- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Benim de bir kız kardeşim var dünyalara değişmemAynen öyle,mükemmel bi duygu,ablamla benim aramda 1 yaş benden 9 yıl sonra 3. kız ve onla da 4. arsında da 1 yaş var :)
bende bugun gece gidiyorum bende annemlerin yaninda verebilecegimi pek sanmiyorumKilo vereceğimi sanmıyorum orda ama almadan dönersem şükredicem
Merhabalar nihayet gelebildim hastanelerde gecti bütün günüm cok yorgunum hastaneler diyorum gerçekten devlet hastanesi ile özel hastane arasında mekik dokudum
Menume gelelim
Sabah:
1kase yogurt
3kasik yulaf ezmesi
2ceviz
4kuru uzum 1mandalina
Oglen
1tabak patatesli tavuk yemeği (fırında)
Yoğurt
Ara
Bir kase yoğurt
2 grissini
Aksam
6 kaşık mantar sote
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek
Spor kaldı bugün yapamicam ayaklarımda derman kalmadı
benimde yarın annem ve ablam bana gelicekler kahvaltıya akşam yemeğindede bendeler.. benim annemde çok kilolu evlenmeden önce benle beraber diyet yapmıştı 15 kilo vermişti ama ben evden gidince kontrolde gitti ve oda çoğunu geri aldı şimdide ikna edemiyorum diyet yapmaya..ablama gelince hiç kilolu görmedim 50 kiloyarına hazırlık yaptım tatlı felan ama ben yemeyi düşünmüyorum...
Geçmiş olsun canim hayırdır ???
Oohhh ne guzel bu hafta aileler bulusuyor benimde bir ablam bir abim var hepimiz burdayiz cuma gunu bendeler onlarda görümcemlerde geleecek kucuk oglumun dogum gününü kutliycazzz:)
Milad 2014 oncelikle cokk gecmis olsun oglunun rabbim sifasini versin canim ben seni takip ediyorum arada belki hatir sormak icin yazarim inaniyorumki sen iyi kilo vereceksin cok iyi gidiyor diyetin benim herhangi bir gunlugum yok bir arkadas birilerini toplamak icin yapiyor demis iki gun takilip akil verip gidiyorlar demis bu cokk kirici ben sizleri günlük acildigindan beri takip ediyorum sadece yazmiyorum satir satir okuyorum hepinizi teklifin icin teşekkür ederim cok incesin ama böyle iyi gibi arada yazarim tabiki kabul edersen
Teşekkürler ilkaycim hem kayinvalidemi götürdüm hem oğlumu
Oğlumun burun kemiginde egrilik ve genuz eti var buda yetmezmiş gibi de sinüzit de eklenmis. zaten hydrosefali tanisida var offf yazarken bile kalbim yoruldu oyle işte yarinda röntgen sonucuna gore
selam canım nasılsınmerhaba kızlarr,
sabahkı kahvaltım;
1 yumurta,
3 dilim ekmek,
bıraz bal,
penır,
ara;
1 adet sutlu kahve,
1 adet tadalle gofret(187kcal)
ara,
1 elma,
balık kraker,
aksam,
sadece corba ve salata yemegı dusunuyorum balık kraker ve cıkolatadan öturu.
yatmadan da sut ıcerım.
Merhabalar nihayet gelebildim hastanelerde gecti bütün günüm cok yorgunum hastaneler diyorum gerçekten devlet hastanesi ile özel hastane arasında mekik dokudum
Menume gelelim
Sabah:
1kase yogurt
3kasik yulaf ezmesi
2ceviz
4kuru uzum 1mandalina
Oglen
1tabak patatesli tavuk yemeği (fırında)
Yoğurt
Ara
Bir kase yoğurt
2 grissini
Aksam
6 kaşık mantar sote
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek
Spor kaldı bugün yapamicam ayaklarımda derman kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?