1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

öğle yemeğim
saat 12 de ara yapmıştım 1 mandalina
şimdi 1 simit ve 1 ayran

Kızlar tomurcukkk un yeri belli oluyor yani... hafta ici bile sessizlik hakim günlük te..... bugun de kaçamaksız devam ediyorum inşallah öyle olur hep. Şimdi güzel bir ev temizliği beni bekliyor tabi bebek izin verirse....

gözün aydın canım.
nehircim zaten sayfada ki herkes senin iradene hayran böyle bir aile yemeğinde beyaz leblebi yemek... çelik gibi irade ister

Çok da çelik gibi değilim canım. Bugün aklımdan neler neler geçiyor, kendimi zor tutuyorum. Uzun zamandır bu kadar zorlanmamıştım. Öğle yemeğinde 2 yk (silme) patates salatası yedim mesela İş yerine arkadaş getirmiş, çok güzel yapar zaten. Normalde yemezdim ama bugün yedim ne yapayım bununla kurtarsam iyi dedim...

öğle yemeğim
saat 12 de ara yapmıştım 1 mandalina
şimdi 1 simit ve 1 ayran

Canım ben senin yerinde olsam 3 ara 2 ana öğün şeklinde ayarlarım menümü çalışıyorsun ya o yüzden akşamları çok geç oluyor... böyle bence daha rahat verirsin gibi tercih senin tabi
mesela
ara

meyve+süt
ya da
Çiğ Badem fındık ceviz beyaz leblebi (seçeneklerinden biri )+süt ya da kahve ya da 3 yk yoğurt
yada
kuru meyvelerden tercihin

saat 10.30-11.30 arası güzel ve doyurucu bir kahvaltı
Mesela akşam yemegine kadar 1 ya da iki ara yapıp en gec saat 6 gibi de akşam yemeğini yiyebilirsin
Sonra saat 8 de bir ara daha
günü kapatır sin bence daha hızlı kilo verirsin böyle. ..
menülerini zaten güzel senin ama saat seni zorluyor bence

Gayet ıyisin bence nehir böyle giderse zaten hedefe en çabuk ulaşacak sensin bence

menümü de hemen arz edeyim
sabah namazındaa açlıktan karnımı seslerini duyabiliyordum hemen ara oöğün yaptım
saat 5.30
2 hurma
2 kuru kayısı
ve su içip tekrar yattım

saat 8.30
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin

ara
1 elma
1 çay bardağı süt

öğlen 2 kepçe kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt idi ama kızım kendininkini beğenmedi benim yemeklerine göz dikti

Ben
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
3 yk yoğurt doymayınca
1 dilim buğday ekmeği
çok az da Kıymalı yumurta yedim

Ara

1 elma
1 mandalina
3 ceviz
ara için fazla biliyorum

akşam

hamsi balığı
salata

ara
yeşil çay ve hurma

Of kizla sohbetten geldim dayanamadim ikramlarin hepsini huplettim uzun zamandir ev gezmesine gitmiyordum iyi geldi valla ne yalan soyliyim neyse yarin yeni bir gun bugun dukkani kapattim neyseki hafta basindayiz
Menumu yazayim bari

Sabah 2 dilim sucuklu yagsiz omlet 1,5 dilim tam tahilli ekmek 1 kucuk muz

Ara 10 badem,yarim greyfurt

Ogle 6 yk nohut 2 kepce ayran salata

Ara 1 kase kisir(cooook ozlemisim )
1,5 dilim cikolatali kek
Tursu​

senin dediğin gibi hiç düşünmemiştim ben canım çok doğru söylemişsin bunu uygulamaya çalışıcam mesela yarın sabahtan başlayabilirim çok mantıklı bence

senin dediğin gibi hiç düşünmemiştim ben canım çok doğru söylemişsin bunu uygulamaya çalışıcam mesela yarın sabahtan başlayabilirim çok mantıklı bence

Canım benim eşim de gece çalışan birisi düzen yok yani anlayacağın ben de gebelikten önce bu şekilde beslenerek 98 den 81 kiloya düşmüştüm.... ben inanıyorum ki sen bu şekilde hızlı kilo vereceksin

Aksam yemegimi birgüzel yaptım balık severim yani herzamanki yediğim den daha az yaptım. Hiç balık yemeyen kızım ben de balık yiyecem diye balığımin yarısını yedi yaaa....

sanki hic yemek yememiş gibiyim. 1 dilikm ekmekle azcik balik ve roka salatasi yedim. bugunluk boyle

bu kız böyle giderse beni sonunda zayıflatacak

Ben de çok yedin sandım canım yahu ne olacak ondan. Afiyet bal şeker olsun

Sabah
1.5 dilim ekmek
Yarim dilim peynir
Domates

Ara
2kasik yoğurt tarçın ve Elmadan yapılmış meyveli yoğurt

Yesil çay

Öğle
Iki kepce kuru fasulye
2kasik erişteli yesil mercimek çorbası
Yoğurt

Ara
yeşil çay
1 mandalina 3kasik yoğurt

Aksam
6-7 k ciris otu kavurması (yumurtali)
Salata (yağsız)
Yoğurt, bir dilim ekmek

Ara
Tarcinli yogurt
Yarım ayva

Ya kizlar abuk karsilamazsaniz bir sorum olacak size. Elektrikli Süpürge alicam ama aklim karıştı bugun bakınca kullanip cok memnun kaldığınız bur marka var mi. Philips maratonu düşünüyorum hakkinda bilgisi olan var mi?

Benim ki de bozulsun diye bekliyorum ama yok bozulacagi....
pek anlamam ama Philips güzel marka

Markasını bilemem ama toz torbasiz olsun benim supurgem arçelik comfort 8 yıldır kullanıyorum cok memnunum

Menumude yazayim
Sabah 1 talas böreği maalesef simit kalmamis kantinde cay
Ara kahve 1 kurabiye
Öğle sahanda 1 yumurta 1dilim ekmek 1kk peynir
Ara kahve
Ara yarım simit 1kk peynir
Akşam 3 köfte yarım bardak ayran
Düzensiz oldu ama 1buçuk saat spor yaptım dengelendi gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…