alkali sudan mı bahsediyosun canım. Onuda denedim hayattan soğudum resmen böqq. Sana başarılar canım :)Yesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bu kadarrr....
Suyumda 3 litre oldu
Ben bugün karbonatli suya basladim kizlar deneyen varmi aranizda
İlkaycim deneme derim oyle seyler insani diyetten sogutuyor bos ver ic mis gibi suyunu yap saglikli beslenmeni ..burda bi arkadasim 25 kilo verdi alkali suyla ama hala iciyor icmedigim zaman hemen almaya basliyorum diyor og gelmis ama napsin mecbur gibi bisey isteYesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bbeslenm..
Suyumda 3 litre oldu
Canım dün tebrik edemedim akşamda telefondan girdim çıktı aklımdan. bu hafta sen kazandın tebrik ederim daha çook kilolar verir beni geçersin inşallahYesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bu kadarrr....
Suyumda 3 litre oldu
gözün aydın canım.Ayy benim de annemin yemekleriyle imtihanım vardı bugün. Kayınvalidem ve görümcem geldi Rusya' dan annem yemeğe aldı, onlar yerken ben oturup beyaz leblemi kemirdim yeşil çaylaİkisi de şok oldu beni görünce, iltifat üstüne iltifat ettiler Sonra başka departmandan iki arkadaş geldi bizim departmana uzun süredir görmüyorlardı beni onlar da şaşırdı falan benim en büyük motivasyon kaynağım bu sanırım
Ben zaten eşimin ailesini çok ama çok severim, özellikle görümcemi kız kardeşimden ayırmam, çok mutluyum geldikleri içinŞimdi evlerine geçtiler biz de evimize geldik. Başarıyla atlattım yine
Canım dün tebrik edemedim akşamda telefondan girdim çıktı aklımdan. bu hafta sen kazandın tebrik ederim daha çook kilolar verir beni geçersin inşallah
Evet bu hafta ilk 3 te biz olucaz. işten çıkıp eve girip yemek yemem saat 9 oluyo. evde olsan da diyet zor çalışsan da diyet zor beni kliniğe kapatıp zayıflatmaları lazımBence de canım ama ben bu hafta ana ve ara ogunlerime veee eşimin ye ye demeleri ne daha dikkatli davranıyorum. Hatta eşim anlamadım diye dayanamıyorum bıraktım diyeti dedim.. bizim ilk 3 te olmamız. Lazım buhafta. Sana dikkat ettim de bence akşam yemeginin gec olmasi dezavantaj senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?