Yalnız değilsin canım...Benim moralim cok bozuk +900 görünüyor
DÜZENSİZ beslenmenin sonucu
pes etmek ıstemıyorum ama sizin de motivasyonunu zu düşürmek istemiyorum.
Ben bu kadar iradesi değildim. Emzirdiğim için mi böyleyim yaaa.
ama ne olursa olsun tatlı dan 1 çatal bile yok.
kocam versene yok. Yani ben bu hafta dikkat ettikçe sen Emziriyorsun diye ağzım a soktu hep. Offff offf ben böyle beklemiyordum ki
ayrıca hergün de tartilacam
birinci oldum hem de kınananlar listesin de
Nehir sen Emziriyor musum
çok geçmiş olsun canım seni aramızda görmek çok güzel ne de olsa senin sayfan benim ilk göz ağrımgünaydın arkadaşlar
geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkürler
ben 2 gündür iyiyim çok şükür iki gündür diyetime dikkat edebiliyorum artık ..kızlar yemek yiyebilmek,su içebilmek ne kadar büyük bir nimet çok şükür etmek lazım .
kilom 104,4 çok şükür geçen haftaya göre -800 deyim
bu hafta inşallah akşam menü bildirimlerimi yaparım
hoş geldin canım bu hafta senle ikimizde aynı vermisizçok özledim ben sizi yaa
canım yaa hakkını helal et ben burda tablo yapmaya çalışırken sen halletmişsin bile. fotoğraf çekip atıcakttım artık. çok çok teşekkür ederim ellerine sağlıkListe amatorde olsa tamamdır kızlarrr bu haftalık böyle olsun
Ahucum tskler canım ugrastirdim seni bu haftalik benim yaptığım liste ile idare edelim canlarım
canım yaa hakkını helal et ben burda tablo yapmaya çalışırken sen halletmişsin bile. fotoğraf çekip atıcakttım artık. çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık
Benim moralim cok bozuk +900 görünüyor
DÜZENSİZ beslenmenin sonucu
pes etmek ıstemıyorum ama sizin de motivasyonunu zu düşürmek istemiyorum.
Ben bu kadar iradesi değildim. Emzirdiğim için mi böyleyim yaaa.
ama ne olursa olsun tatlı dan 1 çatal bile yok.
kocam versene yok. Yani ben bu hafta dikkat ettikçe sen Emziriyorsun diye ağzım a soktu hep. Offff offf ben böyle beklemiyordum ki
ayrıca hergün de tartilacam
birinci oldum hem de kınananlar listesin de
Nehir sen Emziriyor musum
Günaydın canlar
Bu sabah moral bozukluğu ile başladım gune. Sabaha karsi oğlum rüyasında korktugunu söyleyip yatagimiza geldi.bende onu babasi ile yatırıp onun yatağına geçtim. . O saatten sonra da benim için kabus basladi. Bütün gece yemek yedigimi gördüm:) Dun sabah tartildigim 92.1 gösteren tarti bugün 92.6 gosterdi yani dünden Bugüne+500 inanamadım dun yediklerimi paylastim sizce buna sebep var mi? Ama karnim da sislik hissettim. Neyse bunada şükür
Fark 1.2 nehir seni gecemedim bak yine:)
günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkürler
ben 2 gündür iyiyim çok şükür iki gündür diyetime dikkat edebiliyorum artık ..kızlar yemek yiyebilmek,su içebilmek ne kadar büyük bir nimet çok şükür etmek lazım .
kilom 104,4 çok şükür geçen haftaya göre -800 deyim
bu hafta inşallah akşam menü bildirimlerimi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?