Sabah10.30
2dilim ekmek arasında beyaz peynirli maydanozlu yesil biberli sandviç
Ara 13.00
1kucuk elma
Ara 15.00
2grissini
1kase yoğurt
Aksam 18.00
1tabak ispanak (tavuklu) nehirin tarifi:)
1.5dilim ekmek
1kase yoğurt
Cok yorgunum genel ev temizliği yapıyorum halıları yikattim cam pencere temizligi falan suan ayaklarimda derman yok. Yürüyüş olmicak galiba
Iyi aksamlar kizlarr
Ogleden sonra cocuklarla parka cikyik yuruyusumu yaptim hava cok guzeldi bugun
Saat 3.30 gibi bir bardak sutle 2mandalina yedim
Aksam6 4kasik pilavüstü kavurma salata yedim
Birazdan yeşilçay...
Açık hava yürüyüşlerine ben de bayılırımm
Meyveyi sütle yemek şeker emilim süresini uzatıyor, kan şekerinin bir anda yükselip düşmesini engelliyor, bu sayede daha geç acıkmayı sağlıyor.
Kızlar, çikolata ve şerbetli tatlı vs.yediğinizde de 1 çay bardağı da olsa süt için arkasından. Ben kendimi bildim bileli babam çikolatayla süt içirirdi bize
Öğle yemeği nerde miladcımm?
Onun dışında çok güzel olmuş :) Tavuklu ıspanağı beğendin mi? Ben de daha bıkana kadar yiyeceğim
Ahh ah benim kafa cidden ambale olmusKizlar selam.yeni girebildim nete.muhtemelen bildirimler yapildi liste hazirlandi.kusura bakmayin.ucaktu oteldi kayitti derken yemek yedim ve ancak vakit bulabildim.burda yanlizim zaten.birazdan gecmisi okumaya koyulurum zaman gecer.ama oglumu cok ozledimmm simiden
tomurcuğum yetişemez fırsat bulamazsa yardıw etmeye çalışırım canımBirde tomurcugun yerine sadece gecen hafta ve bu hafta kilolarini ve farklarini yansitacak bir tablo yapabilecek gönüllü var mi arkadaslar
Canim yardimci olursaniz bu haftalik sevinirim.dedigim gibi egitim var ve 5 te bitiyor.sonra yemek falan derken baya saat gecer.kimseyi de bekletmeye gerek yok.tomurcuğum yetişemez fırsat bulamazsa yardıw etmeye çalışırım canım
Canim yardimci olursaniz bu haftalik sevinirim.dedigim gibi egitim var ve 5 te bitiyor.sonra yemek falan derken baya saat gecer.kimseyi de bekletmeye gerek yok.
ben bildirim yapamazsam izinli yazarsin yada ben buraya gelmeden tartildim evde 90 kilo olarak girersin aklinda tutabilirsen.700 gram vermisim bu hafta.
CCanım bende yürüyüş yapmayi cok seviyorum firsat buldukca yürümeye çalışıyorum
Tatliyla sütü beraber hic duymamistim ve uygulamadim tabiii ama bundan sonra yapicam bildiklerini paylasmaya devam et canim lakin bilmedigim cok sey var:)
Canim saatleri yazdım ki mazeretim belli olsun diye:) sabah gec uyaninca oglen yiyemedim açıkçası yemek yapmaya da vaktim olmadi.
Tavuklu ıspanak süperdi ben biraz diyetvari hafif bir yemek olur dedim ama bu baya kelli felli bir yemek oldu esim ve çocuklarda begendi.
Ben ıspanagi yumurtali yada Kıymalı yaparim genelde artik tavuklu da menüye girdi sayende tşkler :)
Kizlar selam.yeni girebildim nete.muhtemelen bildirimler yapildi liste hazirlandi.kusura bakmayin.ucaktu oteldi kayitti derken yemek yedim ve ancak vakit bulabildim.burda yanlizim zaten.birazdan gecmisi okumaya koyulurum zaman gecer.ama oglumu cok ozledimmm simiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?