1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İbn-i Sina, yalnız tıb noktasında şöyle Demiş

"İlm-i Tıbb'ı iki satırla topluyorum.
Sözün güzelliği kısalığındadır.
Yediğin vakit az ye.
Yedikten sonra dört-beş saat kadar daha yeme.
Şifa, hazımdadır.
Yani, kolayca hazmedeceğin mikdarı ye.
Nefse ve mideye en ağır ve yorucu hal, taam taam üstüne yemektir."

: Yani vücuda en muzır(zararlı), dört beş saat fasıla vermeden yemek yemek veyahut telezzüz(lezzet) için mütenevvi(çeşitli) yemekleri birbiri üstüne mideye doldurmaktır.}

hayırlı sabahlar canlarım

Gunaydinlar
Hepinize demir gibi sağlam iradeli bir pazar günü diliyorum. :)
Bugün dayanamadim tartildim sonuç bana göre muhteşem. Tambakcim söylemişti dedim kendi diyetime dönmek cok iyi oldu. Yarında böyle olursa değmeyin keyfime:) bugün daha iyi olur heralde ben bugün keyfimin bozulmasına izin vereceğimi sanmıyorum

Gunaydinnnnnn bugun biraz fazla uyudum ama bomba gibiyim masallaj:):):)
Ailece kahvaltimizi yaptik
Bir dilim ekmek bir yumurta 2zeytin bir kupa cay bir kucuk kase asure yedim bir tanede tuzlu kurabiyee biraz cok geldi gözüme bir litrede su ictim simdiye kadar
Kizlar kabizligim devam ediyor ama yogurtlu kür u bu hafta pek yapamadim yogurt almam lazim bugun basliyorum tekrardan

Tunaydın hanımlar sabah kahvatım
saat 11 gibi
1 dilim yumurtalı ekmek, 1 dilim normal ekmek üstüne reçel sürdüm
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
yarım k.k peynir
çay..
bugün dünün acısını çıkarmam lazım çok acıkırsam diye yanıma haşlanmış yumurta aldım bi tane

diyetsyenin verdiği listeye dönmekle iyi yapmışsın. 5 sene kadar önce bende diyetisyene gitmiştim 81 kilo ile her öğün 2 dilim ekmeğim vardı ve geçe kadar çalıştığım için 9 buçuğa ayarlamıştı akşam yemeğimi 1 ayda 5 kilo verdim fakat diyetisyenim çok agresif olduğu için dayanamayıp bıraktım ben

Keşke dünü telafi etme adına o yumurtalı ekmegi yemeseydin canim. Masum 2dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu az yemişsin ama cok kalori almışsin

Keşke dünü telafi etme adına o yumurtalı ekmegi yemeseydin canim. Masum 2dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu az yemişsin ama cok kalori almışsin
Evdekilere pişirdim değişiklik olsun die çok ince dilimler yaptım inan anlamadım bile yediğimi ama dediğin gibi kalorili..

Kızlar günaydın.. Hatta tünaydın daha uygun.. Kahvaltıda yine fazla yedim...
Hafta sonu kahvaltısı bizde fazla kalorili oluyor... Yediklerimi yazmasam daha iyi.. Milad canım beni listeye eklememişsin... Yoksa eski listemiydi o?

Eve o geçen haftanın listesiydi. Yarin ki listede yarınki kilonla olacaksın. Yarin saat 11 den once bildirimler bitsin lutfen. Bunuda herkese hatirlatmis olayım; )

@milad2014 yarın için çok korkuyorum beni parmakla göstereceksiniz eshefle kınıcaksınız

Valla ahucum ben -500altinda versem kendimi de esefle kinicam:)
Yani bu haftadan itibaren kendimizi biraz daha sikmamiz için bu gerekli malesef
Ama inşallah umdugun gibi bir sonuc çıkmaz karsina.. belkide bu senin kuruntundur dimi ama

Valla ahucum ben -500altinda versem kendimi de esefle kinicam:)
Yani bu haftadan itibaren kendimizi biraz daha sikmamiz için bu gerekli malesef
Ama inşallah umdugun gibi bir sonuc çıkmaz karsina.. belkide bu senin kuruntundur dimi ama
yarın sabah görücez bakalım kınansam bile inşallah tek olurum..

Ben ilk defa bu hafta hıc tartilmadim nasıl duruyorum bilmiyorum. Kafaya Takma mayı öğreniyorum galiba....
Dün ayna da kendime baktım ayyy ne gıcık olmuşum sanki yeni doğum yapmış gibi göbeği var dedim kendi kendime....
Ama sonra aaklıma geldi ki ben zaten yeni doğum yaptim
daha 3.5 aylik kendimi tatli konusunda dizginlemek gercekten cok zor. Vee benim gibi bir esiniz varsa daha zor.
Tatlilari pogacalari yemekleri yediriyor 1 tane 1 kere ısır diye. O oyle yapinca bende geri cevirmek istemiyorum
bir tane de olsa aliyorum yani

dusündüm de aslinda ben bebek 6 aylik olana kadar kilo almamak icin mucadele etmeliyim verirsem de guzel olur yani
cunku dun aksam yemek yemedim onun yerine 3-4 tane tatli yedim yani
esim bile diyor emzirirken ki halim ile normal halin cok farkli diye....
bebisim 2 sene emsinde insallah kilolar nasil olsa gider....
amma cok konustum haaa

yarina en azindan kinanalar listesinde olmayayim o bana yeter en az -500:)

Aslında haklisin canim onceligin

bebegin olmali daha cok kucuk diyetin
sutunu azaltmamali azar azar versende olur diyetisyen diycem ama orda yok demistin oyle hatirliuorum bence emziren annelere gore diyetlere bakip beslenmeni ona gore ayarlayabilirsin

slm kızlar dün günüm vardı güzelce yedim tabi akşam yemedim. ..
Bu günde misafir vardı anca fırsat buldum yazmaya
sabah uyaninca kuru incir yedim
kahvaltı iki haşlama yumurta
peynir tattim
öğle bir küçük börek iki lokma ekler pasta
akşam sadece çorba icicem
dünü dengelemeye çalıştım. .
milad cim yarın kilo bildirimini diğer tarafami yazicaz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…