Ne demek sen bana diyet Koçluğu yapıyorsun resmen ve ben bundan bikacak miyim. Evet evet birakma beni nolurvalla bende senden yorum bekleyerek cokmu oyaliyorum acaba diyordum. Sen bundan rrahatsız olmuyorsan ben asla olmam
Iyi aksamlarrr
Bugun gene misafirim vardi sabah spor öğleden sonra misafir cok yoruldum simdi ayaklarimi duvara kaldirdim dinlenmeye calisiyorum elimdede telefon:))
Gerci bugun misafir geldigine sevindim iki gündür yapilan çirkin(?) Mamalar bize kalacaktı girdikçe mutfağa canim isteyecekti cok şükür ikramlari bitirdik ama gerçekten cok yorucu bir gündü
Menum sabah spordan gelince yarim dilim ekmek bira peynir 3zeytin
Öğleden sonra 5 etli dolma 2catal kremali pasta oglumun yaşgünü pastasi...
SImdilik bu kadar...
Aksama ne yiycem bilmiyorum hic yiyesim yok
Canim cok tesekkur ederim bende sizin yorumlarinizdan o kadar faydalaniyorumki ama bu ara cok yogun oldugumdan uygulayamadim duzensiz ama az beslendim haftaya benim menulerimide yorumlarmisiniz
Ne demek sen bana diyet Koçluğu yapıyorsun resmen ve ben bundan bikacak miyim. Evet evet birakma beni nolurvalla bende senden yorum bekleyerek cokmu oyaliyorum acaba diyordum. Sen bundan rrahatsız olmuyorsan ben asla olmam
miLadcim iyiki acmissin bu günlüğü tam artik kendimden ümidimi kesmistimki sizi buldum ve oyle guzel motive oldumki yapabilirim diyorum simdi ve yapicamda birakmayalim hic birbirimizi sizi cok sevdim aklim hep sizde oluyor bakamadigimda...
Merhabalar hanımlar
Bu günkü menüm
Sabah 2 patlican dolmas
Ara yesil cay limonlu ve 7 8 tane kuru kayısı
Öğlen 1 lahmacun 1 kasa salata 1 bardak ayran
Ara 2 mandalina
Aksam 1 kase cacik
Şekersiz kahve 3 tane kayisi
Ve 30 dakika spor yaptim
kızlar hayırlı akşamlar olsun..
Kahvaltıdan ıtıbaren mısafırlerımız vardı evdeydım bugun gıremedim hiç nete.
Valla bende rejim kalmadı bugun abartılı seyler kızartmalar yaglılar tatlılar yemedım yıne dıyet yemeklerıydi de fazla yedim tıka basa. Bugun ara vermiş oldum. Ama yarın kaldıgm yerdn devam. Bünyeyi şaşırtmak gerek arada dimi
Nehircim bu tavuklu ispanağı nasıl yapıyorsun merak ettim. Güzel olur diye düşünüyorum
boyum 1.63 canım bu hafta ıyı gıttım ama dun tartıldım 200 gram eksılmiş sadece 2 hafta oncede boyleydı sonra fazla vermıstım yınemı oyle olcak acaba? Bu aksam baktımda oyle cok selulıtım var ki nasıl duzelcek bilmem spor da yapamıyorum hıcOlur canım o kadar ve sen bu hafta gayet iyiydi bence. Bi de boyun kaçtı senin
Vay be yine ıyisin ama akşam az gibi sanki
beni hiç sorma seni örnek almam lazım
Ben artık Kim var kim yok göremiyorum ziyaretçi leri sizde demi oyle
Güzel ben ıspanağı çok severim ve bu tarif hoşuma gitti. Sulu mu oluyor buHemen yazayım canım.
200g ince ince doğranmış tavuk göğsü, 1 baş soğan, 1 yk zeytinyağı, 1 yk salça, 1çk karabiber, 1 çk pulbiber, 2 diş sarımsak, 5 bardak su
Önce yağ ve soğanı pembeleşinceye kadar pişiriyorum, sonra ıspanak ve tavukları ekleyip 5 dakika pişiyorum, sonra suyu ekliyorum. Tabağa koyduktan sonra üstüne limon sıkıyorum çok güzel oluyor :)
boyum 1.63 canım bu hafta ıyı gıttım ama dun tartıldım 200 gram eksılmiş sadece 2 hafta oncede boyleydı sonra fazla vermıstım yınemı oyle olcak acaba? Bu aksam baktımda oyle cok selulıtım var ki nasıl duzelcek bilmem spor da yapamıyorum hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?