1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ne demek sen bana diyet Koçluğu yapıyorsun resmen ve ben bundan bikacak miyim. Evet evet birakma beni nolur valla bende senden yorum bekleyerek cokmu oyaliyorum acaba diyordum. Sen bundan rrahatsız olmuyorsan ben asla olmam

miLadcim iyiki acmissin bu günlüğü tam artik kendimden ümidimi kesmistimki sizi buldum ve oyle guzel motive oldumki yapabilirim diyorum simdi ve yapicamda birakmayalim hic birbirimizi sizi cok sevdim aklim hep sizde oluyor bakamadigimda...

Canım

canim
Oglunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara allah uzun ömür versin

Canim cok tesekkur ederim bende sizin yorumlarinizdan o kadar faydalaniyorumki ama bu ara cok yogun oldugumdan uygulayamadim duzensiz ama az beslendim haftaya benim menulerimide yorumlarmisiniz

Tabii ki, elimden geleni yaparım, otorite değilim bu konuda ama diyetisyenimden çok şey öğreniyorum :) :)

Ne demek sen bana diyet Koçluğu yapıyorsun resmen ve ben bundan bikacak miyim. Evet evet birakma beni nolur valla bende senden yorum bekleyerek cokmu oyaliyorum acaba diyordum. Sen bundan rrahatsız olmuyorsan ben asla olmam

Yok Miladcımm, hiç rahatsız olmuyorum, mutlu oluyorum, sen güzel güzel ver kilolarını daha ne isteyeyim Akşamları müsait oluyorum zaten, kızım erken uyuyor benim, işim de genelde bilgisayar başında olduğu için bir sekmede burası açık oluyor diğer sekmede de artık rapor mu yazıyorum makale mi okuyorum o açık oluyor hep

E="sabaninaski, post: 37806528, member: 636143"]Canım

canim
Oglunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara allah uzun ömür versin[/QUOTE]
Canim teswkkur ederim insallah butun evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin RABBIM

Demistim daha öncede yazmazsam basima bur is gelmistir diye. :)
İnşallah hep burada olacagiz bırakmak yok

Merhabalar hanımlar
Bu günkü menüm
Sabah 2 patlican dolmas
Ara yesil cay limonlu ve 7 8 tane kuru kayısı
Öğlen 1 lahmacun 1 kasa salata 1 bardak ayran
Ara 2 mandalina
Aksam 1 kase cacik
Şekersiz kahve 3 tane kayisi
Ve 30 dakika spor yaptim

Vay be yine ıyisin ama akşam az gibi sanki
beni hiç sorma seni örnek almam lazım

kızlar hayırlı akşamlar olsun..
Kahvaltıdan ıtıbaren mısafırlerımız vardı evdeydım bugun gıremedim hiç nete.
Valla bende rejim kalmadı bugun abartılı seyler kızartmalar yaglılar tatlılar yemedım yıne dıyet yemeklerıydi de fazla yedim tıka basa. Bugun ara vermiş oldum. Ama yarın kaldıgm yerdn devam. Bünyeyi şaşırtmak gerek arada dimi

Olur canım o kadar ve sen bu hafta gayet iyiydi bence. Bi de boyun kaçtı senin

Nehircim bu tavuklu ispanağı nasıl yapıyorsun merak ettim. Güzel olur diye düşünüyorum

Hemen yazayım canım.
200g ince ince doğranmış tavuk göğsü, 1 baş soğan, 1 yk zeytinyağı, 1 yk salça, 1çk karabiber, 1 çk pulbiber, 2 diş sarımsak, 5 bardak su
Önce yağ ve soğanı pembeleşinceye kadar pişiriyorum, sonra ıspanak ve tavukları ekleyip 5 dakika pişiyorum, sonra suyu ekliyorum. Tabağa koyduktan sonra üstüne limon sıkıyorum çok güzel oluyor :)

Olur canım o kadar ve sen bu hafta gayet iyiydi bence. Bi de boyun kaçtı senin
boyum 1.63 canım bu hafta ıyı gıttım ama dun tartıldım 200 gram eksılmiş sadece 2 hafta oncede boyleydı sonra fazla vermıstım yınemı oyle olcak acaba? Bu aksam baktımda oyle cok selulıtım var ki nasıl duzelcek bilmem spor da yapamıyorum hıc

Güzel ben ıspanağı çok severim ve bu tarif hoşuma gitti. Sulu mu oluyor bu

Bıkmadan devam et canım. Birden gidiyor bazen kilolar. Hem sen kalın ve tok tartiliyorsun hep dimi...
kınananlar listesin de olma da
bide benim daha önce ki kilo verme serüvenimde selulitler de azaldı. Kilo verdikçe ve sağlıklı beslendikten sonra kalmıyor onlar da rahat ol. Çok ta spor yapmadım ama hafta da en az 3 günü oluyor du ama

Kızlar ben bugün 2 ana öğün Yaptım ama çok kalorili Şeyler yedim... Bakalım kilo verebilecekmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…