1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
Şekersiz çay

Ara:
250 ml light sütle yapılmış filtre kahve+6 adet çiğ fındık

Öğle:
1 büyük kase karışık salata
2 yk (silme) patates salatası
150 ml ayran

Ara:
2 adet mandalina+250 ml light süt

Akşam:
1 kase yoğurt içine 1 adet yeşil elma ve 2 adet gün kurusu

Ara:
1 kupa yeşil çay

Kizlar 3-4 gundur benim yuregim agzima geliyo gibi oluyobilmem anlatabildim mi kalbim pirpir ediyo ya of artik esime demeye bile utaniyorum ya migren tutar ya bilmem ne olur ..sizce ne olabilir netten baktim kansizliktan depresyona kafar hersey olablirmis bi dhiliyeciye gitsemmi

Bugün ikimiz de elmalı yoğurt yemişiz canım
Çok dengeli çok güzel olmuş bence :)

Nehircim tadimlik olmus sikma canini bence super menun hatta az bile

Canım çok geçmiş olsun...İstersen genel bir muayene yaptır, bu arada da kafeinden çikolatadan falan uzak dur Fatmacım.

Supersin canim uzun zamanda olsun kalici olsun

Canım çok geçmiş olsun...İstersen genel bir muayene yaptır, bu arada da kafeinden çikolatadan falan uzak dur Fatmacım.
cok haklisin nehircim kahve ve siyah cay icince oluyo bi muddet icmiyim bari saol canim

Dyson Allergy benimki ve çok memnunum. Çocuklar için de daha iyi ben alerjik bünyeli olduğum için almıştım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Nehircim aakşam daki menü diyetisyenin söylediği bir tercih mi... sanki az gibi seni kısa sürede zayiflatacak galiba

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Nehircim aakşam daki menü diyetisyenin söylediği bir tercih mi... sanki az gibi seni kısa sürede zayiflatacak galiba

Yok tatlım diyetisyen değil o benim öğlenki patates salatasını telafi etme çabam :) :)

iyi aksamlar canlar bugunu de kacamaksiz gecirdim cok sukur
bugunku menum
sabah: bir tost bir fincan cay
ara : iki kuru incir
ogle: 4 tane kofte bol salata
ara: yesil cay
aksam: ton balikli salata
az sonra 40 dakika bisiklet cevirmeyi dusunuyorum

Iyi gidiyorsun canımiinşallah 86 olursun ben de 87 leri göreyim artık

Hayirli aksamlar
Bende once menimu yazayim sonra geçmişe bakayim
KAhvaltim klasik 10.30 bir kk peynir bir yumurta 4 zeytin bir dilim ekmek
Ara bir kupa yesilcay
Öğlen yiyemedim gene acil hastaneye gitmem gerekti
Aksam bir karisik tost ve kola ictim
Simdi sekersiz nescafemi iciyorum birazdan pulbiberli yogurt yerim
SUyum 2 litre oldu

Canim gecmis olsun ihmal etme bence devam ederse hemen doktora gorun

NEhircim gene supersin masallahhh

Canım bir sıkıntı yok değil mi , iyi misin? Hastaneye gittim deyince merak ettim

Iki ay öncesine kadar bende de vardı fatmacim. Hatta öyle bir hal aldiki bir gun çarpıntı ile ağlama krizine girdim acile götürdüler apar topar. Tansiyon Yüksekliği olmus ilac yazdılar. Kalp krizi riskini azaltır yazıyordu Endikasyonlarında.. cok demli cay iciyordum ondan sonra olduğunu farkefince csyi azalttim ve acik içiyorum artik.. yinede doktora gitmeyi ihmal etme derim

Bugün ikimiz de elmalı yoğurt yemişiz canım
Çok dengeli çok güzel olmuş bence :)

Cok tsk ederim canimcim. Yureklendiriyorsun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…