- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Nasılsınız kızlar, haftasonu diye sanırım kimseler gelmemiş... Ben de biraz içimi dökeyim, diyet yapmanın en sevmediğim kısmına geldik, 'Kaç kilo verdin? Neler yapıyorsun nasıl yapıyorsun?' vs vs ben özel olarak kimseye diyetteyim demedim ama artık ister istemez anlıyorlar ve sorular bitmiyor. Geçiştiriyorum ben de bakalım nereye kadar.
Gelmişken bugünkü menümü de yazayım.
Sabah:
1 dl tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Az domates ve salatalık
Ara:
Sütlü şekersiz nescafe
Öğle:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt
Ara:
2 mandalina
250 ml light süt
Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay
2 kuru yabanmersini+1 parça ceviziçi+3 adet çiğ fındık (2 adet gün kurusu yemem gerekti, olmayınca ben de böyle yedim :))
Akşam:
1 tabak tavuklu ıspanak yemeği
3 yk light yoğurt
Salata istemiyor canım ama domates yerim
1 dl çavdar ekmeği
Ara:
1 kupa yeşilçay+yarım çay bardağı beyaz leblebi
Ara:
Sade Türk kahvesi+2 adet kuru yabanmersini (tavsiye ederim kalorisi çok düşük)
Ben geldimmmm:)
Bugün haftasonu diye bende kayinvalidemlerde biraz vakit geçireyim dedim.. Sonra eltimin bebek görmesine gelenler oldu oraya gittik. Elleri boş gelmemisler tabi en sevdiğim seyleri getirmişler. Fıstıklı baklava revani ve cevizli incirli tatli (buda revani gibu birsey) cok ilgimi çekmeyen seylerde vardı. Revani ve tatlidan catalin ucu ile aldım. Allahtan cokda beğenmedim. istedigim gibi degildi tadi. Tadina bakmasam aklımda kalirdi belki.
Bunlar ara bile sayılmazdi çünkü neredeyse hic yemedim ama ara öğün yerine saydim.
Sabah
2dilim ekmek
1yumurta tavada
5kucuk zeytin
1kk zeytin
Maydanoz, biber
Ara
Sütlü turk kahvesi şekersiz
1hurma
Ogle
1tabak etli yesil fasulye
1.5 dilim ekmek
Bir kase yoğurt
Ara
Catalin ucu ile revani ve tatli
Aksam
Ne olacağını bulamadım daha kuvvetle ihtimal
7salataBir kase yoğurt
1dilim ekmej
İyi yapmışsın canım tadına bakmak en iyisi hiç bakmazsan gözün dönüp saldırabilirsin.
Benim de kayınvalidemle görümcem geliyor pazartesi günü. Çok mutluyum çok özlemiştimm
Gozun aydin canim.. ben artik yemin billah edip yemem deyip dikkat cekmemeyi öğrendim. Diyet yapıp zayiflayanlardan bahsettiklerinde öylemi deyip geçmesini öğrendim. Zayiflamissin deyip konu acmaya çalışanları duymaxliktan gelmeyi öğrendim ve butun bunları bu topik sayesinde öğrendim.. iyiki varsiniz kimseyle diyet vw kilo muhabbetine girmiyorum. . Çünkü byrda gerektiği kadar konuşuyorum zaten onlarla paylaşmanın ve dikkat cekmenin anlami yok
Çook güzel, akşamdan sonra bir ara öğün yaparsan daha da güzel olacak
Bu hafta senden çok iyi bir sonuç bekliyorumm
Aynen canım ben ilk 5 kg' da falan zayıflamışsın diyenlere aaa öyle mi diyordumŞimdi de özel bir şey yapmıyorum, kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmıyorum vs. diyorum, geçiştiriyorum. İnsanların soruları bitmez.
7 aylık daha bebeğim, ikinci ne zaman sorusunu duydu kulaklarım
Nehircim cok teşekkür ederim canim. Bakalim, umarim seni yaniltmam. Senin hakkin cok gecti bana son haftalarda motivasyonumu senin yorumlarin ve desteğinle sagladim. iyiki seninle yarıştık. Senin iradeni be kararli tutumunu görmek bana yapabileceğim inancini aşıladi.. bu yuzden cok degerlisin
Genelde bu soruyu anneligin kendisine yakistigi insanlara sorarlar
Bu yuzden mutlu olmalisin. :) Bana hergün bebek soruyorlar gunde en az bes dafa duyuyorum cocuklarim bile cok istiyor ama bu beni gaza getiremez değil mi uygun zaman ne zamansa o zaman yapacagim inşallah. Eşimin istemesi gerek ilk once yoksa ben ona agzimi bile acmam bu konuda israr etsem belki tutumu değişir. O zamanda benim icime sinmez
Iyi aksamlarrr
Bugun gene misafirim vardi sabah spor öğleden sonra misafir cok yoruldum simdi ayaklarimi duvara kaldirdim dinlenmeye calisiyorum elimdede telefon:))
Gerci bugun misafir geldigine sevindim iki gündür yapilan çirkin(?) Mamalar bize kalacaktı girdikçe mutfağa canim isteyecekti cok şükür ikramlari bitirdik ama gerçekten cok yorucu bir gündü
Menum sabah spordan gelince yarim dilim ekmek bira peynir 3zeytin
Öğleden sonra 5 etli dolma 2catal kremali pasta oglumun yaşgünü pastasi...
SImdilik bu kadar...
Aksama ne yiycem bilmiyorum hic yiyesim yok
Oğlunun doğum günü kutlu olsun canım, nice güzel senelere
Canımsın yaaa , çok mutlu oldum sen bunları yazıncaÇok teşekkür ederim, sen de aynı şekilde, iyi ki açmışsın bu sayfayı
Ben özellikle bu hafta senin menülerini ayrı bir beğeniyorum, bence artık düzenin oturdu, böyle gidersen kilo vermemen için hiçbir sebep yok :) :)
Ben dedim sana hedefine ulaşana kadar buradayım, bırakmayacağım. Hatta bir süre sonra bıkarsan söyle yorumlarımdan. Geçen gün beraber proje yaptığım bir öğrencim iki kere aynı deneyi yapmış, ikisini de farklı bir şekilde yapmış, ikisini de beğenmedim. O da kibarca hocam nasıl yapmamı istersiniz, sizin istediğiniz gibi yapayım dedi, bıkmış kız belli ama bir şey de diyemiyorBiraz mükemmelliyetçiyim o yüzden seni de bıktırırsam söyle lütfen
Iyi aksamlarrr
Bugun gene misafirim vardi sabah spor öğleden sonra misafir cok yoruldum simdi ayaklarimi duvara kaldirdim dinlenmeye calisiyorum elimdede telefon:))
Gerci bugun misafir geldigine sevindim iki gündür yapilan çirkin(?) Mamalar bize kalacaktı girdikçe mutfağa canim isteyecekti cok şükür ikramlari bitirdik ama gerçekten cok yorucu bir gündü
Menum sabah spordan gelince yarim dilim ekmek bira peynir 3zeytin
Öğleden sonra 5 etli dolma 2catal kremali pasta oglumun yaşgünü pastasi...
SImdilik bu kadar...
Aksama ne yiycem bilmiyorum hic yiyesim yok
Gozun aydin canim.. ben artik yemin billah edip yemem deyip dikkat cekmemeyi öğrendim. Diyet yapıp zayiflayanlardan bahsettiklerinde öylemi deyip geçmesini öğrendim. Zayiflamissin deyip konu acmaya çalışanları duymaxliktan gelmeyi öğrendim ve butun bunları bu topik sayesinde öğrendim.. iyiki varsiniz kimseyle diyet vw kilo muhabbetine girmiyorum. . Çünkü byrda gerektiği kadar konuşuyorum zaten onlarla paylaşmanın ve dikkat cekmenin anlami yok
Ne demek sen bana diyet Koçluğu yapıyorsun resmen ve ben bundan bikacak miyim. Evet evet birakma beni nolurvalla bende senden yorum bekleyerek cokmu oyaliyorum acaba diyordum. Sen bundan rrahatsız olmuyorsan ben asla olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?