1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kendin icin mi soruyorsun ilkay?
Hic olmadi haslanmis tavukla salata yapıp tanina bir dilim ekmek ve ayran ile tuketebilirsin
Aklıma ilk bu geldi:)

Kizlar ne cok yiyormusuz degil mi bizim evde diyete ilk basladigim gunlerde bi suru yemek kaliyodu anca ogrendim porsiyona gore pisirmeyi

Hanimlar bnide alirmisiniz araniza bn daha yeniyim bugun başladım saglikli yasama diyet demiyorum artik diyetlerden yoruldum bundan sonra boyle beslenmem gerektiğini kafama yazcm ins 22 yasindayim kg mu henüz bilmiyorum sali gunu spora baslicam ogrenince yazarim ama 110 varimdir bu arada bi senelik evliyim evlendim baska sehire geldim ve evde oturmaktan dahada kg aldim 2 sene once dukan diyeti yapip 27 kilo verip 112 den 86 ya inmiştim 5 ayda simdi de azmedip dukanla falan dgil saglikli beslenmeyle tekrar en azindan eski kg ma inmeyi hedefliyorum ins

Kizlar ne cok yiyormusuz degil mi bizim evde diyete ilk basladigim gunlerde bi suru yemek kaliyodu anca ogrendim porsiyona gore pisirmeyi

Ben çok rahat ettim diyete başladığımdan beri, sadece kendime genelde tek çeşit yapıyorum eşim annemlerde yemek yediği için, ne pişirsem derdi yok, diyorum anne diyet bitince de sendeyiz alıştık artık

Ne diyorsun yemek tenceresi yarı yarıya kuculdu:) diyet arkadaslarima anlatıyorum hepsini sen mi yiyordun diyip guluyorlar ama ailenin de yemesi değişti eşim de az yiyor ve ben sabah farkli aksam farkli yemek yiyorum o yüzden kalmasın diye az yapıyorum

kızlarrr 2 ara ogun yaptım,
ilk ara ögunde,
orta turk kahvesi ve 1 tane kucuk lokum,
2. ara ogunde 1 mandalına ve 1 adet elma yedım.
ha unutmadan 1 kucuk ayran ıctım
1 saat yuruyus yaptım, su an fena acımmm cubuk kraker almıstım yememek ıcın zor tutuyorum kendımı
sabahları yumurta yemedıgım zaman aksama dogru cok acıkıyorum gec kalktıgım ıcın de ogle yemegı yemıyorum bılıyosunuz su an aksam yemegını dort gozle beklıoorm

Nadya dün akşam aklımdan geçtin, nasıl gidiyor bu hafta beslenme düzenin? Daha doğrusu nasıl hissediyorsun bu daha önemli

ben dogru duzgun baslayamadım dıyete aslında ama bu hafta dıkkat edıyorum gecen hafta hep aburcuburla gectı,
aslında hırslı bırıyımdır kafama koyunca yaparm ama bu ara kafam fazla yogun ve aldıgım haplardan dolayı(sac ıcın)iştahım cok acılıyor malesef

Sabahlari alisana kadar yani miden terbiye olana kadqr yumurtayi eksik etme kahvaltindan nadya
Cubuk kraker gibi abur cuburlari da evinden yorenden uzak tut. Kendini tanıyorsun bu tarz şeyleri seviyorsun oyleyse almamakla diyetini güvenceye alabilirsin

Ben menü yazayım ne yiyeceğim belli

Sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
2 kk kadar light beyaz peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara:
Yağsız sütlü latte (küçük boy)
3 adet altınbaşak bisküvi

Öğle:
1 yk kısır ve 1 yk yoğurtlu makarna ile yapılmış karışık salata tabağı
100 ml ayran

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay
2 parça ceviziçi

Akşam:
1 büyük kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
Sade Türk kahvesi+2 adet yaban mersini kurusu

Ara:
1 kupa bergamotlu yeşil çay

Benim de belli
Sabah
Limonlu su ile açılış
1dilim peynir
1yumurta
2dilim ekmek
Maydanoz, biber ve 5 zeytin
Ye ye bitmedi ama güzeldi 4.gun

Ara
Yeşil çay

Öğle
7-8y.k zeytinyağli yesil fasulye
1kase yogurt
Yarim dilim ekmek yarısini bitiremedim:)

İkindi
1 orta boy fincan sütlü kahve
10 badem
3kuru üzüm

Akşam
1palamut firinda sebzeli -yagsiz-

Ara
yeşil çay
3.lt su tamamlaniyor:)

Oy oy oyyyyy çok güzel bir hayal ama neden gerçek olmasın

fıstıgım ben almıyorum evdekılerde duskun abur cubura onlar alıyor yoksa ben alırmıyım hıc :)

bende menümü paylaşaym
bu menü beni bugün acayiiip tok tuttu hala çatlama hissi var :)
sabah
yarım kepekli küçük yufka ekmeğe 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir ve yeşillik dürüp yedim
ara.acıkmadığım için yapmadım
ögle.sabahın aynı,3 tane sarma , yanında 1 bardak ayran vardı
ara .yok
akşam
yarım kase ıspanak borani . 1 parça karnabahar 2 çatal yoğurtlu makarna yiyip dükkanı kapattım şimdide yeşilçayımı içeceğim

Olabi

Slm kizlar ben geldim cocuklarla ugrasmaktan zaman bulamiuorum temizlik çocuklar yemek yoruluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…