1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam miladcim gece aciktigini yazmissin nacizane bir onerim olacak böyle durumlarda leblebi iyi geliyor küçük bir avuc leblebi bol su tok bir karin istersen bir dene leblebinin kalorisi cok düşük kilo yapmaz tecrübe ile sabit

Valla cok güzel bir öneri ama evde yok malesef bizde leblebi bulunmaz pek. Bende tok tuttugunu duydum alicam inşallah. Baska önerin var mı?

Aslında bol su icersen o sorunu da halledersin. Hic bir yiyecek olculu yendiginde kabızlık yapmiyor. Yaninda ne yediğin ve ne kadar yedigin önemli

Bol su ile kullanildiginda kabiz yapmiyor zaten ister istemez iciyorsun suyu su bagirsaklarin calismasi icin cok önemli yada yaninda dokuzlu cay icersen oda kabizligi önlüyor ayrica icinde sinameki yok rahatlikla kullanilabilir

Evet milad2014 ama ne yapalım içli köfte 2 yılda bir olunca ben iyi bile dayandım. 8-10 tane rahat yerim yani...

leblebi de beyaz olmasi gerek bence yanılıyor muyum

Menümü de yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta lor peyniri 1 domates 1 salatalık yarim kase yogurt 2 dilik tam bugday ekmeyi arada yesil cay öglen yemedim midem nulaniyordu arada bir mandalina aksam 2 patlican dolmasi 4 kasik makarna salatası yesil cay 5 tane kuru kayısı 2 mandalina yedim

Yorulmadan mi yat artık komusum
yorulmadiysan al bebişi oturun bu saatte benim ki oturacam diye agliyor

Selam miladcim gece aciktigini yazmissin nacizane bir onerim olacak böyle durumlarda leblebi iyi geliyor küçük bir avuc leblebi bol su tok bir karin istersen bir dene leblebinin kalorisi cok düşük kilo yapmaz tecrübe ile sabit

Yaaaaa dayanamadım ama kucuk bir avuc badem yedim:)
Daha fenasindan korkuyordum inan yine iyi atlattim sanki
Iyi geceler canım

Aynen katılıyorum arkadaşa miladcım, benim bu haftaki listemde akşam öğününde yarım çay bardağı beyaz leblebi var. Ben sevmem pek ama yiyeceğim mecbur bugün alabilirsem. Bademi, fındığı, cevizi falan sayıyla yemeye çalış kalori bakımından çok masum değiller :)

Evet biliyorum ara ogunlerde badem yada fındığı 10dan fazla yemiyorum. ama dun aksamki açlığı bir bilseydin Nehir inan dayanilmazdi. ben ucuz atlattım diyorum. bir ara kalkip yumurta kiripp kahvaltı yapmayı düşündüm, yaptigim etli yesil fasulyeden bugune ayirmistim kendim için onu isitip yemeyi düşündüm, koca bir paket lays yemeyi düşündüm bunlara bakarsan küçük bir avuç badem cok masum kaldı sonrada koşarak gidip yattım korkudan valla

Iyi oldu ama dun iyi gecti ha bu arada dun spor yaptıktan sonra geldim ki eşim çayın yaninda ayva yiyor (cok guzel oluyor tavsiye ederim) bende neredeyse yarim ayva yedim cayla birlikte.. belkide beni böyle aciktiran akşamüstü cektigim sancilardi.. Çünkü olağanüstü bicimde kanama artti.

Ayy boyle işte

Herkese Günaydın
Oglum (ufaklık) bu sabah bana dediki "anne sana ne oldu cok neselisin kac gun once hep sinirliydin suratin asikti, şimdi moralin cok mu yerinde?"
Anladım ki gecen hafta ne kadar yansıtmak istemesemde anlamislar cocuklar ruh halimi.. bende sorunlari cok icimde yasadigimi kimsenin farketmedigini düşünüyordum oysa.. ve yine anladım ki içimizde ki duygular neyse yüzümüze o yansıyor. Icinizde fırtına kopuyorsa yuzunuzde guller acamaz; hele o çocuk dedigimiz yetiskin insanlar, kendisini buyuk sanan biz olgunlasamamis cocuklarin sahte guluslerine asla kanmazlar..

günaydın kızlar dün akşam misafirim vardı giremedim dünkü menümü yazayım öncelikle
sabah klasik kahvaltımı yaptım...
arada bitki çayı
öğle
150 gr yoğurt
150gr salatalık 40 gr ekmek..

arada 25 gr kadar kuru incir
yeşil çay...
akşam
3 yemek k. pilav
4 yemek kaşığı kadar etli patates
yarım kase çorba..
misafirlerim gelirken ekler pasta getirmişler çok severim çok küçüklerdi bir lokma kadar bir tane yedim diğerlerinide yemeyeyim diye hemen dondurucuya attımkendimde börek ve pasta yapmıştım ama yemedim...
ben sabah erken kalktığım için akşamda erken yatıyorum o yüzden çok acıkmamış oluyorum ....

kızlar bu gün günüm varrsabah uyanınca kuru incir ve sigara böğreği büyüklüğünde akşamdan kalan böreği yedim 1 tane gündede çok kaçırmayı düşünmüyorum orda yiyipte akşamada yemek yemicem zaten bu sabah tartı sonucum gayet iidi hafta içi yaptığım büyük kaçamağa rağmen bu hafta kınannanlar listesinde olmucam inş..

hayırlı günler...Bu hafta malum sebeblerden dolayı tatlı krizleriyle geçti baya sancılarım oldu hasta gibiydim nete bile girip bişeyler yazamadım ...Bu pazartesiye artıda girmessem sevinecem yani okadar....önümüzdeki hafta telafi edicem inşallah sağlık olsun diyorum...gerçekten sağlık her şeyden mühim başımıza gelince daha iyi anlıyoruz Rabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah....Hafta sonu toparlaması yapıp en azından artıda girmeyeyim diyorum pazartesiye ...herkese kolay gelsin

Bilmez miyim canım, benim de canım nasıl çikolata istiyor. Böyle nutella kavanozuna dalasım falan var. Bugün markette elim gitti ama arkasını çevirdim, 100gr 523 civarı bi kalori, eee zaten 80 gr çikolata 400küsür kalori almaya cesaret edemedim... Bu sefer elim eti form' un çikolata kaplı bisküvisine gitti eee dedim 4 bisküvi 202 kalori değer mi? Değmez dedim almadan çıktım
Kendimi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…