Selam miladcim gece aciktigini yazmissin nacizane bir onerim olacak böyle durumlarda leblebi iyi geliyor küçük bir avuc leblebi bol su tok bir karin istersen bir dene leblebinin kalorisi cok düşük kilo yapmaz tecrübe ile sabit
miladcim ben cikiyorum sana iyi geceler sakin mutfaga ugrama su icme haricinde
Selam miladcim gece aciktigini yazmissin nacizane bir onerim olacak böyle durumlarda leblebi iyi geliyor küçük bir avuc leblebi bol su tok bir karin istersen bir dene leblebinin kalorisi cok düşük kilo yapmaz tecrübe ile sabit
Yaaaaa dayanamadım ama kucuk bir avuc badem yedim:)
Daha fenasindan korkuyordum inan yine iyi atlattim sanki
Iyi geceler canım
Aynen katılıyorum arkadaşa miladcım, benim bu haftaki listemde akşam öğününde yarım çay bardağı beyaz leblebi var. Ben sevmem pek ama yiyeceğim mecbur bugün alabilirsem. Bademi, fındığı, cevizi falan sayıyla yemeye çalış kalori bakımından çok masum değiller :)
Evet biliyorum ara ogunlerde badem yada fındığı 10dan fazla yemiyorum. ama dun aksamki açlığı bir bilseydin Nehir inan dayanilmazdi. ben ucuz atlattım diyorum. bir ara kalkip yumurta kiripp kahvaltı yapmayı düşündüm, yaptigim etli yesil fasulyeden bugune ayirmistim kendim için onu isitip yemeyi düşündüm, koca bir paket lays yemeyi düşündüm bunlara bakarsan küçük bir avuç badem cok masum kaldı sonrada koşarak gidip yattım korkudan valla
Iyi oldu ama dun iyi gecti ha bu arada dun spor yaptıktan sonra geldim ki eşim çayın yaninda ayva yiyor (cok guzel oluyor tavsiye ederim) bende neredeyse yarim ayva yedim cayla birlikte.. belkide beni böyle aciktiran akşamüstü cektigim sancilardi.. Çünkü olağanüstü bicimde kanama artti.
Ayy boyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?