gözün aydın canım.
nehircim zaten sayfada ki herkes senin iradene hayran böyle bir aile yemeğinde beyaz leblebi yemek... çelik gibi irade ister
öğle yemeğim
saat 12 de ara yapmıştım 1 mandalina
şimdi 1 simit ve 1 ayran
senin dediğin gibi hiç düşünmemiştim ben canım çok doğru söylemişsin bunu uygulamaya çalışıcam mesela yarın sabahtan başlayabilirim çok mantıklı benceCanım ben senin yerinde olsam 3 ara 2 ana öğün şeklinde ayarlarım menümü çalışıyorsun ya o yüzden akşamları çok geç oluyor... böyle bence daha rahat verirsin gibi tercih senin tabi
mesela
ara
meyve+süt
ya da
Çiğ Badem fındık ceviz beyaz leblebi (seçeneklerinden biri )+süt ya da kahve ya da 3 yk yoğurt
yada
kuru meyvelerden tercihin
saat 10.30-11.30 arası güzel ve doyurucu bir kahvaltı
Mesela akşam yemegine kadar 1 ya da iki ara yapıp en gec saat 6 gibi de akşam yemeğini yiyebilirsin
Sonra saat 8 de bir ara daha
günü kapatır sin bence daha hızlı kilo verirsin böyle. ..
menülerini zaten güzel senin ama saat seni zorluyor bence
senin dediğin gibi hiç düşünmemiştim ben canım çok doğru söylemişsin bunu uygulamaya çalışıcam mesela yarın sabahtan başlayabilirim çok mantıklı bence
Of kizla sohbetten geldim dayanamadim ikramlarin hepsini huplettimuzun zamandir ev gezmesine gitmiyordum iyi geldi valla ne yalan soyliyim neyse yarin yeni bir gun bugun dukkani kapattim neyseki hafta basindayiz
Menumu yazayim bari
Sabah 2 dilim sucuklu yagsiz omlet 1,5 dilim tam tahilli ekmek 1 kucuk muz
Ara 10 badem,yarim greyfurt
Ogle 6 yk nohut 2 kepce ayran salata
Ara 1 kase kisir(cooook ozlemisim )
1,5 dilim cikolatali kek
Tursu
Ben de çok yedin sandım canım yahu ne olacak ondan. Afiyet bal şeker olsun
Ya kizlar abuk karsilamazsaniz bir sorum olacak size. Elektrikli Süpürge alicam ama aklim karıştı bugun bakınca kullanip cok memnun kaldığınız bur marka var mi. Philips maratonu düşünüyorum hakkinda bilgisi olan var mi?
E iyiymiş demekki:) markasi ne seninkinin?tatlitambak .!.:Benim ki de bozulsun diye bekliyorum ama yok bozulacagi....
pek anlamam ama Philips güzel marka
Allah kabul etsin canim bizim sohbet sali ve cuma gunleri mahalledeki arkdaslarla sali gunu yapiyoruz ikramli oluyo cuma il genelinde oluyo ikramsiz oluyo 3 aya yakin gitmiyordum maddi manevi cok iyi geldiBu arda ben de bugün sohbete gittim. Ama ikram yok bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?