluyorsa.

Bendede olurdu onceden yarim saat kalirdi masa illa uzanip kendime gelecektim. Özellikle de sabahları ama bir aydır yok yani diyetten beri. O gunleri unutmuşum ya sen söyleyince dank etti.nehir haklı doktora gorunmende fayda var
4 kızarmış patates
4 köfte
2 kuru incir

Koftede kizarmisti dimi ahu???
Bunlari yiyip doyamazsin ki zaten kan sekerin tavan yapıp ardından yere yapismistir:)

ya bende ayniyim yemekten sonra illa ki bi yarim saat uzanmam lazim sonra kalkip bulasiklari yikiyorum ben yorgunluktandir diye dusunuyorum ama baska bi sebebi varsa da bilmiyorum

4 kızarmış patates
4 köfte
2 kuru incir
canim yanina salata ve ayran yiyebilirdin cok az yemissin

ya bende ayniyim yemekten sonra illa ki bi yarim saat uzanmam lazim sonra kalkip bulasiklari yikiyorum ben yorgunluktandir diye dusunuyorum ama baska bi sebebi varsa da bilmiyorum
kizlar sekeriniz yukseliyoduur endokrinci bana en dusuk dozda seker ilaci verdi hem sekerimi dengeliyo hem kilo vememi kolaylasiriyor muhakkak bi endokrinciye gorunun deirim..benimde sabah kahvaltidan sonra oluyodu cok sukur diyete baslayali olmuyo

insulin direnci belirtisi olabilir.doktora gorunmenizde fayda var.bir ara bendede vardi glukofen kullaniyordum hem kilo vermeye yardimci hemde sekeri dengeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…