1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Miladcim ben iki gündür toplu degilde öğün öğün paylaşım yapıyorum boyle daha dikkatli hissediyorum en azindan unuttugum birsey olmuyor ve hemen yazacagim icin daha az yiyorum sakincasi yoksa ben boyle devam edebilirmiyim

Günaydın kızlar bende kaçamaksız devam ediyorum. Dün kaçırdım ama bebiş için az ve düzensiz yediğim için sütüm biraz azldi. Ama eski düzene döndüm bugün ve 1 ay kaçamak yapmayacağıma kendime söz verdim.
Hepinize bol bol sağlıklı günler

günaydın kızlar dün öğleden sonra kaçamak yaptım 1 aydır kaçamak yoktu ama dünkü kaçamak ötesi oldu o yüzden menümü yazmadım sabah tartıda çok şükür artı olarak yansımadı ama bu gün dünü dengelicem inş..
sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
50 gr ekmek
35 gr penir
1 domates çay....
2 tane zeytin

Bence bol kaçamaklı da olsa menünü paylaş,kendinle yüzleş

Yarın da benim ailem geliyor Allah izin verirse.Annem babam ve iki kız kardeşim
Kardeşlerimden biri 75 kilodan 48'e
Diğeri 98 kilodan 70'e indi hala diyet yapıyor.
Annemde 120 kiloydu şuan diyete devam etmekte ve 110 kiloya indi.
Bana soruyor gelirken istediğin bir şey var mı diye.Hep pastalar börekler sarmalar getirirlerdi.Kendileri de diyette bir şey istemedim canınızın sağlığı dedim.İnşallah buraya gelince rahat durur annem :) Ablam hamile şimdi o yesin diye bir sürü şeyler yapar.Kendimi olabildiğince frenlemeye çalışıcam.Ablamla aynı şehirde oturuyoruz bu arada.Evlerimiz de yakın.
Pazar gününe kadar burdalar annemler.Zaten pazar günü de ben gidiyorum cumaya kadar yokum...

Tamam canim oyle rahat ediyorsan sorun yok:)

gozun aydin canim sira sende ben dayanamadim gecen hafta annemin yemeklerine art bir kilo olarak bana geri dondu insallah sen dayanirsin bu arada kardeslerin ve annen ne guzel kilo vermisler darisi basimiza

gozun aydin canim sira sende ben dayanamadim gecen hafta annemin yemeklerine art bir kilo olarak bana geri dondu insallah sen dayanirsin bu arada kardeslerin ve annen ne guzel kilo vermisler darisi basimiza
hem bu hafta anneminkilere hemde haftaya Antalyada eğitim seminerim var 5 gün otelde kalıcam,açık büfedeki yiyeceklere direnmem gerekiyor.Ne yapacağım bilemiyorum.Otelde bol bol spor yapmayı planlıyorum yorgun olmazsam

hem bu hafta anneminkilere hemde haftaya Antalyada eğitim seminerim var 5 gün otelde kalıcam,açık büfedeki yiyeceklere direnmem gerekiyor.Ne yapacağım bilemiyorum.Otelde bol bol spor yapmayı planlıyorum yorgun olmazsam

ay senin isin benimkinden de zor ozellikle antalyadaki acik bufe Allah yardimcin olsun hic olmazsa saat 6 veya 7den sonra yememeye dikkat

canım 4 kız kardeşmisiniz ne güzeeelll:)

merhaba kızlarr,
sabahkı kahvaltım;
1 yumurta,
3 dilim ekmek,
bıraz bal,
penır,
ara;
1 adet sutlu kahve,
1 adet tadalle gofret(187kcal)
ara,
1 elma,
balık kraker,
aksam,
sadece corba ve salata yemegı dusunuyorum balık kraker ve cıkolatadan öturu.
yatmadan da sut ıcerım.

Selam kızlar,
İnanılmaz yorgunum yine.. Tam eve geldim hocam aradı bir şey yapıp yollamamı istedi şimdi menümü yazıp onu yapacağım, kim bilir kaçta biter. Zeynep Alina' yı bile alamadım annemlerden artık eşim getirir.

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk light beyaz peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz açık çay

Ara:
Küçük boy latte (yağsız double shot sütlü)
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Öğle:
1,5 avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara
75 g yoğurt

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay
2 adet altınbaşak bisküvi

Akşam:
1 büyük kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 kupa bergamotlu yeşilçay
Yarım ayva

Gözün aydın canım.
Benim de bir kız kardeşim var. New York' ta üniversite okuyor. Nasıl özledim anlatamam.
1 ay sonra o da tatile gelecek. Gün sayıyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…