Bence bol kaçamaklı da olsa menünü paylaş,kendinle yüzleşgünaydın kızlar dün öğleden sonra kaçamak yaptım 1 aydır kaçamak yoktu ama dünkü kaçamak ötesi oldu o yüzden menümü yazmadım sabah tartıda çok şükür artı olarak yansımadı ama bu gün dünü dengelicem inş..
sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
50 gr ekmek
35 gr penir
1 domates çay....
2 tane zeytin
Miladcim ben iki gündür toplu degilde öğün öğün paylaşım yapıyorum boyle daha dikkatli hissediyorum en azindan unuttugum birsey olmuyor ve hemen yazacagim icin daha az yiyorum sakincasi yoksa ben boyle devam edebilirmiyim
Yarın da benim ailem geliyor Allah izin verirse.Annem babam ve iki kız kardeşim
Kardeşlerimden biri 75 kilodan 48'e
Diğeri 98 kilodan 70'e indi hala diyet yapıyor.
Annemde 120 kiloydu şuan diyete devam etmekte ve 110 kiloya indi.
Bana soruyor gelirken istediğin bir şey var mı diye.Hep pastalar börekler sarmalar getirirlerdi.Kendileri de diyette bir şey istemedim canınızın sağlığı dedim.İnşallah buraya gelince rahat durur annem :) Ablam hamile şimdi o yesin diye bir sürü şeyler yapar.Kendimi olabildiğince frenlemeye çalışıcam.Ablamla aynı şehirde oturuyoruz bu arada.Evlerimiz de yakın.
Pazar gününe kadar burdalar annemler.Zaten pazar günü de ben gidiyorum cumaya kadar yokum...
hem bu hafta anneminkilere hemde haftaya Antalyada eğitim seminerim var 5 gün otelde kalıcam,açık büfedeki yiyeceklere direnmem gerekiyor.Ne yapacağım bilemiyorum.Otelde bol bol spor yapmayı planlıyorum yorgun olmazsamgozun aydin canim sira sende ben dayanamadim gecen hafta annemin yemeklerine art bir kilo olarak bana geri dondu insallah sen dayanirsin bu arada kardeslerin ve annen ne guzel kilo vermisler darisi basimiza
hem bu hafta anneminkilere hemde haftaya Antalyada eğitim seminerim var 5 gün otelde kalıcam,açık büfedeki yiyeceklere direnmem gerekiyor.Ne yapacağım bilemiyorum.Otelde bol bol spor yapmayı planlıyorum yorgun olmazsam
Kilo vereceğimi sanmıyorum orda ama almadan dönersem şükredicemay senin isin benimkinden de zor ozellikle antalyadaki acik bufe Allah yardimcin olsun hic olmazsa saat 6 veya 7den sonra yememeye dikkat
canım 4 kız kardeşmisiniz ne güzeeelll:)Yarın da benim ailem geliyor Allah izin verirse.Annem babam ve iki kız kardeşim
Bana soruyor gelirken istediğin bir şey var mı diye.Hep pastalar börekler sarmalar getirirlerdi.Kendileri de diyette bir şey istemedim canınızın sağlığı dedim.İnşallah buraya gelince rahat durur annem :) Ablam hamile şimdi o yesin diye bir sürü şeyler yapar.Kendimi olabildiğince frenlemeye çalışıcam.Ablamla aynı şehirde oturuyoruz bu arada.Evlerimiz de yakın.
Pazar gününe kadar burdalar annemler.Zaten pazar günü de ben gidiyorum cumaya kadar yokum...
Aynen öyle,mükemmel bi duygu,ablamla benim aramda 1 yaş benden 9 yıl sonra 3. kız ve onla da 4. arsında da 1 yaş var :)canım 4 kız kardeşmisiniz ne güzeeelll:)
Yarın da benim ailem geliyor Allah izin verirse.Annem babam ve iki kız kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?